פיתרון החלום

^מורן^

New member
פיתרון החלום

חלמתי לפני בערך שבוע חלום ואני רוצה לדעת את הפירוש. המצב בבית שלי בזמן האחרון רע מאוד, ההורים שלי נמצאים בריב, ואמי החליטה שהכי טוב שאני ואחותי נעבור איתה לבינתיים לגור אצל אחותה באופן זמני עד שיסתדרו העניינים. אני התנגדתי לרעיון, והיה לי נורא קשה לעזוב את הבית. אנחנו שם כבר כמה חודשים. בחלום אני נמצאת בביתי, אבל הוא נראה מאוד שונה. הוא ריק לגמרי מרהיטים ומכל הדברים, הרבה יותר גדול, ויש בו מדרגות. בצד אחד אין קיר, ואני מפחדת ליפול למטה. (אנחנו גרים בקומה חמישית). הדלת בבית שלנו נפרצה, לפני תקופה קצרה, ועכשיו יש לנו דלת חדשה. בחלום אני רואה את הדלת הישנה, ואמא שלי לוקחת דברים מיותרים מהבית וגם את הדלת. לאחר מכן אני רואה את עצמי יושבת אצל דודתי וצופה בפרסומות לסרטי הום סינמה שלא היו ולא נבראו. חשוב לי לציין שבחברת הכבלים שלה אין אפשרות לצפות ולהזמין סרטי הום סינמה, וזה משהו שהייתי עושה אך ורק בבית הישן. פתאום לאמא שלי קורה משהו, אני לא יודעת מה, דודתי ואחותי רצות אליה ושואלת אותה מה קרה ואני מכסה את עיני כדי לא לראות, וכך מסתיים החלום. כשהתעוררתי היה כבר בוקר וכולי רעדתי, למרות שאין לי מושג מה קרה לאמי...

למורן - ``חלום הבית``

הי מורן וברוכה הבאה לפורום! מחלומך די ברור שהמעבר קשה לך עדיין, ושאת מתגעגעת. הבית מבטא את רגשותיך, ריקנות גדולה בחלל הבטן, ריקנות שממלאת אותך בימים אלו. שימי לב שבחלומך הבית הרבה יותר גדול, רמז לכך שאולי את מגזימה קצת ברגשותיך. מדרגות, כסימן לעליה בעתיד או ירידה(לא ברור...). הקיר החסר, שוב, בא לבטא את ריגשותיך, תחושה של נטישה וחוסר הגנה, בית בדרך כלל מבטא מקום מוגן וחם ובחלומך רגשותיך נראים מוזנחים ופרוצים לכל עבר. את מפחדת מהעתיד לבוא את צופה נפילה, ליבך מנבא רעות. חלומך מחזיר אותך לתקופת הדלת הישנה, תקופה שכנראה והיה בה יותר טוב, שתי הדלתות מסמלות משהו עבורך. אמך לוקחת דברים מיותרים מהבית כסמל לחיפזון, בתוך תוכך את מרגישה שהיא לא היתה צריכה למהר וללכת, ובלוקחה גם את הדלת הישנה את מרגישה שלקחה גם את זיכרון הימים הטובים, באיזשהו מקום את מאשימה אותה על סיבלך... הקטע אצל דודתך. ובכן, התחושה שם מבחינתך היא של ``חלומות בהקיץ``, כנראה שהשהות שם יוצרת אוירה של פנטזיות בקשר לעתיד - אשליות. כמו בפרסומות, מנסים למכור לנו אשליות ואת מזהה את זה. שימי לב שהפרסומות, הן לסרטי הום סינמה=קונוע ביתי=אשליות בקשר לבית. לפי חלומך ה``הום סינמה`` האמיתי נמצא בביתך המקורי ולא בבית האשליות של דודה. סוף החלום מראה על דאגתך לאמך בימים אלה, תחושותי אומרות שהיא צריכה הרבה תמיכה ועזרה. את יכולה לעזור לה, לפי חלומך יש בך את הרגישות לכך. זה לא זמן להציב מראות מכוערות והאשמות הדדיות, זה זמן של ליכוד ותמיכה. חג שמח וחלומות פז, רואה בכוכבים.

היי מורן

מורן בתור אדם מאוד רוחני לא דתי אומר לך כמה דברים לי קרה משהו גם מוזר שראיתי משהי בחלום עם עינים כחולות שלידה חץ וקשת וליום וכשנסעתי באטובוס בבוקר ראיתי את אותה אחת שראיתי היא אפילו באה לשבת לידי ואמרה לי שראתה אותי מחזיק בייד חץ כלומר שנינו היינו אל אותו תדר גבוהה של רוחניות ועכשיו לתשובתך כן היקום שלנו עשוי מהמון תדרים ולפעמים שתדר עולה על תדר זה באמת קורה כלומר מה שראית וזכרת יכול מאוד להיות שזה רוצה לתת לך רמז מסוים על החיים שהולכים לקראות לך תשימי לב להמון רמזים שהיקום והחלומות נותנים לנו . על כל פנים שהיה לך יום קסום מלא בשבלולים ופרפרים בשלל צבעים וגוונים ביי ביי אגב אני יורד לפסטיבל מחר בחוף ניצנים כולם מוזמנים ליצתרף ביייייייס נ.ב תכתבי לי את תגובתך או באימיל ביי

למעלה