פיתון לבן שפה?

• פותח הנושא obb
  • פורסם בתאריך

obb

New member
פיתון לבן שפה?

למישהו יש נסיון איתו ויכול לספר עליו קצת?

לקח לי קצת זמן אבל הנה אני

יצא לי לטפל בשני פיתונים לבני שפה בפארק הזוחלים הק"מ ה101. נחש מעניין מאוד, פעיל לילה ומאוד מהיר בתגובות שלו. בהתחלה הם היו נשכנים אבל עם הזמן הם יחסית נרגעו ואחד מהם היה נושך בתוך הכלוב אבל כשהוצאתי אותם הם לא נשכו רק ניסו לברוח או סתם נשארו במקום. יש להם חניקה מאוד מאוד חזקה גם כשהם סתם יושבים על הצוואר. היה מקרה מדהים שבו נתתי פרגית לאחד מהם והוא חנק אותה כל כך חזק עד שהמעיים עפו לה החוצה. הם לא אוכלים המון, הם מדהימים מבחינת מבנה גוף וצבע. בשנים האחרונות הם לא יובאו לארץ מכיוון שרביה בשבי היא דבר נדיר יחסית ואלו שקיימים בארץ מקורם בטבע. אם יש לך עוד שאלות קצת יותר ספציפיות אתה מוזמן לשאול. אני מציע לך לחפש אתרים בנושא בקישורי הפורום ובגוגל.

salingre

New member
יוווווווו עפו לה המעיים?! זה

כמו באתר הזה הפפי טרי...

obb

New member
כנס..

בחי פארק יש בזוחליה אחד כזה,הוקסמתי מהנחש.. הבנתי שהגודל הממוצע שלו הוא 2.5 מטר (דיברתי אם תומר,הוא ממש מבין ונחמד) מבחינת טמפ' ולחות מה הם התנאים הדרושים? מאיזה חלק בעולם הוא מגיע? יש ב101 זוג או שני פרטים מאותו מין? יש מצב לזיווג בשנים הקרובות?

obb

New member
ואיזה אורך הם נולדים?

יש שיניים במופע שלהם אם הזמן?

בשנים האחרונות לא היו פיתונים לבני

שפה למכירה בארץ. לכן השאלות אל גידול לא ממש יעזרו כרגע מכיוון שהנחשים אינם זמינים בארץ וגם עד כמה שידוע לי המעט פרטים שכן חיים בארץ הם זכרים, וביחס למינים אחרים של פיתונים די קשה להרבות פיתונים לבני שפה.

obb

New member
בכל מקרה..

להחכים זה אף פעם לא מזיק.. עדיף לדבר על כל מיני נחשים מעניינים מאשר כל הריבים שהיו פה.. הרי אם רק יהיה שאלות כמה להאכיל את הקינג או מה הטמפ' לבואה כבר לא יהיה מעניין.. חוץ מזה אי אפשר לדעת.. אם מישהו יביא כמה זוגות פיתונים כאלה..ומהי מטרת פורום זוחלים אם לא לדסקס על מה שאנחנו אוהבים?

obb

New member
מצאתי למכירה אבל אני אוכל את הלב..

http://lllreptile.com/v2/content/catalog/?section_string=animals&category_string=pythons&product_string=white-lipped-python הנה קישור לאתר שמוכר נחש כזה ב 100 דולר רק חבל שהוא בארה"ב ואין מצב ליבואו אישי כי צריך קשרים בשביל אישורים ומשלוחים ובלאגנים..

salingre

New member
../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif אוףףףף ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo7.gif

woma

New member
השחורים יקרים מהזהובים...

אבל באופן כללי זה נחש עצבני מאד ונשכן כרוני.

obb

New member
גם תומר אמר לי.. אבל..

אם יהיה לי בייבי אני לא מפחד מנשיכות ככה שאני יוציא מלא ויקבל מלא ביסים אבל זה ישתלם.. יש לי בואה צעירה שאני מוציא מלא,במיוחד עכשיו שחם יותר.. ממש מלא מלא אני מוציא אותה וזה ישתלם לי כי אני יקבל בואה של 2 מטר רגועה כמו חתול בית

אתה כותב את זה מניסיון?

כי מניסיון שלי בעבודה עם שני פרטים בוגרים שנלכדו בטבע חטפתי אולי פעם או פעמיים ביסים וזה היה רק כשהם היו בטרריום. מחוץ לטרריום הם לא ניסו לנשוך אבל היה צריך להשתלט עליהם וזה קשה כשהם חונקים חזק וגם מנסים לברוח באותו הזמן. עדיין לא הייתי צריך להחזיק אותם בראש. ממה שאני שמעתי התת מין השחור (אתמול חיפשתי ולא מצאתי את שמו) רגוע יותר וגם גדול יותר מהזהובים. יש פרטים שהם נשכנים אבל זה בעיקר תלוי באיך שמתעסקים איתם ואיך רואים אותם. מי שחושב שמדובר בבורמזי יתאכזב זה נחש פראי ולא רגוע, אבל מי שמוכן לקצת אקשן יהנה, אותו הדבר עם פיתון סלעים אפריקאי.

למעלה