פיתום חשבתי אולי זה בכלל לפי סדר א<נ>לפביתי? לי-אור מחייכת מבעד לדמעות ומחר יאיר השחר ונוטלה גם
ל לי-אור. New member 21/1/02 #1 פיתום חשבתי אולי זה בכלל לפי סדר א<נ>לפביתי? לי-אור מחייכת מבעד לדמעות ומחר יאיר השחר ונוטלה גם
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #3 חיסולים? בלי שאני יודעת? זיוי [שומרת על כל החיילים שלה למען האם העבריה]
ה השחקנית הראשית New member 21/1/02 #4 חיסולים! לעצום עינים זיוזיו שחקנית הדרך לפסגה רצופה חיסול מלאי ישן
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #5 מפחדת לפתוח את העיניים. שחקנית, הוא מת כבר? וידאת הריגה? זיוי [יפת נפש ומיתממת]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #7 היה גם לבנה? או שלא הלכת על מזון עדתי? זיוי [מסלקת אנטישמים]
ז זיו בת סוגריים הפוכי New member 21/1/02 #9 חס ושלום כדי לחבוץ גבינה יש לי עוזר מגאנה [שכחתי את שמו] כדי לנקות אתצ הבית יש לי פיליפינית [ראית אחת, ראית את כולן] כדי לבשל יש לי איזו אשכנזיה אחת [שמה זרח מפרחוני כרגע] ורק כדי לכבס יש לי אותי. זיוי [מישהו אמר מתנשאת ולא חטף?]
חס ושלום כדי לחבוץ גבינה יש לי עוזר מגאנה [שכחתי את שמו] כדי לנקות אתצ הבית יש לי פיליפינית [ראית אחת, ראית את כולן] כדי לבשל יש לי איזו אשכנזיה אחת [שמה זרח מפרחוני כרגע] ורק כדי לכבס יש לי אותי. זיוי [מישהו אמר מתנשאת ולא חטף?]
א א י ל ה New member 21/1/02 #10 חטף פתח? חזרתי גם. עם קציצות ומקרוני. אבל אני כבר הולכת שוב. נובלס אובליז´. וגם קאמל. דו דבשתי. בדו בשבט. א י ל ה שופכת מהר שלא ייגמר
חטף פתח? חזרתי גם. עם קציצות ומקרוני. אבל אני כבר הולכת שוב. נובלס אובליז´. וגם קאמל. דו דבשתי. בדו בשבט. א י ל ה שופכת מהר שלא ייגמר