פיתוי גורלי

בזוגיות אני חושב שכדאי מאוד לבחור במישהו

שרואה את הדברים בצורה דומה אליך, במיוחד בנושאים חשובים.

סpap

New member
אתה כל כך טועה

סקרנות היא יצר מאוד חזק
יכול להיות שהוא מאוהב בה עד מעל האוזניים ובמליון אחוז לא יעז לבגוד בה
אבל השעמום
הוו השעמום
"יאללה נציץ בכרטיס שלי"
"זה במרחק לחיצת עכבר"
"וואוו איזה פופלרי אני"
או
"וואוו איזה לא פופולרי אני"
סקרנות היא יצר חזק מאוד דניאל
תערבב את זה עם שיעמום רגעי
ו...
הוא זכאי עד שתוכח אשמתו!
לא ככה לוייר ביזי?

סורי, לא קונה את זה

תקרא שוב את ההודעה של הבחורה. הבחור הזה נכנס לאתר ההיכרויות באופן יומיומי. זה לא בנאדם מאוהב, וזו לא סקרנות.

אני חושב שיש סיכוי קלוש שיש הסבר כלשהו שיוציא אותו זכאי, אולי למשל הוא בודק אם היא נכנסת. לדעתי היא פועלת בצורה הכי נכונה לברר את העניין, בלי לתת לו הזדמנות לחרטט אותה.

אביeג7

New member
מסכימה איתך לגמרי

אחרי שגיליתי שהוא נכנס לאתר הכרויות
ראיתי שהוא נכנס כל יום! כל כמה שעות!!

וזה נשמע שהמקרה הזה מאוד דומה למקרה פה.
ככה לא מתנהג גבר שמעוניין באמת בבחורה.

כמה טוב שאתה קיים!

ואני רק יכול להצטער שהוא קיים...

בנושא הזה כמובן

רק יוביל עוד אנשים לקבירת ראש בחול ולמפחי נפש.

שטויות

אתם סתם דרמטיים מדי.

אבל כפי שאמרת, צריך למצוא את האדם שאתה מסכים איתו על נושאים חשובים כאלה

shayCn

New member
סקרנות ושעמום אלו מאפיינים טובים לבגידה

שימצא במה להתעסק במקום להשתעמם ככה.
שיקרא ספר
שיעשה ספורט
משהו..

אחרי שיש לו מישהי שהוא בקשר איתה..
שוכבים..נפגשים..
לא צריכה להיות סקרנות לנשים אחרות.
הבן אדם פשוט..פרפר
הוא לא אוהב אותה
ובנוסף,מזלזל בה.

Eliothim

New member
שלושה שבועות זה לא מספיק כדי להכיר מישהו..

וכבר את מתככנת "איך להפיל אותו בפח הבגידה"?

לא היית צריכה לשכב איתו כ"כ מהר - וגם זה לא בסדר.
ואת עוד משקיעה מזמנך - להיכנס בכוונה לאתר כדי לראות אם הוא עדיין נמשך לנשים אחרות? ברור שהוא נמשך לנמשים אחרות - את לא היחידה בעולם - בטח לא אחרי ששכבת איתו כ"כ מהר. בפעם הבאה תגבילי את עצמך לדייט ראשון, וכן הלאה - ואז תחליטי על סקס או שפשוט תחליטו שזה היה חפוץ ודרכיכם נפרדות, אבל את בעצם "מתאהבת" מהר מאוד - אבל את בחרת להתמקד בסקס קודם - כי את יודעת ש"ככה הוא יקבל אותי או יישאר איתי" תפיסה מאוד מוטעית על מערכת יחסים אמיתית - לכן, אם הוא לא רציני - זה מתבקש - שכבתם כבר קודם - הוא קיבל את מה שהוא רצה ממך - לפני שלקחת זמן רב - להכירו לעומק - לכן עכשיו את מתכננת להפיל אותו בפח - ועוד לשלם על זה כסף - קחי אותו הצידה והוא יגיד לך בעצמו - שהוא , מה לעשות, עדיין נמשך לנשים אחרות - מאחר ולא נתת לו סיבה אחרת להישאר איתך. את יכולה להמשיך הלאה במקרה הזה - ובפעם הבאה להחלט להכיר לעומק - לא משנה כמה את רוצה להגיע לסקס - ולראות לאן זה מתפתח - אבל זה יוצר את הרושם כאן - שאו שאחד "מבזבזת את זמנה" באתרים - ועוד משלמת להם על המשך מנוי, ונשים אשר בוחרות "להיכנע" (?) לסקס מהיר - ומתלוננות על כך - ועוד אורבות לגבר המעפן הראשון שאומר לה שהוא אוהב אותה - כדי להשכיב אותה - תהיי חכמה מזה - או תמשיכי הלאה.. למה להפיל אותו בפח ולחשוד? מצאי לך עיסוקים אחרים חוץ מדייטים כל הזמן.. ותגלי שאת מבזבזת את כספך לשווא - הוא עדיין נמשך לעוד נשים - כמו שאת לא מצאת מהות בקשר - אבל החלטת להתחכם לו - הוא יבחר לברוח ממך מהר - אז מה השגת?

סקס מהיר ? באיזה עידן אתה חי ?

בחור שלא שוכב עם בחורה עד דייט חמישי-שישי גג, זה מבחינתו רמז רציני שיש לה בעיה איתו.

Eliothim

New member
באיזה "בחור" מדובר? כי אתה יכול להשיג סקס

בדרכים אחרות - ולא לראות בחורה - כסקס מיידי - לכל מקום אליו אתה הולך - אנילא שולל משיכה מינית, זה נחמד, אבל אם אתה רוצה אישה לסקס - תמצא את ס ו ג הבחורות - אשר בשמחה - ישכבו איתך - ולא חסר כאלו, לאלו שכן מחפשות קשר רציני ומבולבלות - כדאי להבהיר להן שאתה תגיע איתה לסקס מתישהוא - אל תהיהי נאיבי - ואת אל תלכיע שולל אחרי מה שאת מזמזנת לעצמך בכל דייט - תתחילו ללמוד מתהליך הכרויות - אחרת זה סתם נתון סטטיסטי : "שכבתי עם בחורה בדייט - עד חמישי גג - אחרת אני נולך" תתחיל באמת ללכת, ולחשוב עם ההליכה הזאת מה תשנה בדייט הבא - או שתשיג סקס-דייט כל הזמן. בהצלחה.

אני מדבר על קשרים למטרות רציניות לגמרי...

לא ברור לי כיצד אפשר לצאת עם מישהי, שהכל ילך טוב ושתהיה משיכה הדדית, ושלא יהיה סקס במשך שישה דייטים (ובסקס אני כולל גם מין אוראלי).

כלומר, אני יכול להבין כשיש איסור מלמעלה (איסור נגיעה), אבל במגזר החילוני, זה פשוט ללכת כנגד הטבע בלי שום סיבה נראית לעין.

עכשיו, אני יכול להבין בחורות שנכוות הרבה פעמים עם גברים שרוצים מהן רק סקס, ולכן דוחות את הסקס גם כשהן מרגישות מוכנות. אבל אצל הרבה בחורות, הן יכולות לשכב בכיף בדייט שלישי-רביעי-חמישי, ועדיין לא ירגישו מנוצלות, ועדיין לא ירגישו שהן לא שואפות לקשר רציני.

runningziv

New member
דרך פעולה מוזרה...

ייתכן - ואני רוצה לקוות שאפילו כך קרה - שמישהו כתב את מה שאני עומד לכתוב.
לא קראתי את כל השרשור, רק את חלקו.

מיכאלה, לפי המקום בו פרסמת את הפורום אני מניח שאת (וכנראה אתם) בגילאי 30+. משמע - לא ילדים.
מה זה המשחקיאדה הזו?

שבי, דברי איתו - תגידי לו שאתם כבר שלושה שבועות יחד - ואת רוצה מה קורה.
את יכולה לשאול אותו ישירות אם הוא עוד נכנס לאתר ההיכרויות, אין כזה דבר "לא נעים לי לשאול ישירות".

אם הוא יגיד שלא - את יודעת שהוא משקר ואת יכולה להחליט לעמת אותו עם זה, או להפרד ממנו ביודעך שהוא שקרן.
אם הוא יגיד שכן, את יכולה לנהל איתו שיחה של "פנינו לאן" ו"מקובל ולא מקובל במערכת היחסים שלי".

לא מבין את כל התרגילי הפוך על הפוך שלא יגידו שום דבר לאף אחד.
הרי את יודעת שהוא נמצא באתר. את יודעת שהוא שם כמעט כל יום. אז... את טומנת פח בשביל מה?

בעייתי

בניגוד למה שחושבים כאן - שלושה שבועות
זה בהחלט זמן סביר כדי שיפסיק לפזול. מנגד,
אינני מבין מדוע אינך מלבנת זאת אתו, ובוחרת ללכת
בדרך לא דרך שתוסיף לך סטרס מיותר...

מדוע "דרך לא דרך" ?

אם היא תישאל אותו פנים מול פנים, הוא תמיד יכול לשקר לה, ואז היא לא תדע את האמת (שעלולה לצוץ בעתיד כמו בומרנג).

בדרך הפעולה שלה, היא תקבל תשובה חד משמעית. אני לגמרי בעד. הפתרונות הנכונים הם לעיתים פתרונות "מחוץ לקופסא".

ivgy1980

New member
את רותמת הכרכרה לפני הסוסים

אולי ייתן לך טלפון אחר/נוסף?
אולי זה בשביל אחיו הקטן?
אולי הוא לא בטוח בך?

האמת היא שאינטואיציה נשית לרוב לא משקרת.
כנראה שיש דברים נוספים שאינך יודעת.
אם הוא ממשיך בכרטיסים, הוא
לא באמת איתך. וזה אומר
דרשני!

אייבורי

New member
ענקיסטית את

הלכת בדרך מרמה ובסוף את מרגישה צדיקה.

אמנם יש שיגידו לך שאם הוא נכנס סימן שהוא לא אוהב אותך
אני אומר לך, יש אנשים שמכורים להצצה בכרטיסים.

בתכלס, אתם רק 3 שבועות יחד, במקום לעשות כיף להנות אחד מהשניה
הוא עסוק בהצצה בכרטיסים ואת עסוקה בעקיבה ורמיה

לדעתי אתם שידוך מגן עדן

למעלה