פיתויים...

• פותח הנושא gafa
  • פורסם בתאריך

gafa

New member
פיתויים...

שמי גלי ואני חילונית בהתהוות,האמת שאני מאמינה בכל מאודי במציאות הבורא אבל אני כבר לא מקיימת מצוות כי אין להם כבר משמעות בעניי(לפחות לכאלה שאני לא מקיימת),אני מדברת עם אלוקים בדרכי שלי... רציתי לדעת איך עברתם לחיים מלאי מתירנות מהחברה החרדית??אני שכל חיי חייתי בחברה מעורבת אבל עם חינוך דתי די שמרני מאוד קשה לי,במיוחד בקשר לבני המין השני,אני עדיין סגורה בקטע הזה,נראה לי שאם אני אתחיל לצאת עם מישהו חילוני הוא לא יבין איך זה שעד גיל 26 אני עדיין בתולה...

J u s t y

New member
פיתויים, איזה?

אני משער שכל אחד עבר בדרכו שלו אצלי זה היה לאט לאט... עם זאת גם אני מוצא את עצמי חש לא טבעי בקשר למין השני למרות שעברתי אי אלו משוכות. אני לא חושב שאי פעם זה יהיה טבעי כמו לחילוני מלידה. אבל, בעצם, גם להם זה לא תמיד טבעי. אני חושב שכשתמצאי בן אדם שתרצי ותאהבי, הוא ייצטרך להבין את זה, להתחשב בזה וללכת בקצב שלך למרות ה"פיגור" שלך.

R a c h e

New member
מתירנות ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מי אמר שאדם חפשי חי חיים מלאי מתירנות? האם העובדה שאינני מקיימת מצוות בהכרה מחייבת אותי לכללים הפוכים? האם עלי לרוץ מאורגיה לשימוש בסמים ורק כך אדע וארגיש שאינני דתיה יותר? בנושא המין השני: בהזדמנויות שונות יצא לי לומר שבמידה מסויימת סורסתי ריגשית, אז לוקח לי יותר זמן אבל למי שרוצה אותי, בסוף זה מסתדר... עד כמה שזיכרוני אינו מטעני, משא הבתולים אינו כבד כל-כך וכדאי "להשתחרר" מהם עם מי שיהיה נעים להזכר בו גם אחרי שנים.

J u s t y

New member
ובנוסף...

את יכולה להתנחם בכך שכבחורה לא מצופה ממך ליזום את הקשר. לעומת הגברים שבאותה בעיה, אבל גם צריכים ליזום ו"להתחיל" עם בחורות. ולא תמיד הם יודעים איך... >הכל היפוטתי, כמובן<

R a c h e

New member
אחי, אהובי ../images/Emo70.gif

מי אמר שאין זה מתפקידן של הנשים ליזום? אם את/ה רוצה משהו את/ה אמור לפעול עד שתקבל/י אותו.

J u s t y

New member
רק לצורך ההבהרה...

לא אמרתי שתפקיד הגברים ליזום!! אמרתי מה קורה בפועל!! ואמרתי את זה כדבר שלילי, אך עובדתי. ואם על זה אתן חולקות... אני מזמין אתכן להעביר זאת לשאר בנות מינכן הנאות!

gafa

New member
כן,מתירנות

rache:כשכתבתי מתירנות לא הזכרתי סמים ואורגיות!!! חיים מתירניים יותר אלו הם חיים משוחררים יותר מהגבלות ואיסורים לגבי תחומים שונים כמו חלק ממצוות התורה,לא התייחסתי לזה בקטע של טוב או רע,כל אחד לפי דרכו הוא,שאלתי היתה לגבי ההתמודדות עם חיים כאלה שלפני כן היו מוגבלים יותר בהתרים,לא צריך ישר להתגונן...

R a c h e

New member
קצת הגזמתי

חיים חילוניים לא ניראים בעיני מתירניים, אלא חיים

למעלה