פיתוח מזרן שטח חדש

פיתוח מזרן שטח חדש

שלום,אני עדן מנכלית חברת צירס
אנו חברת יזמים צעירים שפיתחה מזרן שטח משוכלל ורציתי לדעת מה חוות דעתכם עליו..

אז כעקרון המזרן הוא כזה-הוא מורכב משכבת סול (פלציב),מתחת יש ויניל שזה חומר המבודד ממים וקור, מעל הסול יש כותנה מעל הכותנה מחוברת בטיק טקים ,שמיכת פליז רחבה ,נעימה ומחממת ,כרית מאקרילן (חומר למילוי כריות ובובות וכיס ליד הכרית לשמירת חפצים.

המזרן באורך מטר שמונים

הוא מתגלל ובא עם גומיות,ניתן לכיבוס,מאוד קל לנשיאה
ומחירו כרגע הוא 170 שקלים והוא צפוי לרדת אף יותר.

רציתי לדעת כמטיילים מה דעתכם על המוצר,המחיר?ולקבל הצעות לשיפור

והאם אתם הייתם רוכשים אותו ולמה?
תודה רבה מראש,עדן

זמי

New member
פרטים טכניים

מה המידות רוחב? כמה שוקל? כשמקופל מה המידות שלו? אם מתגלגל- קוטר הגלגול ?
מה עובי המזרן כשהוא פרוש בלי השמיכה?
כדאי ליצר גם ארוך יותר .
ממתי ויניל מבודד מקור? רק אם הוא עבה מאד
השמיכה היא חלק מהמזרן?
והכרית?
אם הוא מפלציב- איך מכבסים?
&nbsp

תשובה

כדי לחוות דעה אמיתית ויעילה על ציוד קמפינג, אין ברירה - חייבים להשתמש בו. כל המילים לא הצליחו לשכנע אותי למה להשקיע כסף ולגרור מקל הליכה איתי, כל שכן שניים. דווקא בטיול התרמילים הרביעי שלי פתאום ניסיתי פעם אחת ללכת עם זוג מקלות (ואפילו לא מקצועיים, אלא סתם שני ענפים!) ומיד ראיתי את האור. עכשיו לא אחשוב לצאת בלעדיהם, ובטח שלא עם אחד בלבד.
רק ניסיון בשטח מניב דעה של ממש והצעות פרודוקטיביות לשיפור, לדעתי.

בכל מקרה, כמטיילת, כמה דברים חשובים לי בציוד פרט לאיכות: מחיר, משקל וכמות שימוש.
תדירות שימוש - מן הסתם, תרמילאי שרק מתכנן כמה טרקים ספורים של 2-3 ימים עם קמפינג והשאר באכסניות יכול להסתפק במזרון הפשוט ביותר. למי שעושה את שביל ישראל זה סיפור אחר לגמרי. לדעתי זה הקהל שבו כדאי להתמקד: תרמילאים שעיקר טיולם הוא בקמפינג וחובבי טרקים.
משקל - כמה המזרן שוקל? מבחינתי כל 100 גרם הוא לפעמים עונש של ממש. מה זה "קל לנשיאה", ועם כל השכבות האם השימוש במזרן מייתר ציוד אחר (נגיד, סחיבת סדינים שלעתים יש תרמילאים שלוקחים עמם או כרית כפי שציינת)?
מחיר - 170 שקל זה לא מעט עבור תרמילאי ממוצע, בהנחה שרבים מהם לא מתמקדים מאוד בקמפינג ובלינה בשטח. לכן חשובה מאוד האיכות וההבדל בין המזרן הזה לאחרים (מה שכנראה נמדד בהתנסות), ובפנייה למי שאכן הוא קהל המטרה הספציפי כמו שאמרתי קודם.

לי אישית יש מזרן פשוט וישן, מהסיבה שבשנים האחרונות המסעות שלי לא כללו הרבה מאוד קמפינג באופן המספיק כדי לשדרג ולהשקיע עוד כסף (שהיה עליי להשקיע בהחלפת השק"ש הישן וכן הלאה). ייתכן שזה ישתנה במסע הקרוב בשנה הבאה. אם כן, יכריע המחיר מול שיקולי האיכות ועד כמה באמת השינוי תהומי מספיק כדי להצדיק השקעה כספית (ומשקל! הסחיבה כבר לא מה שהיתה פעם...).

שיהיה בהצלחה!

natyh

New member
שלום

השוק מאד ממוקד מטרה .
השאלה מהי המטרה ?
מיהו קהל היעד ?
מטילים לטרקים קלים לא צריכים להשקיע במזרון משוכלל הכי חשוב להם משקל .
מה לגבי מטילי בטן גב שאוהבים לישון בקמפינג בים ומתנידים ברכב ?
זה כבר קהל יעד אחר לגמרי די קמצן אבל זה הכיוון .
מה לגבי מטפסים ?
לגביהם החשוב הוא חימום לעומת משקל כמה שפחות משקל כמה שיותר חימום ובידוד המחיר פחות משחק תפקיד .
הנה המיקוד עכשיו נשאר לכם לעשות שיעורי בית להשוות לקיים בשוק ולהחליט יש או אין לכם יתרון יחסי מנצח ועבור מי ?

kogawa

New member
מה עם השכבה הרפלקטיבית?

לא סתם שמיכת מילוט היא עם רדיד מבריק ושימור חום לרצי מרתון גם כן. חום עובר בהסעה, הולכה וקרינה ואתם, ללא שכבה של רדיד רפלקטיבי מבודדים קצת מהולכה בשכבה דקה של קצף אבל זהו אינו בידוד מספק בלי לעצור קרינה. ההבדל בין המוצר שלכם לזהה עם רדיד אלומיניום בוהק עשוי להיות הבדל של לא מעט מעלות בטמפרטורת הקרקע שאפשר לעשות שימוש במזרון.

jeshu

New member
זה קצת יותר ממזרן
העניין הוא שהקצת יותר הזה נשמע לי מיותר. אני לא צריך שמיכת פליז, כי יש לי שק"ש. המזרון הפשוט שלי מפוליאסטר מוקצף מבודדד מספיק, גם מקרקע קפואה ב-0 מעלות (בטח עם שק"ש מושקע). כרית אני מייצר לי מבגד כלשהו (כגון מעיל רוח וז'קט פליז). לא רשמת את המשקל שלו - זה אחד הנתונים החשובים ביותר. בכל אופן, אני לא צריך את כל הפיצ'רים שלו ולא סוחב על גבי כל מיני כפילויות. זה נשמע טוב למי שנוסע לכנרת או לים המלח כאשר קריר. לא יודע. מתנצל על הסקפטיות בנוגע למיזם. גם לי מטרתו וקהל היעד לא ברורים לגמרי.

מצטרפת לדברייך, ולכן מציעה...

...תנו לנסות את המוצר. או לפחות לראות אותו. אי אפשר לקבל התייחסות מדויקת מתיאור בלבד, וכזה שחסר את אחת העובדות הכי קריטיות (המשקל).

למעלה