פיתוח כוח

bigman

New member
פיתוח כוח

אני מתאמן כמעט שנה אך במהלך החודשים האחרונים נעצרתי בהתפתחות ניסיתי לעשות שינוים בתוכנית ניפוח שקיבלתי ממך רמי אך ללא הועיל . האם כדאי לי לשנות את התוכנית לתוכנית שצרפתי. הרבה פעמים אתה מזכיר שעבודה על קבוצת שרירים אחת פעם בשבוע אינה מספיקה האם תוכנית זאת בכול זאת טובה למרות עבודה של פעם בשבוע על כול קבוצת שרירים ? אשמח לקבל תשובה מפורטת

sowhatt

New member
תגיד

לא קצת קשה לך האימון של חזה+יד קדמית+יד אחורית?

שאלות

כמה זמן אתה עובד בתוכנית הנוכחית ? איזה סוג תוכנית - כוח, סבולת, היפרטרופיה ? במקרים מסוימים אפשר לעבוד על קבוצת שריר פעם בשבוע. חזור אלי עם תשובות ונראה איך מתקדמים

bigman

New member
היפרטרופיה

מטרתי הראשית היא היפרטרופיה אני עובד בתוכנית הנוכחית כ-2.5 חודשים . איך אפשר לשבור את הפלטו שהגעתי אליו ?אני די מיואש

פלטו

קשה לעזור לך דרך הפורום, אבל ננסה בכל זאת: שנה את התוכנית הנוכחית לעבודה של מספר חזרות רב כלומר אימון AB עם 15-20 חזרות בכל סט, עבודה על כל קבוצת שריר פעמיים בשבוע. אחרי 6 שבועות שנה את התוכנית לאימון כוח שיתבסס על 4-8 חזרות כאשר האימון מחולק ל-ABC כך שכל קבוצת שריר תעבוד 1.3 פעמים בשבוע (4 אימונים), הקפד על זמני מנוחה גדולים יותר. אחרי 6 שבועות נוספים בצע תוכנית של 10-12 חזרות בכל סט עם מנוחות קצרות של 45 שניות, אימון AB של 5 אימונים בשבוע למשך 4 שבועות. זכור פציעות באימון כוח הנם שכיחות !!! הקפד על עבודה בעצימות גבוהה בכל התרגילים. בהצלחה

bigman

New member
כמה סטים בכול תרגיל

וכמה תרגילים על כול קבוצת שרירים? האם תוכנית בסגנון של : יום א חזה +יד קדמית יום ב גב +יד קדמית יום ג רגליים +כתפיים יום ד מנוחה יום ה כמו יום א יום ו כמו יום ב יום שבת מנוחה האם תוכנית כזו מתאימה לי (לשלב הראשון של 15-20 חזרות)

למעלה