פישפשתי..בארון..

פישפשתי..בארון..

"לחיות בלי אושר פנימי זה לא לחיות לחיות בלי אהבה ובלי להגשים חלום זה לא לחיות לכן החלטתי לאזור אומץ ולאמר עד כאן מגיע לי יותר בחיים מגיע לי אושר אהבה ושמחת חיים מגיע לי לחיות הכי טוב שאפשר למצא את מה שאני מחפשת ההחלטה לא קלה כי כשאתה חושב על עצמך אתה תמיד פוגע באחרים במיוחד כשהבעל לא רוצה לפרק את המיסגרת אך העוצמה שיש בי והכאב שתמיד מחלחל בלב שאכן חסר משהו גובר על ההיסוסים . אך נילחמת על אושרי ואפילו על חיי כי באמת מרגישה שהחיים חולפים על פני מבלי שאחיה אותם אים יש מישהו באמת שם למעלה ששומע ומקשיב שיתן את הכוח לבעלי להבין את הרגשתי (למרות שהוא חי איתי ויודע על מה אני מדברת ) כי בסך הכל לא יכולה לתת לא את מה שהוא צריך כי אין לי את מה שאני צריכה מאחלת לעצמי להמשיך להיות חזקה ונחושה למצוא את האושר ובטוחה שאמצא עד כאן (סתם רגע של חולשה ואולי רצון לשתף בכאב )" סוף ציטוט..שילגיה 2000 פורום נשואים נשואות. להסתכל אחורה..למה שפעם היה תחתית הבאר של החיים.. לחייך.. ולהמשיך קדימה..מבט לאופק..

a n a t i 3 3

New member
לצאת מהארון...

פעם חברה טובה אמרה לי.. (אם בארונות עסקננו..) "בגד שלא לבשת אותו שנה, תזרקי אותו"
הוא כנראה לא מתאים לך, לא שימושי.. תזרקי ותיקני לך חדש. ממש כמו שרשמת.. " לחייך.. ולהמשיך קדימה..מבט לאופק.." יפה לך החיוך הזה

עפ"י תורת הפנג שוואי

אם בארונות עסקינן... כל פעם שקונים בגד חדש... יש להוציא מהארון אחד במקומו.. להעבירו הלאה, לזרוק. לא משנה.

מהצד השני.......

זה ששנים לא רצה לפרק את המסגרת כי פחד (ובסוף חטף אותה בפרצוף כי הבעל פירק) יכולה רק לומר לך שאני מעריצה אותך על אומץ ליבך. כמה פעמים רציתי שהוא ילך מחיי, כמה פעמים רציתי אני ללכת ולא הלכתי ולבסוף הגעתי לאותה נקודה אבל מעמדה הרבההה יותר חלשה. לכי עם זה, עם האומץ. בטוחה שבסוף התהליך תמצאי אדם יותר שלם ומאושר. רובנסית

המממ....

על השלם..אפשר עוד להתנהל בדין ודברים.. בכל מה שקשור לאושר..חושבת שכבר לא צריכה להתרומם על קצות האצבעות כדי לגעת בו.. פעם.. בפורום אחר..בעולם אחר..עם ניק אחר..ועוד הרבה דברים אחרים.. היום.. זה העולם שלי..

ronelit

New member
אני ספקן ...

לא מעודף אהבה , אלא מחוסר אמונה . האם זה בגלל שאני טרי ? היום הילד נתן את הגגיו בענייני הגירושים ,,, הפרידה ,,, היציאה מהבית . "אני רוצה לעזוב את הבית ... טוב שאני אהיה גדול גם אני אעזוב את הבית" ... דמעות יבשות . רון

פברואר68

New member
להיות קרוב לילד במציאות ממליצה,

יום יום להיות מעורב להסביר..... לענות.....לא להעלם..... אולי דברים יצמחו חיובי

לחיות או לא לחיות זאת השאלה

החיים היום קשים אך יפים העינים זוהרות למרות הקשהים פחדתי התרחקתי נמנעתי ובסוף מה קיבלתי את החיים היום רואה במבט אחר רואה את השימחה רואה עתיד ירוק רואה שמיים כחולים חורז גם חרוזים ואילו לפני שנים נמצא רק בתיסכולים לא רואה עתיד לא רואה עבר ותיראו מה פה נישאר החיים כה יפים החיים כה שלוים אלו החיים הטובים אך עדין מחפש את הטוב ביותר ואיפה אפשר לשפר אז לכולם ברכה אחת קטנה שהמושלם לכל אחת ואחד יגיע במהרה

למעלה