פישלתי..

j u n k

New member
פישלתי..

פירסמתי הודעה בפורום של אוטופיה ובה תמונות מההופעה בארץ. מסתבר שאחת התמונות שפירסמתי היו של עדי- וכל מה שאני יכולה לעשות עכשיו הוא להתנצל שוב ושוב, להסיר את התמונה, ולהודיע לך רשמית שב-א-מ-ת לא ידעתי שהתמונה הזו נלקחה על-ידך. זה לגיטימי שאת כועסת עכשיו אבל אם תפתחי לשניה את האוזניים תביני שזאת הייתה טעות אבל היאלא נעשתה בכוונה- ובטח לא כדי לפגוע. פישלתי!

I Was Hoping

New member
המממ... ריב מיותר לדעתי

אבל אולי באמת אני לא צריחכה להתערב...אם זה לא היה בשביל ג´אנק אז בטח לא הייתי עושה את זה. לזכותה ניתן לומר שהיא רק עוזרת כאן לכולם והסבלנות שלה זה משהו נדיר... עוד לא נתקלתי בסירוב ממנה לכלום, גם על השאלות הכי מפגרות בעולם... אני בטוחה במאה אחוז שהיא לא עשתה דבר כזה בכוונה, במיוחד כשהיה אירוע דומה לזה לא מזמן גם כאן בפורום, עם התמונות של עדי... קורה שלאחת כמו ג´אנק שהיא אנציקלופדיה מהלכת של אלניס יש יותר מדי תמונות והיא לא ממש ידעה מה של מי...זה נשמע יותר הגיוני מאשר כל כוונת זדון אחרת. סליחה שאני נדחפת, אבל ככה נראה לי...אני בטוחה שחברי הפורום יעידו על כוונותיה הטובות של ג´אנק לאורך הדרך. עדי תוותרי לה, היא באמת לא התכוונה לרע... בטח שלא לעשות לך רע, אני שומעת רק טוב עלייך ממנה...

למעלה