פישי הגדול!!!

• פותח הנושא kref
  • פורסם בתאריך

MC ToRnAdO

New member
נחייה ונראה..........

נחייה ונראה...... הנה שיר בשבילך: "אני מס´ 20 על המיקרופון אין לי שום חרוז שבא בזמן אני לא עושה את זה משו בכלל אבל אני יודע להדהים את הקהל" דנשה

Hypnotize

New member
יכול להיות שהוא אחלה בן אדם

אבל תזבלי תשכל על זה שהוא עושה את זה מרצון כי עובדה! הוא לוקח על זה כסף.. אז זה כן בשביל כסף! עוד דרך מצויינת לנצל כיס של כמה פראיירים... ובשביל אלה שיש להם אז סבבה... אם לא יעזור גם לא יזיק אבל חבל על אלה שכל התקווה שלהם תלויה בסדנה מסכנה של זמר שהוא בעצמי נחשב על הפנים

MC ToRnAdO

New member
כסף

הוא לוקח על זה כסף כי עולה כסף להביא אנשים שינגנו ביטים ולממן לו נסיעות מתל אביב לי-ם. אבל תאמין לי שהוא רק מפסיד מזה הוא אפילו לא מרויח. הוא עושה את זה כי הוא באמת (לא כמו יאגה) רוצה לתרום להיפהופ הישראלי.

חחחחחחחחח

פישי עושה את מרצון!!!!!! תדבר איתו ואז נראה אם אתה חושב שזה בשביל כסף... חוץ מזה כולם צריכים כסף.. אז זה שהוא עובד זה לא אומר כלום.. זאת עבודה!!!!

Hypnotize

New member
קודם כל אני בחורה!!!!!!!!!!!!!

דבר שני .... אין לי שום דבר נגד פישי בתור בן אדם... אני דווקא חושבת שהוא נורא נחמד והוא באמת היה כזה כשביקשתי ממנו פעם חתימה בשביל חבר שלי. אבל אל תתלהבו יותר מידי ממה שהוא עושה אני לא מאמינה שהסדנה שלו היא מה שיקדם את ההיפ הופ בארץ עובדה שהסגנון שלו לא מצליח ואין הרבה שאוהבים אותו בתור זמר אז זה ברור שהסדנה הזאת דבר ראשון נועדה בשביל להכניס לו קצת כסף.. מה שלא מכניס לו מעשיית דיסקים!

MC ToRnAdO

New member
ללא נושא

מה שהוא עושה זה לא כסף. ואנחנו נחייה ונראה אם זה יקדם או לא.......

מצטערת לאכזב אותך..

מצטערת לאכזב אותך אבל פישי הוא זה שהתחיל בישראל את המוסיקה השחורה.. והוא זה שעזר לסאב ולעוד כמה אמנים להוציא את הדיסקים שלהם.. אז אולי סאב הצליח להתפרסם מאוד ולהצליח, אבל לפישי מגיע גם הרבה כבוד!

Mc Bang

New member
והיום הוא הורס את המוזיקה השחורה

נזכר שוב בחישגוזים בבארבי ארוע אחד שבו כבר רואים כמה זבל הוא ילדים בגילאי 12-17 בערך עולים לאופן מייק ומי שמפסיד ברוב המקרים מקבל כמה ירידות מפישי כמו "לך הביתה!" וכו´... ממש עוזר אה? עכשיו הוא מכפר על זה בזה שהוא לוקח כסף מהילדים... ממש אדם ישר וטוב לב

האמת

האמת שאין לי מושג מה היה שם.. אבל כן אני אשאל אותו על זה.. אני לא מאמינה שהוא עשה משהו כזה, ואם כן, אתה צודק. אני בכל מקרה אנסה לברר מה היה שם ולמה...

Mc Bang

New member
בסדר תבררי אם בא לך, בכיף

והנה עוד נקודה - באת ותקפת בלי לדעת על כל האירועים האמת, גם אני לא ממש עוקב אחרי הקריירה של פישי אבל ממה שאני יודע אני אומר טוב עכשיו אני נשמע כמו החינוכית או משהו אז נעבור שרשור

לא תקפתי בלי לדעת

תקפתי וידעתי כמה שאני צריכה לדעת.. אני מכירה את הבן אדם ומעריכה אותו.. זה טיפה מעצבן לשמוע דברים לא נכונים עליו.. בדוגרי, משהו שאני לא יודעת אני לא אומרת! אני אבדוק מה היה שם... אבל לא מתאים לפישי לרדת על אנשים...

Hypnotize

New member
את ממש לא מאכזבת אותי...

ואני גם לא בטוחה שזה נכון שפישי הוא הראשון שהתחיל עם מוזיקה שחורה בישראל... אני יודעת שהוא בעסק כבר הרבה זמן אבל זה לא אומר שהוא הראשון ד"א כמעט כל ראפר ישראלי מפורסם מעיד על עצמו כ"הראפר הראשון בישראל"

Hypnotize

New member
אין לי צורך לבדוק...

כי תאמת זה לא ממש מעניין אותי כרגע מי הראשון שהביא את זה מעניין אותי מי עושה את זה כמו שאני אוהבת

גרוועע

New member
תיקון חובה

טוב אם כל הכבוד שיש לי לפישי ואני גם אחד מהמעריצים הגדולים שלו הוא לא זה שהתחיל את זה ממש לא היו פה הרבה לפניו כמו שבק"ס,סאב והצל התחילו לפי ידיעתי ב92 לפני שפישי עשה איזה משהו היו פה גם את דדי ג´י שהוא בעצם המורה של פישי גם מומי לוי התחיל לפני הרבה שנים ויש עוד ועוד אנשים שאתם לא יודעים עד כמה "זקנים" הם בתוך העסק השחור הזה בקשר לבצפר יש הרבה שזה עוזר להם ואם אפשר אז למה לא לעזור אני חושב שזו פעולה נכונה להקים את הבצפר הזה יש לאיש הרבה מה ללמד ויש להרבה אנשים מה ללמוד ממנו

Mc Bang

New member
סתם שאלה

מה "חרא אוקי" פתאום צץ? זה טורנדו בשם אחר? פתאום צצת לריב הזה? מוזר...

למעלה