פירסינג

פירסינג

אני חדשה כאן.. אני מזה רוצה לעשות פירסינג בפופיק..
כדאי לי? מה אתן אומרות? אני הולכת עם חולצות בטן והרבה אמרו לי שיהיה לי מתאים עם פירסינג זה נראה לי סבבה.. נראה לכם שזה יראה במודה??..

letgo

New member
קודם כל ברוכה הבאה! דבר שני

לדעתי פירסינג זה דבר פ33ה עם את אוהבת וזה מתאים לך אז תעשי אני אישית ממש אוהבת ממש חושבת שזה יפה אז..... מומלץ!!!

לא עושים עגילים רק בגלל שהם אופנה..

שמעי, את בת 12 לא!? למה לך לחורר את הגוף שלך בכזה גיל?! את עוד גודלת ורוב הסיכויים שהגוף ידחה את העגיל... לפחות כרגע בכלל לא מומלץ... סתם משאיר צלקת מכוערת...

i l0ve u

New member
בדוגרי זה נותן מראה קצת שרמוטי...

ואל תגידו שלא... לא שרק רחות עושות והכל ולא משנה מה את אבל זה נותן מראה קצת זול ובגלל זה פחות בא לי לעשות כי אני וחברה שלי הולכות לעשות תכננו כבר בחופש אבל לא יצא בגלל משהו... אבל גיל 12? אויששש זה טו מאץץץץ' אני מנסה לתר את אחותי עם פירס בטבור...נוט נייססס

שמעי...

פירס בטבור לא תמיד מראה זנותי לדעתי זה הכל תלוי איזה,ואיך הלבוש... עם את הולכת עם חולצת בטן ומכנס שרואים לך ת'שיערות ממנו אז זה נותן עוד יותר מראה זנותי... אבל עם את הולכת כמו בת אדם ויש לך עגיל שמבצבץ לו זה חמוד...

i l0ve u

New member
אבל זה יפה שרואים את השערות למטה

אני בכלל לא מבנה את הבנות שמורידות....

נשמה תקשיבי....

אף אחד לא יכול להגיד לך אם לעשות פירס בגיל כזה או לא... גם אם נגיד לא ואת תרצי אז תעשי ולא תקשיבי לנו.... נכון שזה לא יפה ילדה בת 12 עם עגיל (את עוד צריכה לשחק בבובות!!!!) אבל תעשי מה בראש שלך... וזה לא מראה שרמוטי...ושום כלום... ברגע שאת יודעת להתלבש זה סבבה....

vashla

New member
לא כדאי לך לעשות חור..

אומרים שתכנסי להריון,אז בגלל החור זה יהיה מסוכן..

זה כבר בכלל לא נכון...

עגיל בטבור לא פוגע בשום דבר אשר קשור להריון... אישה אשר נכנסת להריון מורידה את העגיל והכל ממשיך כרגיל

למעלה