|שורק-ומגלגל-עיניים|
פ פלאפאל New member 5/6/08 #14 אוקיי לא צבא, בכלליות. הם לא ישארו שם לנצח, מן הסתם. יש לי חברה שעשתה ומפאייר קיס, הזה על הצוואר, וכשהיא הורידה אותו היא נבהלה ממש מהאדום והחליטה שהיא לא עושה יותר בכלל כדי שלא יהיו לה כתמים כאלה. אבל אולי זה משהו שקורה רק לנקבות
אוקיי לא צבא, בכלליות. הם לא ישארו שם לנצח, מן הסתם. יש לי חברה שעשתה ומפאייר קיס, הזה על הצוואר, וכשהיא הורידה אותו היא נבהלה ממש מהאדום והחליטה שהיא לא עושה יותר בכלל כדי שלא יהיו לה כתמים כאלה. אבל אולי זה משהו שקורה רק לנקבות
P PerfectSP New member 5/6/08 #25 רק כדאי לך לתכנן אסטרטגיה^^ ../images/Emo190.gif אני מכירה כאלה שהשתמטו.. חחח ואח שלי בדרך לזה^^
M MispIaced New member 5/6/08 #26 איזה חלק ב:\ לא היה מובן בדיוק? עכשיו המפגרת תקפוץ ותגיד "הנקודותיים". חה סתיו, חה.
P PerfectSP New member 6/6/08 #37 XDDD ../images/Emo190.gif או שמא המסכה שלו תיפול והוא כן^_^ טוב אני חוזרת למאורתי לפני שאסקל><"
F Fall Out Liel New member 5/6/08 #35 It's looking hot baby ^^../images/Emo168.gif xDDDD ממש מגניב אני רציתי בהתחלה עגיל בגבה ובאף אבל עכשיו בא לי סיידליפ ואף אבל יש לי הורים
It's looking hot baby ^^../images/Emo168.gif xDDDD ממש מגניב אני רציתי בהתחלה עגיל בגבה ובאף אבל עכשיו בא לי סיידליפ ואף אבל יש לי הורים