פירסים חדשים ^_^ 1 בכל גבה. תתחדש, מישהו?
M MispIaced New member 5/6/08 #12 וול, זה לא <: כאילו, ההתנפחות מציקה וזה, אבל לא משהו שאפשר להגדיר ככאב X:
N netahaa New member 5/6/08 #13 זה עדיין נראה שאנשים רואים את זה מה הם אומרים לך? (עזוב את זה שזה לא עניינם) סתם באלי לדעת, אתה לא חייב לענות ><
זה עדיין נראה שאנשים רואים את זה מה הם אומרים לך? (עזוב את זה שזה לא עניינם) סתם באלי לדעת, אתה לא חייב לענות ><
M MispIaced New member 5/6/08 #17 נמנמ עד עכשיו היה "איכסה, אני רוצה להתעלף\להקיא\למות" "טוב שלא עשית עוד" (ואז בתגובה הגיע "טוב שלא הורדת גם תאונה השניה, פרחה") ועוד כלמיני תגובות מפגרות. (כמובן שיש גם לא מעט אנשים שאמרו שיפה וזה)
נמנמ עד עכשיו היה "איכסה, אני רוצה להתעלף\להקיא\למות" "טוב שלא עשית עוד" (ואז בתגובה הגיע "טוב שלא הורדת גם תאונה השניה, פרחה") ועוד כלמיני תגובות מפגרות. (כמובן שיש גם לא מעט אנשים שאמרו שיפה וזה)
N netahaa New member 5/6/08 #22 חחח תאמת אם הייתי רואה אותך ברחוב לא הייתי מפסיקה לבהות בך D: אתה אחד הנדירים O_ם
P PerfectSP New member 5/6/08 #8 תתחדש ../images/Emo190.gif כמה פירסים כבר יש לך?OO" סעמו העכבר שלי פשוט לא פועל!!@#
P PerfectSP New member 5/6/08 #24 פשי^^ ../images/Emo190.gif תזכיר לי רק איך לעזאזל שכנעת את ההורים שלך?! חחח אמא שלי עד גיל 12 לא הסכימה לי חור רגיל באוזנייםXD
פשי^^ ../images/Emo190.gif תזכיר לי רק איך לעזאזל שכנעת את ההורים שלך?! חחח אמא שלי עד גיל 12 לא הסכימה לי חור רגיל באוזנייםXD
פ פלאפאל New member 5/6/08 #10 תגיד כשמוציאים את זה זה משאיר כתם אדום כזה להמון זמן. לא מוזר לך שכל הצבא תסתובב עם פרצוף אדום? ותתחדש
תגיד כשמוציאים את זה זה משאיר כתם אדום כזה להמון זמן. לא מוזר לך שכל הצבא תסתובב עם פרצוף אדום? ותתחדש