פירסום הפורום

פירסום הפורום

חשבתי על רעיון נחמד לפרסום הפורום: לפעמים התנועה שולחת הביתה כל מיני דברים, עם רעיונות, וכל מיני דברים אחרים. חשבתי, אולי לשלוח הודעה כזו עם פירסום של הפורום (והאתר), ואפשר להכניס שם הודעות מעניינות, או דיונים שונים שהיו בפורום. אפשר גם להכניס קטעים מהאתר עצמו. מה דעתכם?

מאיושית

New member
רעיון מצוין, אבל

קצת לא פרקטי....... להשיג רשימות מהתנועה זו לא בעיה, אבל הבעיה היא לצלם במאות עותקים ולשלוח לכל חברי התנועה. רעיון אפשרי יותר הוא לפרסם במפעלים, או לבקש מהתנועה שתעשה משהו שהפך להיות מאוד מקובל בשנים אחרונות- כששולחים מכתבים לחניכים ויש את סמל התנועה, הכתובת והטלפון , להוסיף גם את הכתובת של האתר הרשמי של התנועה. מה אתם אומרים

hadasbaril

New member
בהחלט כן!

אולי שתהנועה שולחת היא תצרף דף או חצי דף על האתר אולי נכתוב ביחד פלייר ונפיץ דרך המדבים והרכזים פשוט כול אחד יקח דף ויתלה. הכי חכם שלדף יהיו שולים נתלשים עם הכתובת...

THE sky angel

New member
הם יכולים להיות רעינות טובים אבל...

יש לי רעיון, שבלי קשר לכל זה.... אפשר לארגן שבאיזה טיול, ניפשג כל החבר'ה מהפורום שיוצאים לטיול, ואז נעשה מין ערב או אפילו איזה חצי שעה או לא יודעת מה מהטיול, ונתלה שלטים ונהיה ממש בולטים, וככה נוכל לפרסם אותו, להמציא שירים וכד'..... מה דעתכם?...

הכוונה הייתה

שהתנועה תשלח את הדפים בשבילנו. אפשר גם כמו שהדס אמרה, להעביר את זה דרך המד"בים, אבל זה נשמע לי פחות חזק.

ויצמן j

New member
יכול להיות מאוד פרקטי...

התנועה שולחת כל שבוע את אותו מכתב למד"חים על הממ"ח אז אני חושב שאם הם יעשו הסבה של הנייר זה יהיה יותר יעיל כי ממילא אף אחד לא נכנס לממ"ח

למעלה