תשובות, תשובות ושאלות
* על איזה מידע מבוסס הבנתך לפיה הפירמידה הגדולה נבנתה לפני יותר מ- 10000 שנים? זה מבוסס מעט על מידה שכתוב בספרים ובאינטרנט, והרבה על ידע ולא מידע. * על איזה נתונים הסתמכו המדענים כשקבעו את גילו של הפירמידה הגדולה? בדיקות פחם וכו´ ... בדיקות רגילות של הארכאולוגים * על איזו תכונה של הפירמידה מעידה שמה?(=אש במרכז?) אפלטון מדבר על "צורות מושלמות" אש = אנרגיה במרכז = בתוכה זאת אומרת הפירמידה היא צורה שמרכזת בתוכה אנרגיה * מיהם היו אנשי אטלנטיס ומה הקשר שלהם למשולש ברמודה? אנשי אטלנטיס הם הטולטקים הקדמונים ... הקשר למשולש ברמודה? כשאטלנטיס נחרבה,אלו ששרדו הלכו לכל מיני מקומות בעולם, נראה שחלקם הגיעו למשולש ברמודה. * האם ישנם פירמידות שיצרו אותם באותם תקופות בפינות שונות בעולם ואם כן האם יש הסבר לכך? השכל רוצה הסברים, הגוף יודע את התשובה, ולכן לא אתן אותה עם כפית על מגש של כסף * כיצד תסביר את קיומו של אנרגית הפירמידה? לפי הבנתי רק יצורים בעלי מודעות(כדור הארץ, שמש, קריסטלים, יצורים אורגניים וכו´)הם בעלי אנרגיה. מה עם חשמל? חשמל זה אנרגיה, למנורת שולחן יש מודעות? מנוע של אופנוע מייצר אנרגיה שמאפשר לך לנסוע ממקום למקום, האם לאופנוע יש מודעות? תחנת רוח מייצרת חשמל, מודעות? לטלויזיה יש שדה אלקטרומגנטי סביבה, האם זה מקנה לה מודעות? אפשר להמשיך, אך נראה לי שהדוגמאות מספקות * האם ידוע לך מהן הסיבות שרק אותן פירמידות שצלעותיהן מכוונת לצפון והן בעלי צלעות וזוויות בגודל מסויים, הן פירמידות "נכונות"? אין לי צל של מושג וזה אפילו לא מטריד אותי, אני פשוט רואה ויודע שזה עובד. * מה היו השיקולים בתיכנון צורתה ומיקומה של הפירמידה הגדולה? אשמח לקבל תשובה בנושא. ואולי אפילו אקבל אותה בעתיד הלא רחוק. * מה היה היחס של המצרים הקדומים למוות? היה להם "יחס מעניין" למוות, אך כאן לא המקום לקורס במיתולוגיה מצרית, וחוץ מזה, מה הקשר בין המצרים לפירמידות? * החלק העליון של הפירמידה הגדולה חסרה( כמו גם חלק מהפירמידות בסין ובמקסיקו שטוחות למעלה)האם השפעתם האנרגטית נפגמת בגלל סיבה זו? כן ולא, האנרגיה שונה. * מה השפעתן של הפירמידות על הסביבה(חוץ מזה שמשעגים את המצפנים) ומה השפעתן על הנמצאים בתוכן ובפרט על הנמצאים בדיוק מתחת לקודקוד ? תעשי את זה ותדעי .... * האם ישנם תכונות נוספות של הפירמידות שעדיין לא הזכרת? כמובן * כיצד יודעים מה משקלם של האבנים הבודדים המרכיבים את הפירמידה הגדולה? מדענים מערביים טובים מאוד במדידות, חבל שהם לא טובים באותה המידה בתחומים אחרים, יש להם מספיק כלים פיזיים ותיאורטיים כדי לבצע את המדידות. * איזה עצמים-חוץ מקריסטלים-ניתן לטהר באמצאות פירמידה? כולם. * מה ההבדל בין "לשמר" לבין "להעצים"-במקרה של פרחי באך ושמניים אתריים למשל? לשמר זה, לדוגמא, לשים בננה מתחת לפירמידה ולכול אותה אחרי 2-3 שבועות והיא עדיין לא נרקבה. לעצים, לדוגמא, זה לשים תמצית פרחי באך ולקבל אותו, כשמוצאים אותו מהפירמידה הרבה יותר עוצמתי אנרגטית. * מה ניתן עוד לשמר ו/או להעצים באמצעות פירמידות? כמו שעניתי קודם הכל, או כמעט כל דבר. * האם הפירמידה מתאימה לטיפול בכל סוג של כאב? למשל במקרה של כאב כתוצאה מבעיטות או במקרה של נקע, שבר האם מומלץ להניח פירמידה במקום הפגוע? בהחלט כן, במקרה של שבר, הייתי ממליץ לשים גבס, בתוכו קריסטל מלאכית ומספר פעמים ביום פירמידה על המקום, כמו כן הייתי ממליץ לקחת תמצית של קומפרי. * האם חוסר איזון בצ´קרות הוא לא תוצאה של חוסר הרמוניה? כתבה אליהם כדורשי שני טיפולים נפרדים... חוסר איזון בצ´אקרות הוא מקרה ספציפי ומוכר של חוסר הרמוניה. החיים הם חוסר הרמוניה, אנו "מתקדמים" בגלל חוסר ההרמוניה הזה לרמה אחרת ויציבה יותר, ואז שוב חוסר הרמוניה .... וכך הלאה והלאה. או במילים אחרות, הרמוניה קיימת כמערכת דינמית ולא הרמוניה סטטית כמו שהרבה אנשים חושבים. * לא ברור לי מה שכתבת על חלקו העליון של הפירמידה:"ראש,מדיטציה...". תגדלי תביני .... תגיעי תביני .... * לא ברור המיקום של הפירמידה הגדולה:"קו רוחב 30 קו אורך 30 זווית..." מה לא ברור? זה המיקום שלה, עובדה. מה שמעניין במיקום הזה, שאם תלכי על קו הרוחב תגלי שזה הקו עם הכי הרבה אדמה (יבשת) על פני כדור הארץ, ואותו דבר עם תלכי על קו האורך. * אני לא יודעת כמעט כלום על "חדר המלך".אשמח אם תכוב על זה כמה פרטים( מה מיקומו בפירמידה, מה גודלו,למה לדעתך המיקום נבחר איפה שנבחר, מה ההשפעות האנרגטיות באותו מקום, סיפורים מעניינים וכו´) בהמשך, אולי, לא כרגע. * האם אנרגית הפירמידה מטפלת בכאב כבסימפטום(מעביר את הכאב) או מטפלת גם בגורם הכאב? גם וגם, התחלת הפעולה היא להקל את הכאב, בהמשך אנרגית הפירמידה מתבייתת, מחפשת את מקור הבעיה ומטפלת בו. * איפה מניחים את הפירמידה כאשר מקור הכאב לא לגמרי ברור?(במקרה של כאב ראש או כל הגב התחתון למשל) תמיד יש מקום שכואב יותר, שם שמים את הפירמידה. תמיד יש מקום ש"מרגיש" יותר נכון, שם שמים את הפירמידה. תמיד יש מקום ש"נראה" יותר נכון, שם המיקום. *אני מניחה שאנרגית הפירמידה המשיך לעבוד בעת השינה. כיצד ייתכן הדבר בהעדר התכוונות ובהעדר הפירמידה עצמה? האם בזמן שינה ההתכוונות מפסיקה לפעול? את חושבת כך? אם כן אני חולק. *אצלי הפירמידה מרתיח את מקום הכואב.האם זה דרך פעולתו של הפירמידה או שישנם מקרים בהם הפעולה הפוכה, קרי הפירמידה מקרר את המקום? נראה לי שזה תלוי בסוג הכאב, יש כאבים שמטפלים בחום וכאבים שמטפלים בקור. *אם יש סטייה של הצלע במעלות אחדות מהצפון, האם הפירמידה עדיין נחשבת לפירמידה "נכונה"? כלומר האם יש טווח סטייה מותר מהצפון? ברור שכן, טווח הסטיה הוא 0. האם יש אישה "חצי בהריון"? * האם ניתן/מומלץ בעת הטיפול/מדיטציה להניח בו בזמן מספר פירמידות על הגוף? לעיתים מיותר, אך בהחלט לא אסור. * כיצד מטפלים בפירמידה בעזרת/בשילוב צבעים?וכיצד עם קריסטלים? תשובה ארוכה מידי במילים, קחי קריסטלים, קחי פירמידות ותזרמי עם זה. * כתבת בתשובתך לרמי שהפרירמידה שימשה כסוג של התקן רב עוצמה לביצוע המון סוגים של עבודות.אתה יכול להרחיב לגבי הסוגים השונות של עבודות ולגבי אותן תכונות של הפירמידה המאפשרות את ביצועם? לענות על שאלה זו, זה כמו לענות על השאלה מה אפשר לעשות עם חשמל ... * לגבי אופן בניית הפירמידה הגדולה במצריים איך את יכולה לבנות מנוף של 100 מטר גובה? את בונה כמה מנופים של 5 מטר גובה, זה יחסית קל. איתם את בונה מנופים של 15 מטר גובה ... וכו´ וכו´