פירמוט

עופרבר

New member
פירמוט

היתי רוצה לפרמט את המחשב כיוון שכמה זמן הוא כבר עושה לי בעיות אני מבין במחשבים מעט אבל מעולם לא פירמטתי והיתי רוצה שמישהו יסביר לי את התהליכים כך שאוכל לבצע זאת לבד אני יודע שזה לא מומלץ למי שלא עשה זאת כבר פעם אבל בכל זאת בבקשה מישהו שיתן כיוון

zuli2

New member
פורמט

היי לא רצוי אם לא יודעים...ובכל זאת.. יוצרים תקליטון אתחול .(לוח בקרה , הוספה הוסרה של תוכניות , תקליטון אתחול.( מכניסים לכונן תקליטורים ומגדירים בביוס לעלות מ A/ מקישים FORMAT C: /Q/S ו...זהו. המחשב מפורמט ומוכן להתקנת ווינדוס. עושים בןט כאשר גם הדיסקט וגם הדיסק של 98 בכונן. בוחרים באפשרות של עלייה עם תמיכת סי די רום נכנסים לתיקיית LOC ומקישים SETUP בהצלחה

צבתות

New member
הכי חשוב!!!!

תוודא שיש ברשותך את כל הדרייברים לכל, אבל לכל הרכיבים במחשב. אחרת, זה רק עניין של זמן עד שתיתקע. ואם אין לך דרייבר מסויים תוריד מהאינטרנט. כרטיס מסך, כרטיס קול, מסך, מאיץ מסך, סי די רום, צורב, כוננים חיצוניים, מצלמות למיניהם, מודם (!), ובקיצור הכל!! אל תחשוב על פרמוט רק אם תהיה בטוח שיש לך את כל הדרייברים.

@זהר@

New member
לא חייבים LOC

תקיית LOC זאת התקיה להתקנה העברית של חלונות. כלומר, התפריטים והכל בעברית (מצד ימין) - איכס! אם מעונינים לעבוד רק עם תמיכה עברית ולא עברית מלאה, כלומר התפריטים מצד שמאל באנגלית אבל אפשר לכתוב בעברית ואופיס עובד גם עם עברית (אפשר תפריטים בעברית באופיס) אז נכנסים לתיקית ENA ולא תקית LOC. מאוד חשוב גם לעשות גיבויים לחומר חשוב שיש לך על הדיסק שאותו אתה מפרמט מכיוון שפירמוט מוחק לגמרי את כל מה שיש על אותו הדיסק.

qazqaz

New member
בבקשה מדריך לפירמוט המחשב

זה קובץ PDF שהורדתי מאתר של מדריכים בעברית (תמצא לינק אליו במדריך). מכיון שהפורומים בתפוז אינם תומכים בקבצי PDF , שיניתי את הסיומת שלו מ-PDF ל-TXT . כלומר, לאחר שהורדת אותו, עליך לשנות בחזרה את הסיומת שלו ל-PDF כדי שתוכל לפתוח אותו. המדריך מפורט ומסביר היטב בשפה פשוטה, ובעברית. כאשר מדובר שם על מתגים לפקודה, עליך לכתוב אותם כך (זה לא מוסבר שם, משום מה): נניח שהמתג הוא Q, ואתה מעונין לפרמט את מחיצה C : format c: \q בהצלחה, ועדיף שתעשה זאת בשעות היום - כדי שתוכל להתקשר למישהו במידה ותתעורר בעיה כלשהי...

qazqaz

New member
ואל תשכח לגבות את הפייבוריטס

של האקספלורר... עשה זאת מתוך האקספלורר: פייל, אימפורט אנד אקספורט, אקספורט פייבוריטס. אחרי הפירמוט תוכל להחזיר אותם באותה הדרך, ע"י בחירת אימפורט, כמובן...

למעלה