פירות מיובשים

פירות מיובשים

אני לוקח בננה ותפוח ו 5 תמרים. שמ בבלנדר עם מים. וזה בעצם 2 מנות בין הארוחות, מה דעתכם, זה בסדר ??????? אני מאוד אוהב את זה, ואני חושב שזה לא נורא. יש לי קופסה מלאה בתאנים מיובשים, ואני אוכל 3-5 ביום, מה דעתכם ???

פירות יבשים הם מלאי פרוקטוז

וגורמים לעליה חדה ברמות הסוכר - אני אישית משתמשת בהם רק במקרי היפו. אבל אתה יודע הכי טוב תבדוק את רמות הסוכר לפני ואחרי ותראה מה קורה.

דואגת1

New member
מוגזם...

שושן צודקת, מדוד !!! לי זה נראה מוגזם !!! גם בננה, גם תפוח, ופירות יבשים - מה ההבדל בין תאנה מיובשת ולא מיובשת מבחינת הפחמימות ? אין, כך לגבי שאר המיובשים.

דואגת1

New member
אולי תוסיף 4 שקדים או אגוזים

אולי במקום תמרים תוסיף שקדים, השקדים מאטים קצת את ספיגת הפחמימות, דהיינו עליית רמת הסוכר, אבל אם אתה בעודף משקל, זכור שכל קלוריה מוסיפה...

חשבתי שפירות יבשים

הם הרע במיעוטו יחסית לשוקולדים והוופלים והעוגות והדברים האסורים האחרים. תודה לכן

Ronex

New member
לדעתי תמרים עדיפים על פירות יבשים

אחרים שמוסיפים להם סוכר.

דואגת1

New member
תמרים

לדעתי הם עדיפים על עוגות וכו' מכל הבחינות. אני מניחה שלזר יגיב ויתן טיפים בנושא של ספורט וממתקים באופן "מקצועי" יותר. מכל מקום אני מצטרפת למה שנאמר שהסיפור שלך מדהים, טוב שאתה בדרך הנכונה, אנשים רבים לא מבינים/אדישים עד שמאוחר מדי. שבוע טוב

דואגת1

New member
תמרים יבשים

ערך קלורי : 275 קלוריות ל 100 ג' פחמימות למנה 60( ג' ) 40 ג' פחמימות אינדקס גליקמי 103 לא מומלץ לסוכרתיים. להוציא dates dried bahri - סוג של תמרים ? אינדקס נמוך 50 , אבל מזה ?

יפיופי

New member
פירות יבשים

לי ממש הם מקפיצים את הערכים. ואיפה אתם מוצאים את האינדקס הגליקמי של כל מאכל? ואולי דברו על זה ופיספסתי אז סליחה. יום נפלא.

דואגת1

New member
אינדקס

שלום, באתר הרצ"ב את יכולה לחפש כל מוצר (כמעט) תחת הכותרת GI DATABASE יתכן שיש אתרים יותר טובים,

לזר

New member
אם אתה טייפ 1

ואתה על משאבה או מזריק אינסולין מהיר, דוגמת הומלוג, אין ממה לפחד, אבל בדוק עצמך בצמוד לארוחה הזו. בדוק לפני, בדוק תוך שעה, שעתיים ושלוש שעות ותידע האם לחזור על המעשה הזה. בנוסף, לארוחה זו צריכה להיות סיבה טובה. לדוגמה, אם אתה מבצע פעילות גופנית יומים מסוימת (למשל ריקוד בהתאם לשמך) או אופניים, או שחיה, או ריצה או סתם הליכה. אין שום סיבה מוצדקת אחרת להעמיס עליך פחמימות ולא חשוב האינדקס שלהם לצורך העיניין. בזהירות בסיבובים

למעלה