פירות הפורום

tzooka

New member
פירות הפורום

רציתי להראות לכם את ההתחלה של הפריחות בגינה, בגלל שכמעט כל מה שמצולם הוא תוצאה ישירה של הפורום הזה. בזכות הקנייה המרוכזת מיודפת הצלחתי סוף סוף השנה להתחיל להתקרב לכמות הפרחים שתמיד רציתי.קיבלתי גם המון רעיונות מהפורום בנושא הפקעות, בעיקר בקשר לשילובים (האמת היא שאפילו לא חשבתי על זה קודם...) או בקיצור, תודה לכולם על הפורום הנעים והמועיל כל כך. בתמונה: נרקיסי סולידור (דווקא לא כל כך מסריחים בעיניי...) וצבעונים שקניתי בשנה שעברה והפתיעו אותי בפריחה מחודשת. (הייתי כל כך פסימית בקשר לסיכויי הפריחה שלהם שאפילו לא הפרדתי אותם לפי צבעים)

tzooka

New member
עוד

פוקסיות (גם עליהן לא שמעתי קודם...), יקינטונים עם סלסלי כסף, שלא ממש צומחים משום מה (מלפנים) ועם ציפורנית מצרית מאחור), נרקיסי חצוצרה עם אמנון ותמר ועם נולנה, כלניות, מוסקרי ראשון, ובביאנה.

tzooka

New member
ועוד...

רקפות, פרזיות,בקופה עם צבעונים לבנים (עדיין קטנטנים) וברקע גומפרנה עם ספרקסיס

tzooka

New member
אחרונה ודי

מבט כללי על כל החלק ה"שמשי" של הגינה.

טסונמי1

New member
../images/Emo45.gifחכי חכי - זו רק ההתחלה

בעוד זמן מה הקטע הזה יתפוצץ מפריחה

איזה יופי של פריחות.

הצבעונים שלך משלימים את הנסיון של אלי חדש שהסגולים הם אילו שממשיכים לפרוח גם בשנה השניה.

tzooka

New member
הסגולים

הם באמת הראשונים שפרחו, אבל לצידם יש בתמונה גם שני אדומים ושני לבנים שעוד לא נפתחו.

אלי חדש

New member
יופי הכל נראה נהדר

והפריחה רק מתחילה זה עוד יראה הרבה יותר מרשים בקרוב. ראיתי שהרבה שתול בעציצים - למה ? איך משקים את העציצים ? לא שאני נגד עציצים רק מסקרן לדעת למה

tzooka

New member
העציצים

הם בעיקר בגלל החמציצים, שמכסים את כל החלק הזה של הגינה. ניסיתי להילחם בהם בעבר ולנסות לשתול בינהם תוך תלישה מתמדת, אבל שום דבר לא מצליח להתחרות במהירות הצמיחה שלהם. חוץ מזה שאני לא בטוחה כמה זמן אשאר בבית הזה, כך שאני מתלבטת רבות לפני שאני מכניסה משהו לאדמה. ותודה על המחמאות

shlumbergera

New member
כלכך יפות שבא לבכות-מתי שתלת?אני

חיכיתי עד סוף דצמבר ואצלי רק עכשיו מתחילה פתיחה של ניצנים ויש עוד הרבה פרחים שעדיין בצימוח ולא הגיעו לבגרות. ואת כלכך צודקת שאלה פירות הפורום. למרות שמזה שנים אני שותלת וזורעת ולומדת, רק מאז שאני כאן הידע שלי קיבל נפח ועומק ובנוסף קיבלתי אומץ ממש לעשות במאה אחוז מה בראש שלי. כי תמיד היה ההיסוס הזה - אני טועה? מקלקלת? למה שלא אלך לפי ההוראות? ועכשיו, חופש וכיף.

tzooka

New member
התחלתי מוקדם

שתלתי בכמה גלים שהראשון בהם היה עוד בתחילת אוקטובר. היו לי כמה אבידות בגלל גלי החום שבאו אחר כך, אבל בסופו של דבר חוץ מכמה נוריות הכל שרד יפה.

Rוני

New member
יופי של גינה ויופי של פריחות

באיה איזור בארץ את ממוקמת? אצלי הצבעונים לא מתקרבים אפילו לפריחה. רק התחילו להוציא עלים למרות ששתלתי באוקטובר

למעלה