פירות אסורים

פירות אסורים

סיפורה של אחותו והשירשור שבעקבותיו הזכיר לי את השיר הבא: פירות אסורים ------------ הוא אמר לי אני מרגיש שנגמר לי הכח לשחק אתך באדם וחוה אני חושב שלעולם לא אסלח לך שנגסת מהתפוח בכזאת תאוה אוהב אותך אבל מרגיש כמו אידיוט שמריח פרח מפלסטיק משבח משחק לפניך דון קישוט ונעלם בטחנות הרוח שלך את אמרת לו בוא אלי אסיר עולם בחוץ החפש לא משלם בוא אלי ואולי תהיה משוחרר על תנאי והוא אמר לי אני מרגיש שנגמר לי החשק ללקק ממך את החלב שנשפך זה הזמן שתזרקי את הנשק שיורה את הפירות האסורים שלך אז אמרתי לו.. מילים: מירי פייגנבוים לחן: קורין אלאל שבת שלום

עיניים

New member
אסור,,, ומותר,,,,,

ה"אסור" תמיד הכי הכי טעים - עד שהוא הופך ל"מותר",,,,, שבת גם לך, עם שמש אביב.

שקדי

New member
ובדיוק על זה כתב המשורר.......

את הפירות האסוריפ אל קופסאות השימורים אל נא תשליכי הם יאבדו את כל כוחם וצבעיהם וניחוחם אם לא תשגיחי על כן בשם כל הקדושים אני דודך מצהיר בזאת שלא אבקש את ידך..... דן אמגור נדמה לי מהשיר לא אבקש את ידך ביצוע.....מעולה......יוסי בנאי

כמו ../images/Emo145.gif שנוטעים באדמה הרכה

ככה ספור שמצליח לעבור לאחרים שלוקחים ממנו כל אחד ממקומו ודרכו את החלק הרלוונטי והנכון לו. כמו שתיל שנוטעים באדמה הרכה ויוצאים ממנו שרשורים אמיתיים ומשלים והגיגים ושירים. אין שמחה גדולה מזו ,לי ככותבת ספור ש"נעקר" מאדמה אחרת(ומגי ביקשה רשות) והשתרש והצמיח עלים. שבת של שלום לכולם

למעלה