"פירות אסורים" - תקצירים

KerenWelling

New member
הוֹ קייזרמן אהובי ../images/Emo99.gif

תרגע קצת עם ניצה מסכנה הבחורה.... היא רק מנסה לעשות את העבודה שלה קייזר, אל תהיה כל כך תובעני! אלו העיתונים וחברות הענק שמאחוריהם שעושים חרם על הסדרה! שיתביישו בעצמם. |חוּצפה|. נ.ב: חשבתי שהברביות זה סוד בנינו

את אל תגני על ניצה! את שומעת?

היא פשוט מיושנת! אישה שחושבת שדור 3 זה הילדים שלה היא פשוט לא במשחק! ואל תתחילי לספר לי שהרעיון של האודישנים היה שלה. היא בטח קראה את זה בפילוני או משהו. היא והפן המצחיק שלה. גם זה מיושן! עכשיו את מבינה למה לא כותבים עלינו בפנאי פלוס? כי תמונה עם פן כזה לא מראים, אלא אם הוא על צביקה פיק!!!

KerenWelling

New member
הקטע הזה עם האודישנים בכלל היה קודם

בערוץ 3 בחברה המתחרה "הוֹט"!!!! שתדע לך!!! ושם נבר איזה מישהו שחושב שהוא שחקן והביאו לו לקרוא 2 שורות בטלנובלה אחת... משו "מיכאלה".

KiShKooSh

New member
כן.. אבל הוא שחקן טוב ההוא...

עכשיו הוא בשנה א' ניסן נתיב, לא כמו כל האלה בטלנובלה של קייזר דנה בלום הזו שלא יודעת לשחק,

KiShKooSh

New member
מותק אם היתי גבר לא הייתי עושה אותה

הוא מצועצעת קיטשית לא יפה עם כשרון משחק של בלטה כל הבאזזזזזזזזזזזזז זה רק מהעיתונים כמה גרוע היא משחקת
שלך יש טעם רע ועשיתה אותה לא אשמתי כי הבנדם היחיד שהייתי אולי מוכנה לעשות זה השחקן הזה
מוטי משו... רח לי השם של הדמות שלו

לאאאאאאאאאא

שון הוא הפצצה דנה חרושה היא פסה עבר זמנה . אתה לא מבין ששון יהיה זה שיביא לך את הבזזזז!!??!?! למה אין לו כתבות עם הגוף שלו ערום מרוח בשער!??!?!?! אני ממש מחכה ! שון יביא את הבזזזז

tomigirl

New member
דנה בלום

היא פצצת כונפה! זה מה שהיא! עכשיו תעיף אותה מהטלנובלה אם אתה רוצה באאאאאאאזזזזזזזזז

mary17

New member
נו בני אתה כבר מוכן לפטר את ניצה../images/Emo41.gif

ולהכניס אותי לתפקיד?? אני אצטרך לחכות עוד הרבה?

קייזרמן../images/Emo27.gif../images/Emo98.gif

ניצה לא אשמה
היא עושה עבודה טובה
!|
תכניס את עלמה לטלנובלה
ויהיה הרבה באאאאאאאאז
מכבייי ת"אאאאא בנשמהההההההההה
תמיר כהן כפעליו

למעלה