"פירות אסורים" - תקצירים

Shaaachar

New member
"פירות אסורים" - תקצירים../images/Emo70.gif../images/Emo101.gif

בלעדי - תקציר לפרקים 12 - 14 של "פירות אסורים"
אין ממש התקדמות חוץ מהחטיפה של שרה'לה
אבל סבבה.. זהירות ספויילרים
(על עתיד הסדרה פירות אסורים) תודה לאתר המדהים של פירות אסורים
(Shos.tapuz.co.il
) פרק 12
האלמנה זימר חליטה לספר לשבתאי את האמת. שרה'לה ואחד מהקצינים הבריטים נסחפים לריקוד סוער. שבתאי בורח ללא הודעה מהמחנה. פרק 13
שרה'לה שומעת על הבריחה של שבתאי ונשברת. הקצינים הבריטים מכים את אופיסר לוקאס. האלמנה זימר יוצרת קשר עם שבתאי, וביחד הם מתכננים איך יצליחו להבריח את שרה'לה. פרק 14
שבתאי והאלמנה זימר שולחים אל שרה'לה אנשים. שבתאי חוזר לכפר, ומשקר לרות בקשר לקשר הדם שביניהם. שרה פוגשת את עבדול במרתף. שבתאי לא מחזיק מעמד, ומתעלף.

mc megi

New member
ענק כבר אמרתי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo67.gif../images/Emo90.gif

מתה עלייך

Freaky love

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

yoooni

New member
ענק ../images/Emo45.gif תודה על פירסום התקצירים

פנאי פלוס ורייטינג העיתונים ההזויים האלה עושים כנראה חרם עלה הסדרה ולא מפרסמים את התקצירים

ניצה! מה אמרתי לך? אני אהרוג אותך!

אני לא מאמין שהתקצירים לא הגיעו לרייטינג ופנאי פלוס! מה אמרתי לך? את פשוט אובסליט! זה מה שאת! אני לא מאמין! אני פשוט לא מאמין! מה מר גרין יגיד? כל הבאז הולך לזמר לך! אני חייב לברר מי עושה יחסי ציבור לרדאר. חייב! ניצצצצצצצצצה! אני כל כך עצבני! מישהו ראה את הברביות שלי?

yoooni

New member
בני, נראה לי בקצב שאתה שומר על

הברביות, הבאז היחידי שהסדרה תקבל זה על השערוריות שאתה עושה.

KiShKooSh

New member
קייזר אל תדבר ככה אל יוני../images/Emo46.gif

כי אז אתה תתעסק איתי
מכיר גרשון חבייה(ה"פוליטיקאי") אני הבת שלו
אחות של שארית אל תתעסק איתי במיוחד היום שאני בעצבים

g a l4

New member
גילי???../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

KiShKooSh

New member
לא../images/Emo5.gif

גילי היא הנכדה של עליזה לגיברת עליזה ולגרשון(אבא) היה קטע אני הבת האבודה שלו שבאה מארה"ב (כמו ירון שר או משו
)

למעלה