פירוש לשיר מס' 1: no soporto

• פותח הנושא pel8
  • פורסם בתאריך

pel8

New member
פירוש לשיר מס' 1: no soporto

לא סובלת אני רוצה לברוח מכל כך הרבה סבל ומהכאב הזה לסבול אין יותר שקרים ורמאות בין כל כך הרבה מילים להתחיל לחפש בכל פינה בתוך הלב אולי איפשהו יש מקום שבו אוכל למצוא איזושהי אמת פזמון: לא יכולה לסבול, דקה אחת יותר כאשר אתה פה, כאשר אתה שם לא יכולה לסבול דקה אחת יותר אני רק רוצה שתלך עכשיו, מהמקום הזה. אני רוצה לברוח מכל האשליות המזויפים מכל האהבה הגדולה שלך לסבול אלף המילים שלך לא יספיקו, הם לא שווים לא שווים זאת. לנסות למצוא את מה שלא היה במודעות שלי אם יש איפשהו מקום שאליו יכולתי לברוח מהרשעות הלא צודקת הזאת. פזמון: לא יכולה לסבול..................

niravital

New member
אני חייב להודות שבהתחלה לא אהבתי

את השיר... בכלל, היה לי קשה להתחבר לדיסק השלישי כולו ולעבור מהמקצב הלטיני לרוק של האלבום הזה... אבל אז התחלתי לטחון אותו וגם לאהוב אותו יותר ויותר, עד ש... נו, זה ברור... התאהבתי
לדעתי השיר מתאים להיות שיר פתיחה, הוא מין גרובי כזה (לא מצאתי מילה אחרת) ומכניס לאווירה, מאוד נחמד
תודה על התירגום
אני עוד אתייחס לתוכן עצמו, בהמשך

ERonny

New member
שיר לא אהוב עלי במיוחד../images/Emo4.gif

לא יודעת למה אבל אני לא כל כך סובלת אותו.אולי מפני שהוא רוק מידי וזה לא הסגנון של נטי בשני הדיסקים הראשונים

niravital

New member
קרה לכם פעם../images/Emo35.gif

שהרגשתם שאתם לא יכולים לסבול משהו יותר, ואתם רק רוצים לברוח וכמה שיותר רחוק
אני יכול להעיד שלפני כמה זמן הרגשתי שאני נחנק בבית... פשוט, לא יכול לסבול שכולם מסתובבים שם, לא יודע... בייחוד האחים שלי שגם פולשים לחדר שלי מידי פעם, ולמרות שזה באישור אני עדיין מרגיש שלפעמים אין לי שם איפה להיות לבד... בגלל זה אני רוצה יותר ויותר לעבור לחדר משלי בקיבוץ שכבר קיבלתי אותו, ורק צריך לשפץ ולסדר אותו קודם

rozalinda22

New member
מוכר../images/Emo45.gifביותר...../images/Emo108.gif

אהה
והשיפוצים ילכו מהר
{או יותר מהיר מהשיפוץ שעשיתם בבית
} נייייייייס לך^_____^ תתחדש

ERonny

New member
הלוואי עלי...../images/Emo4.gifתתחדש!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

למעלה