פירוש לחלום

koradi

New member
פירוש לחלום

חלמתי לפני כמה ימים שאני נמצאת עם כמה אנשים בתוך מבצר של פעם כזה שכולו היה עשוי מאבנים של פעם ואני זוכרת שגרו שם שתי בחורות שלא חיבבתי אותם והם לא חיבבו אותי והייתי צריכה מסרק וראיתי שיש להן ושאלתי אם אפשר לקחת אז הבחורה שביקשתי ממנה סירבה לתת לי ואחר ןןכך ביקשתי מהבחורה השניה והיא כן נתנה לי והבחורה שאלה אותה למה נתת לה כאילו לי היתה שם מראה ורציתי לקחת ושאלתי את הבחורה אם אני יכולה לקחת והיא לא הסכימה ולקחתי בלי שהיא תרגיש אני זוכרת שהיתה שם מישהי שהיא לא היתה נורמלית והיה לה רובה והיא ירתה למעלה וכל הבנין כמעט התפרק כל מי שהיה שם רץ לעבר מקום מסתור שהיה התוך המבצר אני זוכרת שבאו לשם בחורים ששמעו את הפיצוץ ורצו מהר וכלום התחבקו וחיבקו אותי והתחלנו לפחד ואני אמרתי מה יש לפחד גם ככה כולנו נמות מוקדם או מאוחר זה לא כזה מפחיד ועצמתי עיניים חזק ואמרתי כבר לא משנה מה שיהיה יהיה ואחר כך הכל נרגע וניצלנו אבל פחדנו לצאת והיו כמה בחורים ובחורות שיצאו משם ואמרו אם אנחנו נפחד איך אנחנו נחיה

koradi

New member
רקע

שמי עדי אני עובדת בגרפיקה בת 24 כרגע רווקה ואין לי חבר לגבי החלום חלמתי אותו לפני 4 ימים בערך

טעות בפורום

משום מה חשבתי שתתייחסי להודעה שלי אבל כנראה שלא. פורום זה אינו עוסק בפירוש חלומות. יש פורום חלומות שמספרו 210.

Roy1232

New member
הפירוש

תכתבי עם פסיקים ונקודות, בבקשה

koradi

New member
תגידו לי התחלקתם על השכל אולי אם הייתם

מסבירים מלכת תחילה זה היה הרבה יותר פשוט אני חדשה כאן והתאכזתי מהפורום שלכם גועל נפש תתבישו לכם מקווה שמהר מאד תשפרו את הגישה שלכם אחרת המצב שלכם לא יהיה טוב אני יותר לא מתכוונת להשתתף פה נגעלתי וזה פעם ראשונה שאני נתקלת באנשים כמוכם

ravehor

New member
זה כלום ../images/Emo13.gif

אני חייב להגיד שאני משוטט בהרבה פורומים בתפוז והציניות או האכזריות פה היא כלום לעומת מה שמתחולל שם
אל תקחי ללב.. וחוץ מזה, זה פורום נהדר וזו הפעם הראשונה שאני רואה בו דבר כזה. אנשים פה סומכים על חברי הפורום וכותבים פה דברים אישיים על עצמם, לכן ציניות לא תוכל להתקיים בו. ואם תרצי תוכלי לראות בהודעות קודמות שמי שענה לך בשרשור הזה לא כזה נורא
בהצלחה.

Roy1232

New member
מצטער שנפגעת, לא כתבתי דבר כ"כ היסטרי../images/Emo3.gif

בפעם האחרונה שבדקתי, קצת הומור לא הורג

silverhawk

New member
אהלן

אני מתנצל אם נפגעת מהתגובות, אבל אני יכול להבטיח לך שאף אחת מהן לא הייתה בכוונה רעה - הן פשוט באו ע מנת להסביר לך שהפנית את שאלתך למקום הלא נכון. בכל מקרה, אם תרצי ללמוד מעט יותר על נושא החלומות הצלולים, את יותר ממוזמנת להשאר.

למעלה