פירוש לחלום מוזמן

• פותח הנושא roaic
  • פורסם בתאריך

roaic

New member
פירוש לחלום מוזמן

היי,אני בשנות השלושים לחיי. אני בשלושת החודשים האחרונים לא עובד......אני מאוד מוטרד וחשבתי כבר לעזוב את המקצוע שלי--למרות שהייתי אצל מספר מתקשרים שאמרו לי במפורש שממש לא כדאי לי לעזוב את המקצוע. אני טוב בו והיו לי עבודות במשך שלוש שנים רצופות--אבל פתאום עכשיו כלום. ואני כבר מיואש. מבחינתי לעזוב את העבודה זה כמו גזר דין מוות.(ממש כך.האמיני לי. אני למדתי המון שנים בשביל זה ואני לא יודע לעשות כלום,חוץ מזה) אני מאוד מאמין בכל מה שקשור לתת מודע,רוחניות,תיקשורים חלומות וכו'. החלטתי לזמן חלום...ואתמול רגע לפני שנרדמתי ביקשתי מאלוהים או מי שזה לא יהיה...לתת לי תשובה בחלום--מה יהיה איתי? להחליף מקצוע?כן פרנסה? לא פרנסה? מתי אקבל עבודה? בקיצור---לתת לי רמז ,לדבר איתי דרך החלום. עשיתי את זה גם לפני שבועיים ...וגם לפני חודש ואכן חלמתי.(חלומות שמסתבר היה להם קשר לעבודה בכל אופן,אתמול זימנתי עוד חלום : אני רק זוכר שישבתי כזה על אסלה (זה לא היה בבית שלי),נראה לי בחוץ כזה.. ואני מנסה להוריד את המים,ואני רואה כזה שעולה ממש מלא צואה (סליחה על הביטוי..חח) ומלא ניירות שאני מנסה לנגב איתם את הצואה... לא נלחצתי או משהו..אבל כאילו לא הבנתי למה זה. וחלק מהצואה נגעה בי בגוף וזה היה די מוזר. אני לא זוכר שנגעלתי בחלום או שנהנתי מהסיטואציה הזו..אבל זה פשוט קרה. וזהו..פשוט קמתי ואני לא זוכר יותר. אשמח לדעת---האם קיבלתי איזשהו מסר? ומהו. אני מזכיר ,אני כבר קרוב ל 4 חודשים לא עובד. כלום.פשוט כלום. חי בדירה שכורה.רווק תודה

makron2

New member
פרוש חלומות בפורום 210

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=210 זה לא הפורום הנכון.

למעלה