פירוש חלום

• פותח הנושא sha1
  • פורסם בתאריך

sha1

New member
פירוש חלום

חלמתי על משפחתי הקרובה שסבה לשולחן ואני ביניהם, אחי שלף שלוש תמונות שבאחת מביניהן הייתי אני מצולמת בה ושערי היה שם בצבע בז`. האם יש בזה חלום נבואי או שזה חלום סתמי, אני לא זוכרת אם זה היה חלום של שליש אחרון של הבוקר. (ובין אם כן מה הוא בכל זאת הפירוש).

שלוש תמונות ושער בז`

ברוכה הבאה לפורום! ראשית, הקישור שלך לא עובד, נסי שוב. שנית, חסרים פרטים שרק את יכולה להבין אותם, כמו: מה הצבע הזה מסמל עבורך? האם את זוכרת מה הופיע בשאר התמונות? מי היה סביב השולחן? מה היה צבע שערם ושערך שם? את צובעת שער? בשליפה מהמותן, עבורי, צבע בז`, מסמל אדישות. אבל זו אסוציאציה פרטית שלי...:) חלומות פז, רואה בכוכבים.

sha1

New member
רואה בכוכבים ואחרים :) H-)

כמדומני, כתבתי שסביב השולחן ישבה משפחתי (כולה, כולל אותי), שיערנו היה רגיל כמו במציאות. רק בתמונה שלי שרק אותה בעצם ראיתי שיערי היה בצבע בז`, יש לציין שכל מי שראה את התמונה ורואים גם פנים, נדהם פשוט מהיופי. אני מדגישה שאני לא מנסה להשוויץ פה או לרמוז משהו - פשוט זה מה שקרה בחלום. ועוד דבר אני חולמת לעיתים די קרובות חלומות נבואיים וגם על אותיות מהכתובים במצבים שנחוצים לכך אני פשוט רואה את האותיות והתפילות, יש לי קצת קשר לכך ואמרו לי שלברך את השם בחלום זו סגולה פשוט נהדרת ושלא כל אחד מתברך בה. אבל לענייננו, זה מה שקרה בחלום הזה, מי שהחזיק את התמונות היה אחי השני הצעיר יותר מבין שני אחי הגדולים (הוא בעצם האמצעי) וכן אני צובעת שיער אבל אני לא רואה שום קשר לכך. נסה שנית ותודה שוב.

על אמונה וייחוד...

היי, שוב, את האסוציאציה והידע הפרטי שלך בנוגע לצבע ``בז``` רק את יכולה לדעת. זה נראה שהצבע בא להבליט אותך ואת יופיך משאר משפחתך, מעין חיזוק ליחודך שאת מחפשת. מעבר לזה הצבע הוא קצת אנמי וחסר פלפל, אולי זה מרמז על רצון שלך להתבלט ולהיות נועזת בעוד שמשפחתך מתפעלת ומעודדת צבע שקט ומופנם. בכל מה שקשור לאומונתיך, אני לא מבין הרבה בנושא, אמונה היא תחום רחב ובעלת כוחות עצומים. חלומות נבואיים וכל רמז מהכתובים שיכולים לעזור לך ולקדם אותך בחיים הרי זה מבורך. נצלי זאת. יש שיגידו לך שלברך את השם בכל מצב יניב סגולות נהדרות, זה לא ממש משנה מה שחשוב זה מה שאת יודעת ומה שאת מרגישה, לסביבה יש נטיה להסיט אותנו מעצמנו ולמשוך אותנו לכל מיני מקומות, כאלה או אחרים, שאנשים אחרים מבקשים שם את אמונתך ולא את יחודך. את מיוחדת מרגע היוולדך כמו כל אחד אחר, לחפש חיזוקים לכך זה ביבוז זמן, לדעתי... חלומות פז, רואה בכוכבים.

למעלה