פירוש הפריסה....

פירוש הפריסה....

יש לי בקשה... אתם יכולים בבקשע לפרש לי את הפריסה שעשיתי?! עשיתי את פריסת עבר הווה עתיד והינה מה שיצא לי... עבר - שבע חרבות. הווה - אביר הגביעים. עתיד - קיסרית. אגב, השאלה היתה "האם אני וארתור נוכל להיות ביחד?!" רקע קצר: אני וארתור לא מכירים אישית, אבל הוא יודע את שמי ואת פני ואני יודעת את שמו ואת פניו. הוא כל הזמן מסתכל עלי אבל לא עושה שום דבר חוץ מזה... לא מזמן חברה שלי אמרה שהיא דיברה איתו [אני לא ביקשתי ממנה לדבר איתו!] והוא אמר לה שאני יפה וחמודה אבל אני קטנה מידי בשבילו [הוא בכיתה י"א ואני בכיתה ח", הוא עוד מעט בן 18 ואני עוד מעט בת 15] היא ביקשה ממנו לחשוב על זה שוב ושיחזיר לה תשובה... אני לא יודעת עם הוא החזיר לה תשובה או לא אבל הוא בכל מיקרה כל הזמן מסתכל עלי ולדעתי הוא כן מרגיש משהו... אבל אני לא בטוחה! קיצר, אני מקווה שתצליחו לפרש את הפריסה הזו, כי זה ממש חשוב לי. שלכם קסי

ברוכה הבאה קסנדרה../images/Emo140.gif

אכן איננו מפרשים פריסות פה בד"כ, כי לשם כך יש את פורום שואלים את הקלפים. אלא שבלי שום קשר לפריסה, רוצה לומר לך משו בסוד
אם הקלפים ימליצו לך שלא לפתוח בקשר עם הבחור, האם זה מה שתעשי
ואם את בכל זאת רוצה איתו קשר, מה ייקרה
במילים אחרות חביבתי, אני לא ממליצה לחיות על פי הקלפים, אדרבה, אני חושבת שמוטב לגשת לבחור ולבדוק את האפשרויות לקשר יחד איתו, כאשר אחת משתי התוצאות הבאות עשויות להתחולל:
הוא יתלהב ואולי אפילו תהיו זוג.
הוא לא רוצה איתך שום קשר בעל אופי רומנטי... בכל מקרה כזה, בדקת באופן אישי ולא תוכלי לספר לעצמך אי פעם שלא ניסית

GirlFromHell

New member
למרות שהפריסה די קלה לפירוש

אני נוטה להסכים עם גילי. עזבי אותך מהקלפים. כמה שאני אוהבת אותם הם רק גורם מייעץ ולא מחליט. הפריסה לא יכולה להיות חשובה לך כי הפריסה עצמה לא קובעת שום דבר. כן הקלפים כרגע מראים שיש סיכוי לכך ושזה יכול להיות טוב. אבל זה באמת משנה? לא יקרה שום דבר אם לא תדברי איתו. עזבי אותך מהגיל. גיל זה רק מספר. אבל בלי קשר את בכלל לא מכירה אותו עדיין! את לא יודעת עליו שום דבר אז אולי פעם הבאה שהוא מסתכל עלייך תלכי תדברי איתו ותכירי אותו קצת ואז תראי אם את בכלל רוצה אותו?

ססססססס

לדעת,,, לחוות
סדנת סוף שבוע ארוך במלון גני ים המלח.
להמציא את החוויות
ולחוות את המציאות
לוח זמנים ופעילויות
.
חמישי 10.02.05
הגעה חופשית, קבלת חדרים והתארגנות במשך כל שעות היום. 17.0 - מעגל היכרות ושיתוף חווייתי. 19.00-20.30 - ארוחת ערב קבוצתית. 21.00 – 00.00 - מודעות עצמית, איתור ושחרור דפוסים מגבילים העצמת אפשרויות צמיחה.
שישי 11.02.05
07.00 – 10.00 - ארוחת בוקר חופשית. פעילות חופשית – בריכה, ספא, שיזוף. 12.00 -17.00 - הכרת הנומרולוגיה והגימטרייה. מציאת מספר הכוח, והשנה האישית. פענוח השמות מבחינה אזוטרית כוח המילים ובריאת מציאות בדרך חווייתית. 19.00 – 17.00 - חופשי להתארגנות. 19.30 – 20.30 – ארוחת ערב. 21.00 – 00. -00 – מדיטציה ודמיון מודרך, היכרות עם האני הפנימי והתנסות חווייתית בתיקשור.
שבת 12.02.05
ארוחת בוקר חופשית עד השעה 10.00. 11.00 – 16.00 - קלפי הטארות, פירושים נפוצים, מקורות, רמות חיזוי, הקשר לאסטרולוגיה ופסיכולוגיה, התנסות אישית בפריסות קלפים. פרידה ופינוי חדרים עד 17.30

למעלה