פירוק

DrClinick

New member
פירוק

שלום רב לכם יש לי בעיה ואין פתרונים...אשמח לכל תגובה לפני שנתיים התחלנו לעסוק בבידור ולאחר מספר הופעות (אנחנו שניים) הוספנו צלע שלישית לעניין. העניינים קצת התפתחו והיום יש לנו מאגר לקוחות פרטיים בהופעות פתוחות ו2-3- חברות. עקב סכסוכים חוזרים ונשנים שפגעו בכולנו החליטה הצלע השלישית לפרוש ואנחנו קיבלנו את העניין. נפגשנו, התכנסנו ולא הצלחנו להגיע להסכמה. הצלע השלישית לא הייתה מוכנה לשלם אפילו שקל אחד לרכוש את העסק מאיתנו ומאידך סירבה גם להצעה הכספית שלנו שהייתה נדיבה ביותר. ראוי לציין גם שהעסק אינו רווחי ממש אבל רגשי מאד. ראוי גם לציין שמבין שלושתנו אני היחיד שפרשתי מעבודתי כשכיר כדי לנסות לקדמו והאחרים עדיין עובדים בדיי גוב. מאז חלף חודש וחצי של אי עשייה כאשר הצלע השלישית מתחמקת מאיתנו , ממפגשים ומהגעה לעמק השווה. כל יום שעובר העסק נפגע יותר ויותר והרגשות...אללה יוסתור... השאלה - מה עושים כעת? הוא רוצה פתאום לחזור כאילו דבר לא קרה, אנחנו לעומת זאת כבר אחרי נקודת האל-חזור. אין ממש מצב אחורה מבחינתנו כי זו לא פעם ראשונה וזה ממש כמו גירושין - ברור שזה יקרה שוב, עם כל העצב הגדול. אנחנו הצענו כסף, תנאים והלכנו לדעתנו המון לקראת - אפילו אפשרנו לו להתחרות בנו - אבל אין הסכמה, כי הבעיה היא כנראה הרבה מעבר להסכמים. הוא גם לא מוכן לקחת עו"ד או ללכת לכל תהליך שדורש כסף אחר כגון בורר. שאלה אליכם - מה המעמד המשפטי כרגע? האם ניתן להתנתק חד צדדית, להוריד את שמו מהאתר, תוך סיכון שירים אירועים מתחרים באותו שם, מה עושים? והחשוב ביותר - כפי שציינתי כל יום שעובר המיזם נפגע יותר ויותר ומבחינה כלכלית אני הנפגע העיקרי כזכור פרשתי מעבודתי עבור העניין הזה. אשמח לתגובות.

פירוק שותפות

מציעה שתפנו לעו"ד שיוציא לצלע השלישית מכתב. אם לא יעזור - צריך יהי לפנות לבית המשפט. אולי אחרי הפניה לביה"מ יתרצה הצלע השלישית ויסכים לנהל אתכם מו"מ.

DrClinick

New member
ובינתיים?

אנחנו חייבים להמשיך להופיע.. האם ייתכן שידרוש אחוזים על מופעים שאינו שותף להם? כרגע הוא רק מנסה לחבל בעסק במשיכת הזמן הזה... בין אם במודע או בתת מודע אנחנו גם חוששים לפתח כיוונים חדשים שאנו מעוניינים בהם כי אח"כ הוא עלול לדרוש את חלקו למרות שבפועל כיוונים אלו יתממשו למרות שהוא מנסה לשים גלגלים ולא בזכות... האם ניתן בעצם להוציא אותו חד צדדית מאפיקי השיווק שלנו על מנת לעצור מצב בו לקוחות מתקשרים אליו כתוצאה מהגדלת תקציבי הפרסום שלנו שאינו שותף לה? מה הדין במצב כזה? כפי שאמרתי כל ההליך המשפטי דורש זמן, זמן שבו עסק קטן שכזה יכול להיכחד אם לא נמשיך לעבוד ולפתח אותו... אגב, מהי בערך עלות פגישה ומכתב שכזה?

בינתיים

כאמור, תפנו לעו"ד שיוציא מכתב ובו יבהיר בין היתר שהצד השלישי אינו זכאי לקבל הכנסות ו/או לחבל בשותפות. העלות? תלוי בעו"ד.

mol3

New member
עיצה לא משפטית

מה שתארת, הוא סכסוך שניצניו ועיקריו ככל הנראה אינם משפטיים, כי אם רגשיים, הבאים לידי ביטוי בסכסוך העסקי בין "צלעות" העסק. אני סבור שתחת פנייה לעו"ד, זמנו את הצלע השלישית למפגש גישור. נראה לי ששם תצליחו יותר. העובדה ש"הצלע השלישית" ניתק מגע ואינו מנהל מו"מ עשוייה להשתנות כאשר "טיעוניו/כאביו" יושמעו בפניכם, באמצעות גורם שלישי. ואל תלכו למתווך שהוא עו"ד. דווקא אדם ממדעי ההתנהגות יתאים יותר וסליחה מכל עורכי הדין שבפורום, מראש. בהצלחה

גישור הוא רעיון מצויין אלא

שאני התרשמתי מתיאור העובדות שהצלע השלישית לא תסכים לעשות מאומה (בטח לא לשלם לגישור) אלא לאחר פניה מעו"ד או הגשת תביעה.

עמית54321

New member
פירוק שותפות

לדר' קליניק שלום. אין מקום לערכאות משפטיות!!! הן עולות הון תועפות וגוזלות זמן רב. מומלץ לפנות להליך גישור שייתן מענה הולם לבעייה המורכבת שהצגת. תמיד לשרותך עמית

למעלה