פירוק עצמי של POCKET PC HP 1930

sol min yon

New member
פירוק עצמי של POCKET PC HP 1930

ברשותי HP 1930 התעוררה בעיה בהטענת המכשיר, כנראה שיש חוסר מגע בין התקע והשקע שבמכשיר , צריך לשחק עם זה קצת עד שהאור המורה על טעינה נדלק כל תזוזה בכיוון לא נכון גורמת להפסקת הטעינה. הייתי בחנות קניתי תקע חדש אך ללא הועיל, כנראה שהבעיה במכשיר (כך גם אמרו בחנות) יש חוט שכנראה ניתק. ניסיתי לפרק את המכשיר (יש ברשותי את המברגים הנכונים) אבל גם לאחר פירוק 4 הברגים הקופסה לא נפתחת , יש שם קליפסים שננעלים בלחץ את חלקם הצלחתי לפתוח ולמרות זאת הקופסא לא נפתחת. למישהו יש נסיון בענין ניסיתי אתרים בחו"ל לפעמים יש שלב אחרי שלב של פירוק בתמונות אבל לא מצאתי, פשוט לא משתלם לתקן את המכשיר. בתודה מראש.

בבקשה

http://www.pdace.com/kb/kb.php?kb=169 תוספת קטנה: למיטב זכרוני היו חמישה ברגים בגב המכשיר. ארבעה גלויים לעין ועוד בורג אחד מתחת למדבקת האחריות (מדבקה ריבועית לבנה שעליה כתוב שהאחריות תפוג עם הסרת המדבקה) לכל הברגים זקוקים למברג טורקס T5. לאחר שתפתח את כל הברגים דחוף עצם דק וקשיח בדופן המכשיר בין הפלסטיק האפור ל"טבעת השחורה" שמפרידה בין גב המכשיר לחזית. קצת בכוח תוך התקדמות סביב המכשיר (לאורך אותה הטבעת). כשאני עשיתי את זה הייתי בטוח שהמכשיר נשבר לי בידיים ככה שמידת הכוח המופעלת היא לא קטנה אך עם-זאת בצע את התהליך בחוכמה והמנע מלהפעיל כח בכיוון לא נכון. בהצלחה.

למעלה