פירוק משפחה

Rabanu

New member
פירוק משפחה

אשתי החליטה להתגרש ממני לפני שנתיים יש לנו שלושה ילדים היא רןצה לקנות או להשכיר בית ולעזוב עם הילדים אני לא מעוניין להתגרש מכיוון שאני אוהב את משפחתי ולא רוצה לפרק את החבילה מכיון שבעיני משפחה היא ערך מקודש שאלתי היא האם יש מישהו היכול ליעץ לי בעניין רגיש זה.

הזאתי

New member
לעזור איך?

אולי תנסה למקד בדיוק את מה שאתה מבקש: לעזור במה? בלשכנע בנועם את אשתך להשאר? בלגרום לה להשאר בכוח? בלעזור לך עצמך להשלים ולהתמודד עם ההחלטה שלה? מדוע אשתך רוצה להתגרש? בברכה הזאתי

seeyou

New member
מה דוחף אותה לפירוק?../images/Emo150.gif

בטוח שאתה בסוד העינינים יש לה מאהב? יש לך מאהבת? איך בכלל מתנהלים החיים בבית עם 3 ילדים כאשר האישה מעונינת להתגרש? לטנגו - צריכים 2! זה לא מספיק שאתה לא מעוניין להתגרש! ישנם מצבים שהאישה נהנת ממצב החדש(גרושים) מאחר ומבחינה כלכלית היא מסודרת ולא חייבת לך כלום!!!

מאי 39

New member
אם צד אחד רוצה לפרק

אי אפשר בכח להחזיק בו עדיף לפרק ובצורה הכי הכי טובה שרק אפשר כדי לא לגרום לילדים משקעים קשים מדי ורק אם תעשה את זה בחוכמה עם כל הקושי תתן לה ללכת יש סיכוי ויש המון זוגות כאלה שאחרי הגירושים דווקא אז מצליחים יותר לתקשר פתאום השיחות הופכות להיות יותר אמיתיות תתגרש מימנה תהיה לה לידיד ואולי אז תזכה בה יותר מאשר אתה זוכה בה עכשיו בהתנגדות שלך אתה אומר כבר שנתיים שהיא רוצה להתגרש הדבר היחיד שאתה יכול לעשות עוד לפני זה לבקש מימנה שתלכו לייעוץ תוך הבטחה שאם זה לא יעזור תתן לה גט אבל לפחות לתת עוד נסיון אחד בהצלחה

adam33

New member
לפרק משפחה

חש צמשהו שקצת צרם לי ממה שכתבת המשפחה זה ערך מקודש ומה עם הזוגיות? והאינטימיות? ולמה היא רוצה להתגרש? האם היה לך אשם תורם במצב? ובעיקר אתה כן ברצון שלך למען איחוד המשפחה?

s h o o s h a

New member
החליטה להתגרש לפני שנתיים

ומה קרה מאז ועד היום? איפה היא? איפה אתה? נקרא לי קצת לא ברור ...

למעלה