פירומנית מתחילה

carmelle

New member
פירומנית מתחילה

שלום. הרגע גיליתי את הפורום הזה, ואני ממש שמחה שבוע שעבר, בגלל חנוכה, מסתבר שהעליתי באש לא רק את הנרות בחנוכיה, אלא גם את המכסה של הגז (המכסה שסוגר על כל הכיריים). לא ברור איך, אבל מסתברר שהשארתי להבה דולקת (כבר קיבלתי מספיק על הראש...) והמכסה של הגז נטרק על! בקיצור, הוא התחיל להישרף. וכרגע המכסה הזה, שפעם בהק בלבן, נראה מפויח ושחור . (מדובר היה בכמה שניות, כך שהנזק רק חיצוני. יותר עניין של צבע) ולשאלתי: יש לכם רעיונות איך לנקות את זה????? תודה מראש

azaria

New member
אולי במקום לנקות - לכסות.

לא נראה לי שאפשר לנקות את השרוף ולהחזיר לבן מפוייח להבהיק בלובן זהה לצבע הבלתי שרוף שמסביב. גם לצבוע בצבע אמייל וכדומה - בחיים לא תגיעי לצבע והמרקם המדוייקים. נראה לי הרבה יותר פרקטי למצוא מדבקה יפה ולהדביק מעל הכתם. אולי אפילו להזמין מהמקומות האלה שעושים מגנטים מודפסים לימי הולדת ומתנות... אפשר סתם דוגמא של פרח או צורה גיאומטרית, אפשר תמונה של מאכלים, אפשר תמונה של בני המשפחה, או כל מה שמתחשק.

carmelle

New member
תודה על התגובות

את חושבת שהמגנטים הללו קרובים לאש- זה לא מסוכן? כי זה דווקא רעיון נחמד

נועם@בת

New member
אני בספק אם הצלחת להעלות באש

את המכסה. המכסה חייב להיות חסין אש. סביר יותר שהמכסה התפייח כי בערה תחתיו אש בתנאים של חוסר חמצן, מה שהביא לשריפה חלקית והמון פיח. בשלב ראשון נסי לנקות עם ספוגית הפלא, נראה לי שזה יעבוד. אם זה לא עוזר רססי מסיר שומנים קר (סנט מוריץ ודומיו) תני לו לעמוד קצת, תעבירי סקוץ' ותשטפי עם הרבה מים. לא לשכוח לעבוד עם כפפות וחלונות פתוחים. בהצלחה נועם

למעלה