פירומן תפסיק לכתוב,עם הרווחים המוגזמים האלו!! נמאס!!
פ פירומן שורף גהנום New member 5/4/07 #2 מה זה חשוב ../images/Emo35.gif .............. אתה גם ככה רואה אותי דרך הטלפון ולא דרך המחשב ..........................
מה זה חשוב ../images/Emo35.gif .............. אתה גם ככה רואה אותי דרך הטלפון ולא דרך המחשב ..........................
פ פירומן שורף גהנום New member 5/4/07 #4 או ........ שלום יוסף מאש למה שאתה צריך אותי אתה בא , שלא צריך אותי אני יכול ללכת ..........................
או ........ שלום יוסף מאש למה שאתה צריך אותי אתה בא , שלא צריך אותי אני יכול ללכת ..........................
י יוסי מאש New member 5/4/07 #5 אני צריך אותך..?-? תגיד אתה יודע שאתה מצחיק לפעמים... ( אבל רק לפעמים...) ולאן אתה הולך כשאני לא צריך אותך?...חחח
אני צריך אותך..?-? תגיד אתה יודע שאתה מצחיק לפעמים... ( אבל רק לפעמים...) ולאן אתה הולך כשאני לא צריך אותך?...חחח
פ פירומן שורף גהנום New member 5/4/07 #6 אני הולך למאה שערים ../images/Emo197.gif ליפגוש אותך מיתחזק בספרי מוסר ותולה פעשקווילים אנטי-ציוניים ..................................
אני הולך למאה שערים ../images/Emo197.gif ליפגוש אותך מיתחזק בספרי מוסר ותולה פעשקווילים אנטי-ציוניים ..................................
י יוסי מאש New member 5/4/07 #7 בחיים לא תראה אותי נוגע בפשקעוויל.! תרים טלפון קודם אני יגיד לך בדיוק איפה אני במאש... חג שמח אחי..