פירומן

פירומן

עזוב אותי ממסרים. תעלה את הדיון לכאן. דבר שני תפסיק לדבר על החרדים בהכללה כי אתה לא מכיר אפילו חצי אחוז מהם גם אם תגיד לי שאתה מכיר חרדים! כמו שלא כל החילונים ציונים

והשינוי בטון

שלי (מסרים ) כי אני מרחם עליך. היות וסיפרת לי כמה נפגעת מחרדים בקרית ספר. יש מבין.

אתה מרחם עליי ../images/Emo12.gif

אני מרחם עלייך שאתה כזה " אגואיסט - גאוותן " , לפחות תודה בזה שיש אצלכם אנשים שצריך להיתפלל עליהם , ואם לא יאה לך לדבר איתי בפרטי אז לא צריך טובות .

זה לא שלא יאה. אלא רצוני שכאן תהיה

במה מספיק מכובדת שתעלה את תענותך ברבים.

לפני שניה אמרת שאתה לא מעוניין לדבר

פתאום עכשיו אתה רוצה לתת במה שאני אתחיל לדבר כדיי שתראה לי כמה אתה גבר גדול וחזק , בחייך !!!!! .............. תפסיק להיות " צבוע " , או שאתה רוצה ללבן איתי עניינים בוערים על סדר היום או שלא .

כן , מה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ............

אתה אל תדבר על תתחיל לדבר החילוניים כל הזמן , כי אם אני אתחיל לדבר כמה חרדים " רשעים " אני היכרתי בחיים אני לא אגמור אף פעם ....................

פחדן קטן צא מהמחבא שלך ותכתוב כאן,

לא במסר. וסורי שלא אוכל לענות בכלל בכמה שעות הקרובות כי אני בנהיגה. אי`ה בלילה אני יענה לך. צאו.

דווקא הייתי צריך

מישהו שאל אותי בפרטי מה קללת אותי באנגלית. אז כתבתי תרגום. לא כולם מפותחים כמוך כאן....

וואלה , אתה בושה לכיפה שיש לך ,

אם יש לך בכלל כיפה על הראש או קליפה של ביצה . כניראה שאפילו מוח אין לך ...............................................

מה שתגיד.

קשה לי לעלות לרמת הדו שיח שלך אתה רק משתלח כל הזמן לא תמיד עונה לעיניין וגם תוקף במסרים. וגם לא מספיק לדבר על חרדים/דתיים בהכללה. סורי לא מתאים לי. תמצא לך דוס מחמד אחר שיסכים להקשיב למה שיש לך למכור, אותי אפעס זה לא מעניין. וגם לא ניסיתי וגם לא אנסה להחזיר אותך בתשובה, אני ממש לא מעוניין בכך. לילה טוב אחי אני בספק אם בכלל אני יפנה לתגובה שלך. בהצלחה, ופליז אל תתרח לספר לאנשים כמה הדוסים פגעו בך כי כולם מבינים למה..! ביי

לילה טוב ../images/Emo24.gif חמוד שלי

כפרה עלייך !!!!!!!!!!!! ...............................
איזה חמוד אתה שאתה יושן .

ואם אפשר להוסיף,

תפסיק גם להיכנס לפורומים אחרים ולבלבל לאנשים את המוח על דתיים. . . עיין ערך פורום מודיעין.

ולא אני לא

מתיימר להחזיר בתשובה כדבריך במסר. איש הישר בעיניו יעשה. איש באמונתו יחיה.

הלוואי ותצליח להחזיר אותי בתשובה

בינתיים אני רואה כמה השחור של הבגדים שלך
רק עושה לי שחור בעיניים
.............

למעלה