פירה עם תוספות

פירה עם תוספות

למישהי יש הצעות לשדרוג פירה - תפוחי אדמה ? או תוספות מיוחדות ?

pirge

New member
כמה הצעות לפירה

למלא בבצק עלים\שקם בלינצ'ס להכין פשטידה ------שכבות פירה מילוי פירה לביבות

pirge

New member
לטגן בצלים ופטריות ולהוסיף

מלח ופלפל ולהגיש על הפירה. לטגן כבדי עוף בפרוסות בצלים ולתבל במלח\פלפל ולהגיש על הפירה לאכול עם יוגורט

נירהמ1

New member
גם אני מכינה עם בצלים ופטריות

זו הוורסיה הכי-הכי טעימה של פירה (לדעתי). או, עוד ורסיה קלה שאני משתמשת בה די הרבה (יותר מהירה) - מסננים את מי הבישול, משאירים מעט מהמים, מוסיפים 100 גרם חמאה, מעט פלפל שחור גרוס טרי ושבבי בצל (מיובשים) כשתפוחי האדמה עדיין לוהטים, מועכים הכל יחד. אפשר גם במקום חמאה לשים שמנת מתוקה.

yifatushc

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

פירה עם בצל מטוגן, כמובן!! משתדרג פלאים... כשהייתי קטנה, הייתי גם מערבבת פירה עם חרדל, כיום כבר לא מתה על חרדל אבל זוכרת שמאוד אהבתי אז את השילוב... יפעת

אילנית12

New member
אני מכינה פירה אדום,ירוק כתום

מבשלת סלק שלם עם מים לאחר שהוא מתרכך אני מגרדת אותו לתוך הפירה. את יכולה גם פירה ירוק לקצוץ הרבה עישבי תיבול,כגון,שמיר פטרוזליה,כוסברה,ולהוסיף לפירה. לירוק,אני מאדה בורוקלי,טוחנת במעבד ומוסיפה לפירה. ולכתום:מוסיפה דלעת מבושלת.

pirge

New member
טריו פירה של הרברונן

מתכון: טריו פירהו הרברונן / מתכונים ו 20:57 | 12/05/05 מבשלים תפ"א במי מלח רותחים ומכינים פירה ללא תיבול מבשלים גזר במים כנל ומועכים כנ"ל בנפרד לפירה אדום: הגזרים המעוכים מעט מתפ"א המעוכים מלח פלפל שחור גרוסטרי כף גדושה של חזרת אדומה (חריין) כף ממרח עגבניות מיובשות מעט טריאקי מערבבים היטב ומתקנים תיבול לפירה ירוק: מחית תפ"א כמה כפות פסטו איכותי מלח, פלפל שחור גרוסטרי ושמן זית לפירה רגיל: מחית תפ"א תבלינים אהובים מעט ריץ' מערבבים היטב יחד להגשה: במרכז הצלחת שמים פורמה מצד אחד צבע א, במרכז צבע ב ומצד שני צבע ג טעים ומרשים כל טוב, רונן

yifatushc

New member
הו, שלום...!! איזה מרהיב ../images/Emo13.gif

אחלה שרשור, לא ידעתי שאפשר לעשות כל כך הרבה דברים מפירה!... יפעת

למעלה