פירדה/כריסטין

ellush

New member
פירדה/כריסטין

שלום, הייתי רוצה לדעת האם ומתי תהיה איזושהיא התפתחות בתחום הקריירה? אלה (דלי) תודה

כריסטין

New member
תגובה

יש לך כרגע יותר מידי שינויים בתחום הקריירה אם זה הצעות עבודה שונות שאת שוקלת לעבוד בתחום שחדש לך . בכל אופן הקלפים ממליצים לך להצמד למצב הקיים הכוונה למקום העבודה הנוכחי שלך ולא לעבור לתחום עיסוק חדש כי יתכן שתתאכזבי מכל העסק .

ellush

New member
המשך

שלום, בהמשך לשאלתי, זה נכון מאד שאני עוברת שינויים בתיום הקריירה, כרגע אני לא עובדת ואני מנסה להקים עסק עצמאי בבית בתחום הרפואה האלטרנטיבית, האם אצליח בכך כלומר האם זה רעיון טוב או עליי לחפש עבודה מחוץ לבית? תודה מראש אלה (8.2.1975)

ellush

New member
יש לי שאלה..../images/Emo7.gif

יש לי שאלה נוספת אולי תוכלי לראות זאת בפתיחה לגבי המצב הרוח הכללי שאני שרויה בו. אני מרגישה שאני בדיכאון זה זמן מה והייתי רוצה לדעת האם את רואה זאת ומתי אני אצא מזה. אני גם לא יודעת כל כך האם זה נובע ממצב רגשי או פיזי, זו תחושת בלבול נוראה. תודה מראש אלה.

F r i d a

New member
מצב הרוח

מפברואר האחרון אינו בשיא למרות שממאי ובמיוחד מיולי מתחילה מגמה של שיפור. זה קשור להרבה גורמים, זה סוג של בלבול פנימי שכולל בתוכו עייפות פיזית ונפשית ואפשר להוסיף לזה את מה שקורה בחוץ.... וזה לא קל לך. יעבור.

למעלה