פירגה, HELP! עשיתי פאשלה!

ruthi226

New member
פירגה, HELP! עשיתי פאשלה!

(גם תשובות מאחרים שמבינים יתקבלו בברכה) הכנתי את הפלפלים הממולאים לפי המתכון שלך, רק שעכשיו, לקראת סוף הבישול גיליתי ששכחתי את הבשר הטחון! הפלפלים נראים מצויין, אבל נראה לי שהמילוי לא יהיה יציב מספיק. האם אפשר עכשיו (לפני ההכנסה לתנור) לשים בשר טחון שטיגנתי אותו בבצל בתוך כל פלפל? או שעכשיו זה כבר לא יעזור לייצב את המלית? אוי אני

bigjack

New member
לא חייבים את הבשר

אני הרבה פעמים מכין ממולאים רק עם אורז, ירקות ותבלינים. הבשר לא הכרחי לחיזוק התערובת, האורז עושה את העבודה יופי.

pirge

New member
או מהבנים../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif ביגוש,כל הכבוד.

pirge

New member
לא נראה לי, אבל יש לי הצעה

אחרת שדורשת סבלנות ורצון מצידך. לא ניסיתי לעשות כך אף פעם,אבל זה מה שהייתי עושה במקומך. תשמני תבנית אפיה תוציאי את הפלפלים לתבנית ותחצי אותם בזהירות - לאורך. כשכל הפלפלים חצויים - והמלית בפנים...... ומונחים אחד לי השני בתבנית, תפזרי את הבשר הטחון מעליהם. הוא מבושל נכון? לפני ההגשה,תיצקי טחינה מתובלת מעט נוזלית על הכל ותאפי בערך 15 דקות בחום 170. אולי תקבלי עוד רעיונות מהבנות , תחכי קצת. בהצלחה, והעיקר,לא לקחת ללב.יאכלו גם ככה.

ruthi226

New member
תודה על התשובות!

בינתיים התקשרתי למומחית הפרטית שלי (אמא שלי) והיא הציעה שאוציא חלק מהמילוי, ואערבב אותו עם הבשר הטחון. אח"כ החזרתי את המילוי המעורבב לתוך הפילפלים. מעך לי קצת את האורז יותר משתכננתי, אבל טעים מאד. ונכון, צחי אפשר גם בלי בשר, אבל אז אני מניחה שכמות האורז היתה יותר גדולה. בכמות הזו האורז נראה די דליל. תודה לכולם ושבת שלום.

pirge

New member
אין כמו אמא../images/Emo6.gif בעיקר שהסתדר.שבת../images/Emo24.gifשלום

DUKASIT

New member
נהדר ../images/Emo13.gif דאגתי לך. שבת שלום ../images/Emo20.gif

למעלה