פירגה, צמעי משהו

פירגה, צמעי משהו

אתמול במדורה של הבן התנפלו על העוגת שוקולד פירורים, תוך שניות לא נשאר פירור. הבוקר הבן שלי ביקש שוקולד אז נתתי לו קובית שוקולד מריר, אז הוא אמר: "זה לא טעים לי, אולי תפזרי על זה פירורים של פירגה?".
תודה על המתכון הטעים, מיכל

pirge

New member
מיכלי, תאכלי אותו בנשיקות,איזה

מתוק.
אהבתי.

שרה כהן1

New member
מוקסמת מהמתכונים

פירגה שלום! אני חדשה כאן בפורום אך עוקבת יום יום לראות מה חדש. אני מוצאת את עצמי מחפשת את שמך לראות עם איזה מתכון טעים תפתיעי הפעם. אני ממש מוקסמת מהמבחר ומהחידושים. עלייך בטח נאמר: " אשת חיל מי ימצא".. אז תודה שאת לא מפסיקה לחדש לי ולעניין.. כיף לקרוא את תגובותייך. המשיכי כך! ל"ג בעומר שמח- תמי.

pirge

New member
נעים להכיר שרה, ואני הייתי עכשיו

מוקסמת מהמילים החמות שלך. העשייה והפוריות באה בעקבות האנשים הנפלאים שכאן. הפירגון וההרגשה הביתית הנפלאה. תישארי איתנו , ברוכה
הבאה

העבריה

New member
לאיזה עוגה את מתכוונת?מענין אם זו א

אותה אחת שתייקתי אתמול בקלסר.

pirge

New member
עוגת מוס שוקולד פירורים-אפויה-מומלץ

10:38 | 18/01/05 עוגת שוקולד פירוריםו pirge / מתכונים עוגה נפלאה זו, בעשיריה הפותחת שלי.עוגת מוס שוקולדית-אפויה. הקרם המוסי- -שוקולדי מבצבץ לו בין שכבת הבצק , לבין הפירורים .עוגה נפלאה לאירועים, לפינוקים, ולפיקניק-בגלל שאין צורך לשמור אותה בקירור. ניתן להכין שבוע מראש-ולשמור חיתוכיות ממנה בתוך מנג'טים-בפריזר.כשעה לפני ההגשה, להוציא לטמפרטורת החדרו ל ה ת ע ל ף מעונג. ו עוגת שוקולד פירוריםו pirge / מתכונים ו 10:13 | 08/01/05 תבנית משומנת 27X33 בצק: חבילה מרגרינה מזולה רכה 6 כפות סוכר חבילה קמח תופח קטן שזה 2\1 2 כוסות (כוס 200 מ"ל). 3\1 כוס מיץ תפוזים\חלב לשים ומכינים בצק רך ונעים.ומחלקים ל-2. חלק אחד משטחים בתבנית משומנת. החלק השני נכנס לפריזר וישמש לפירורים אחר כך. קרם: 200 גרם שוקולד מריר 2 כפות שטוחות קקאו 2\1 מים רותחים כוס סוכר –אפשר להוריד מכמות הסוכר. להרתיח בסיר על להבה קטנה עד שמתאחד. לסגור להבה ולהוריד מהאש. להוסיף לקרם: 50 גרם מרגרינה רכה 3 חלמונים לבחוש היטב לתערובת קרמית. לצנן מעט. להקציף את 3 החלבונים ולהוסיף לקרם. להוסיף גם כף אחת קמח רגיל ו_2 כפות קוניאק. לצקת את הקרם על הבצק בתבנית. מוציאים את הבצק שמיועד לפירורים מהפריזר ומגררים על מגררת גסה מעל. אופים בחום 175 מעלות כ-50 דקות. את העוגה הנפלאה הזו קיבלתי לפני המוני שנים מדסי חברתי.

DUKASIT

New member
ממולץ ?? חבל על הזמן אנשים מתעלפ

ים לי כשאני מכינה אותם. סתם לידע כללי אצלנו נדבק לזה השם "..האלה מהמקפיא" אני מכינה במילויים שונים.

pirge

New member
../images/Emo6.gif איזה שם מהמם. אהבתי.../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

למעלה