פירגה כנסי

פירגה כנסי../images/Emo26.gif

הכנתי את העוגה הבחושה שהבאת היום עם קופסת קוקטייל. לא היה לי קופסת קוקטייל אלא קופסה פרוסות תפו"ע . הוספתי ריבת ענבים שהכנתי לתערובת העוגה יחד עם הקופסה תפו"ע. ובסוף כשהכנסתי את כל העיסה לתבנית, עם כפית שמתי בכמה מקומות ריבת שזיפים.

העוגה יצאה ../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

עוד מעט יגיעו אורחים ונשמע את חוות הדעת שלהם.

אילנית12

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif העוגהניראת ../images/Emo59.gif ואיזה

יופי של שידרוג.

שוש העוגה יצאה לך מעולה ../images/Emo3.gif

כל הכבוד על השידרוג והאילתורים. אני הכנתי אותה אתמול ויצאה נפלאה. עוגה קלה וטעימה. תודה ששיתפת

עוגת קוקטייל הפירות /pirge

והפעם עם תמרים מגולענים וחתוכים גס קופסה שזיפי "שגיב" שלמים עם הנוזלים תפוחי עץ ואפרסקים חתוכים להל"ן המתכון הראשון והמקורי שלי: קוקטייל פירות וקוקוס---עוגה בחושה מקור:פירגה תראו מה שהכנתי היום מקופסת שימורי פירות גדולה שנמצאה מיותמת במזווה. טעימה , נימוחה, מפתיעה. שמים בקערה גדולה: 4 ביצים טרופות קלות במזלג את כל תכולת הקוקטיל –כולל הנוזלים—(820 גרם) אפשר להוסיף חופן צימוקים מעורב באגוזים . ( או קופסה קטנה של חתיכות פירות מסוכרים) 2\1 1 כוסות סוכר 2 סוכר וניל \ כפית קינמון\ גרודת לימון\תפוז 2 כפות ליקר פירות לטעם - לא חובה כוס קוקוס כוס שמן 4 כוסות קמח תופח מערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה. יוצקים על ניר אפיה בתבנית 27X33 ע מ ו ק ה. אפיה בחום 175 כ-45 דקות. טעים עם גלידה\קומפוט\מרק פירות\סלט פירות תהנו.

pirge

New member
שושי, השידרוגים נהדרים. גם אני

שיניתי היום את הפירות והכנתי עם: תמרים קצוצים, שזיפי שגיב עם הסירופ שלהם, ות"ע ואפרסקים מקולפים. הילדים התענגו.... תודה שושי. נשמח לשמוע על כל שידרוג שיעשה בעוגה....בכיף. ערב נעים,מפירגה.

timiהאחת

New member
מנהל
שוש העוגה נראית נהדרת גבוהה גם אני

שמתי עליה עין נראית טובה.

bigjack

New member
מתאימה לי ל../images/Emo96.gif של הבוקר עכשיו../images/Emo9.gif

אמרו יאמי יאמי אבל אכלו ללא הקליפה

העליונה. התלהבו מקלות ההכנה. נכון להיום היא יותר טעימה.

effyba

New member
אני אנסה בהזדמנות עם קופסת שימורים

של שזיפי שגיב. נראה מה יצא...

pirge

New member
אפוש, המלית עם השגיב מדהימה

הסירופ מתוק והשזיף מתקתק עם טיפונת חמיצות.הוספתי תמרים חתוכים גס ותפוח אחד וכמה אפרסקים בשלים. יש להוסיף את הסירופ מהקופסה. אומץ עם השגיב. הקופסה רגילה, אין בקופסה גדולה. אז אולי כדאי להכין עם 2קופסאות. בכיף.

למעלה