פיק שכתבתי!../images/Emo2.gif
אל תצחקו!פעם ראשונה שלי...! והפעם..כיוון שונה להיקארו נו גו
תבינו לבד זה יתחיל מהאמצע כי אתם מכירים אותו לא?
ו..ו..תקראו טוב?
אל תזניחו אותי " היקארו ניגש לחדרו,ובחוזקה טרק את דלתו, סאי:"היקארו! היקארו! מה קרה?" היקארו:"אוף!!!נמאס לי מאקרי הזאת1!! היא כזאת קרציה!!!שתעזוב אותי בשקט! סאי:"למה?היא ילדה חמודה מאוד! ונראה שהיא די מחבבת אותך..." היקארו:"תגיד לי אתה נפלת על הראש??שתלך לשחק בבובות" סאי:"אל תהיה כזה רע..." *היקארו מתיישב על הרצפה ומתחיל לארגן את לוח הגו* היקארו:"תתחיל אתה.." סאי:"אווו....היקארו..." --------------------------------------------------- בינתיים,במועדון הגו של האזה אקרי:"בואי,נתחיל לארגןP:" *מיטאני נכנס* אקרי:"מיטאני!!!!!!!! חזרת!!" מיטאני:"חזרתי בלה בלה בלה,את שמעת אולי מהיקארו? אקירה מחפש אותו" אקרי:"כן,הוא בבית שלו....מה??@! אקירה???מה?מה?מה?" מיטאני:"טוב,הלכתי,תודה" ----------------------------------- ביתם של משפחת שינדו *אקרי מצלצלת בפעמון,היקארו עונה באינטרקום* היקארו:"מי זה?!" אקרי:"אני...אקרי..." היקארו:"לכי מפה!!ילדה טפשה!! סאי:"היקארוווו!!!!! *אקרי פרצה בבכי ורצה משם* סאי:"היקארו!תתבגר קצת" היקארו:*מוציא לשון* "לא רוצה אותה לידי!!" ----------------------- בפארק ליד הבית של היקארו *אקירה הולך ורואה את אקרי יושבת ובוכה* אקירה:"אממ...אקרי נכון? מה קרה?למה את בוכה?" אקרי:"בגלל היקארו..." אקירה:"וואלה?אני בדרכי לביתו...מה הוא עשה לך?" אקרי:*מוחה את דמעותיה* אתה..לא תבין...." אקירה:"די די,*מלטף אותה ברכות* תספרי לי הכל,*אקירה מחייך* טוב?" *אקרי מחייכת* **היקארו יוצא מביתו והולך דרך הפארק,הוא רואה מרחוק את אקרי ואקירה,הוא רץ להתחבא מאחורי השיחים כדי לשמוע אותם** אקרי:"היקארו..היקארו..אני מכירה אותו מאז הגן,תמיד הינו ביחד,אבל..מאז שהתחיל לשחק בגו,כל עולמו השתנה,עבר לחבר'ה אחרים,הוא כבר לא אותו אחד..." *דמעה נופלת על לחייה* אקירה:"את מחבבת אותו נכון?" **אקרי והיקארו בהלם** אקרי:"כן...כלומר עכשיו כבר לא כל כך,אחרי מה שעשה לי..." *היקארו בשוק טוטאלי,בקושי נושם* היקארו לסאי:"סאי...היא..היא.....חיבבה אותי....אני לא מאמין!!צדקת!! סאי:"ששש הבה נשמע מה הם אומרים" אקרי:"איך ידעת?" אקירה:"אני מודע לרגשותיהן של בנות...ואני לא מרשה שילדה יפה כמוך,תסבול בגלל היקארו האנוכי הזה" **היקארו עושה "בעעע" גדול** היקארו:"מה?אקירה הזה יצור?" אקרי:"אתה...באמת מתכוון לזה?
" אקירה:"בוודאי,את יפה מאוד,וגם חמודה..."*אקירה מסמיק* **אקרי מסתכלת עליו בעינים גדולות ודומעות,מפנה ראשה למטה ומסמיקה** **אקירה נוגע בה בעדינות,מרים את פניה,מקרב אליה את שפתיו,אקרי מתקרבת אליו גם,ושפתיהם התחילו לגעת זה בזה,במשך דקה רצופה התנשקו בלהט** **היקארו מסתכל עליהם ומתחיל לבכות,רץ לביתו בבכי** סאי:"היקארו!היקארו!אתה בסדר?" היקארו:"*עיניו דומעות* אתה קולט סאי? איך אקרי בגדה בי??" סאי:"בגדה בך???! היקארו,אמרת שאתה לא רוצה לראות אותה יותר בחיים" היקארו:"לא התכוונתי לזה ברצינות!!*ממשיך לבכות* אחרי כל מה שעברנו ביחד,היא הלכה התמזמזה עם השוויצר הזה!!" סאי:*נאנח*"היקארו...אתה צריך להבין שככה לא משחקים ברגשות של אנשים" טובבבבבבבבבבבבבב גמרתי!!!מגיע צל"ש למי ששרד הכל~~ מקווה שאהבתם
אל תצחקו!פעם ראשונה שלי...! והפעם..כיוון שונה להיקארו נו גו