פיק שכתבתי!

pusher

New member
פיק שכתבתי!../images/Emo2.gif

אל תצחקו!פעם ראשונה שלי...! והפעם..כיוון שונה להיקארו נו גו
תבינו לבד זה יתחיל מהאמצע כי אתם מכירים אותו לא?
ו..ו..תקראו טוב?
אל תזניחו אותי " היקארו ניגש לחדרו,ובחוזקה טרק את דלתו, סאי:"היקארו! היקארו! מה קרה?" היקארו:"אוף!!!נמאס לי מאקרי הזאת1!! היא כזאת קרציה!!!שתעזוב אותי בשקט! סאי:"למה?היא ילדה חמודה מאוד! ונראה שהיא די מחבבת אותך..." היקארו:"תגיד לי אתה נפלת על הראש??שתלך לשחק בבובות" סאי:"אל תהיה כזה רע..." *היקארו מתיישב על הרצפה ומתחיל לארגן את לוח הגו* היקארו:"תתחיל אתה.." סאי:"אווו....היקארו..." --------------------------------------------------- בינתיים,במועדון הגו של האזה אקרי:"בואי,נתחיל לארגןP:" *מיטאני נכנס* אקרי:"מיטאני!!!!!!!! חזרת!!" מיטאני:"חזרתי בלה בלה בלה,את שמעת אולי מהיקארו? אקירה מחפש אותו" אקרי:"כן,הוא בבית שלו....מה??@! אקירה???מה?מה?מה?" מיטאני:"טוב,הלכתי,תודה" ----------------------------------- ביתם של משפחת שינדו *אקרי מצלצלת בפעמון,היקארו עונה באינטרקום* היקארו:"מי זה?!" אקרי:"אני...אקרי..." היקארו:"לכי מפה!!ילדה טפשה!! סאי:"היקארוווו!!!!! *אקרי פרצה בבכי ורצה משם* סאי:"היקארו!תתבגר קצת" היקארו:*מוציא לשון* "לא רוצה אותה לידי!!" ----------------------- בפארק ליד הבית של היקארו *אקירה הולך ורואה את אקרי יושבת ובוכה* אקירה:"אממ...אקרי נכון? מה קרה?למה את בוכה?" אקרי:"בגלל היקארו..." אקירה:"וואלה?אני בדרכי לביתו...מה הוא עשה לך?" אקרי:*מוחה את דמעותיה* אתה..לא תבין...." אקירה:"די די,*מלטף אותה ברכות* תספרי לי הכל,*אקירה מחייך* טוב?" *אקרי מחייכת* **היקארו יוצא מביתו והולך דרך הפארק,הוא רואה מרחוק את אקרי ואקירה,הוא רץ להתחבא מאחורי השיחים כדי לשמוע אותם** אקרי:"היקארו..היקארו..אני מכירה אותו מאז הגן,תמיד הינו ביחד,אבל..מאז שהתחיל לשחק בגו,כל עולמו השתנה,עבר לחבר'ה אחרים,הוא כבר לא אותו אחד..." *דמעה נופלת על לחייה* אקירה:"את מחבבת אותו נכון?" **אקרי והיקארו בהלם** אקרי:"כן...כלומר עכשיו כבר לא כל כך,אחרי מה שעשה לי..." *היקארו בשוק טוטאלי,בקושי נושם* היקארו לסאי:"סאי...היא..היא.....חיבבה אותי....אני לא מאמין!!צדקת!! סאי:"ששש הבה נשמע מה הם אומרים" אקרי:"איך ידעת?" אקירה:"אני מודע לרגשותיהן של בנות...ואני לא מרשה שילדה יפה כמוך,תסבול בגלל היקארו האנוכי הזה" **היקארו עושה "בעעע" גדול** היקארו:"מה?אקירה הזה יצור?" אקרי:"אתה...באמת מתכוון לזה?
" אקירה:"בוודאי,את יפה מאוד,וגם חמודה..."*אקירה מסמיק* **אקרי מסתכלת עליו בעינים גדולות ודומעות,מפנה ראשה למטה ומסמיקה** **אקירה נוגע בה בעדינות,מרים את פניה,מקרב אליה את שפתיו,אקרי מתקרבת אליו גם,ושפתיהם התחילו לגעת זה בזה,במשך דקה רצופה התנשקו בלהט** **היקארו מסתכל עליהם ומתחיל לבכות,רץ לביתו בבכי** סאי:"היקארו!היקארו!אתה בסדר?" היקארו:"*עיניו דומעות* אתה קולט סאי? איך אקרי בגדה בי??" סאי:"בגדה בך???! היקארו,אמרת שאתה לא רוצה לראות אותה יותר בחיים" היקארו:"לא התכוונתי לזה ברצינות!!*ממשיך לבכות* אחרי כל מה שעברנו ביחד,היא הלכה התמזמזה עם השוויצר הזה!!" סאי:*נאנח*"היקארו...אתה צריך להבין שככה לא משחקים ברגשות של אנשים" טובבבבבבבבבבבבבב גמרתי!!!מגיע צל"ש למי ששרד הכל~~ מקווה שאהבתם

תגובה בונה מחברה טובה :

או.קיי ,נתחיל מההתחלה , פיק שכתוב כתסריט ,בסדר, אפשר לסבול ... הערות על הדמויות והתנהגותן : היקארו- הוא לא מדבר בצורה כזאת !!! הוא אף פעם לא יאמר שאקארי קרציה , ואם כן אז לא בצורה בוטה כזאת. "נפלת על הראש ?" , הביטוי הזה לא מתאים להיקארו , וגם, "שתלך לשחק בבובות", אלוהים ישמור , הם מסיימים חטיבת ביניים ! והוא בוכה בגלל אקארי ! בוכה ! היקארו בכה בערך פעמיים בסדרה מסיבות הגיוניות, לא בגלל שיברון לב ! הוא לא יבכה על זה ! והוא גם לא היה קורא לאקירה "שוויצר", רק פעם הוא אמר שאבא שלו יהיר כמו הבן שלו, אבל ככה לא !!! לא דומה לדמות שבסדרה- ooc אקירה- רגשנות ,הסמקות ,ליטופים ,הרגעות,מחמאות, הבטה על יופי חיצוני,רומנטיקה, זה כל- כך לא אקירה !!! וגם חסרה לי הסיבה שבגללה אקירה הלך לחפש את היקארו- הלא- היקארו לא דומה לדמות שבסדרה- ooc אקארי- אין הרבה מה להגיב עליה , דומה לדמות שבסדרה- oc בערך סאי- לא מתנהג ממש כמו עצמו ... אבל נבליג ... יוקי- שתי שורות בערך שדי מתאימות לו ... לסיכום : אפשר לשרוד את הפיק הזה ... בערך ... (סליחה אם זה נשמע מעליב במיוחד , אבל זוהי תגובה בונה)

pusher

New member
מאמי חזרה:]

אבל תקשיבייייייי,אמרתי שזה יהיה בכיוון שונה!!!
לא התכוונתי שזה יהיה כמו בסדרה

TheGo

New member
ביקורת

קודם כל אני מסכים עם הביקורת השניה(מאוד מסכים) אבל אני רוצה להוסיף שאקרי תמיד תאהב את היקארו, והיא לא היתה בוכה מכזה דבר שהיקארו אמר לה. דבר שני זה שאקירה בכלל לא פגש את אקרי, ופתאום אחרי שלוש דקות של שיחה הם מתנשקים? להיקארו לא היה מזיז שאקרי מדברת עליו עם אקירה, מילה עם היא התנשקה איתו אז זה לא אומר שהוא היה בוכה, הוא היה מתעצבן אולי אבל לא בוכה. הוא גם לא היה מדבר ככה או מנפנף אותה ככה (אתה בכלל לא אמרת למה הוא היתעצבן עליה....) סאי לא מדבר ככה (הוא נשמע כמו אמא של היקארו...) וגם הוא לא היה מנסה להקשיב לאקירה ואקרי, ואפילו אם כן אז הוא יכול ללכת לשמוע מה הם אומרים ולא להיסתתר (הוא רוח שרק היקארו רועה זוכר?) על מיטני אין ביקורת. איך זה יכול להיות שאקירה היתה במועדון ופתאום היא היתה בבית של היקארו (מה אף אחד לא נמצא שם איתה?) בקיצור, לא ממש טוב אבל ניסיון נחמד....

pusher

New member
../images/Emo6.gif אני יודעת!זה כל הקטע

שזה בכלל לא כמו הסדרה,אלא שינוי קטן

Mor L

New member
אהבתי!!!

וואי זה כל כך מצחיק!!!
זה הסיפור השני שקראתי על אקארי ואקירה ביחד, והוא פשוט משעשע! תמשיכי לכתוב! אני מתה לדעת מה יקרה איתם בהמשך...

TheGo

New member
לא שאני אומר שזה גרוע...

אבל יש יותר מידי תעויוט (ובסידרה עצמה אם שמת לב הקפידו על מציאותיות, הכל שם הגיוני חוץ מסאי!) אבל בעיקרון סיפור יפה והביקורת היא כדי להישתפר בפעם הבאה (שאישית אני מצפה לה מאוד)

LinkinAnanas

New member
המממ......

לדעתי זה חמוד... נכון שלא מושלם לגמריי מאחר ויש כמה טעויות שפירטו עלייהן כבר אבל לדעתי זה נחמד :).. תמשיכי אותו!

pusher

New member
אוי,תודה!../images/Emo24.gif

להמשיך?אממנמנמ....אוקיי,מבטיחה לכם פיק המשך,מתישהו

שינדוקה

New member
הפיק שלך ביקורת טובה : )

שמעי אהבתי את זה! זה היה ממש יפה אם שואלים אותי!! ובפיק הבא שתכתבי אני מקווה אז על תשכתי יש גם את נאסה היא יותר יפה חח עכשיו ברצינות לדעתי את צריכה להכניס אותה לסיפור, נגיד שהיקארו בוגד באקרי ...נאסה... את מבינה כבר לבד ובקיצור אני מקווה שתכתבי בסיפור הבה גם את הרמז שנתתי לך והסיפור היה ממש יפה ~שינדוקה~

../images/Emo15.gif לא. לאלאלאלא.

אקירה צריך להגיד לה שהוא מבין אותה בגלל שגם הוא אוהב את היקארו.... >>; ואקארי... קרציה. פשוט הדמות הקרציתית שהינה חובה כמעט בכול סדרה.

למעלה