פיק קארבי חדש

mgirl

New member
פיק קארבי חדש

טוב, אנשים- יש לי פיק קארבי חדש. מצורף. הוא לא הכי טוב בעולם, אבל עכשיו 4:46 וכתבתי אותו בשעה כולה, אז מה אתם מאשימים אותי?? אני מחפשת בטא-רידר לפני שאני שולחת אותו לאתרי פיקים גדולים, אז אם מישהו רוצה... אני רוצה תגובות! אנשים, תגובות, והרבה. הדמויות פה הן רק קרטר ואבי, בתוספת סמנתה ומאט, שתי דמויות שהמצאתי בשביל הסיפור. הפיק הוא כולה 4 עמודים, אז זה לא אמור להיות קשה מדי לקרוא. ~תגובות, אנשים, תגובות!~ -מיכלי-

mgirl

New member
אנשים!

ביקשתי תגובות! זה לא תגובות! בינתיים רק ג´ן שלחה לי הערות... לא נורא, אני משפצת אותו בעצתה של ג´ן, ואני אפרסם כאן אותו משופץ. ואז תוכלו להעיר עליו, וחסר לכם שלא!

your-destiny...

New member
אני דורשת עוד!

הפיק יפה!... כמה דברים לא מתחברים לי אבל בסך הכל ממש אהבתי!

mgirl

New member
...

זהו, ג´ן כתבה לי המון הערות שוליים ותיקנתי הכל ועכשיו אני משכתבת את כולו. זה יצא ארוך יותר ושונה לגמרי, כי פה זה יצא כזה החיים יפים, בלי בעיות וכו´. אווו אני מדוכאת! היה לי את היום הכי זוועה. תקציר: הלכתי לאורתודנט שלי, שהוא בתל אביב, באוניברסיטה, ובדרך ברכבת קראתי פיקים של קארבי. אז הגעתי, אבל בדיוק פספסתי את האוטובוס והייתי צריכה לחכות 20 דקות לאוטובוס הבא. הגעתי על השנייה בזמן, אבל הייתי צריכה לחכות בחוץ כי תמיד יש שם איחורים. קראתי עוד פיק קארבי שהיה נורא נורא נורא מדכא כי שניהם מתים בסוף. אח"כ נכנסתי, ועברתי שם טיפול של שעתיים וחצי, שכשההגעתי לסופו כבר בכיתי ממש וסבלתי מכאבי תופת בשיניים. שעדיין כואבות, דרך אגב. הייתי נורא רעבה אז ירדתי למטה לקפיטרייה וקניתי לי גלידה כי זה היה המאכל היחיד הרך שהיה להם, וזה גם היה קר וקיוויתי שזה יפחית את הכאב. אז יצאתי לתחנת האוטובוס, ופתאום בדרך גיליתי שבקבוק המים שלי דולף, אז כל מה שהיה לי בתיק נרטב לגמרי. כשניסיתי לסדר את זה נמרחה לי כל הגלידה על החולצה, ונדבק המון חול לתיק, שליכלך לי את כל החצאית. הייתי מטונפת, מבולגנת ואחרי בכי. נסעתי לתחנת רכבת וגיליתי שאני צריכה לחכות עוד חצי שעה עד הרכבת הבאה לפרדס חנה. נכנסתי לשירותים, הפכתי את החולצה, וגם את החצאית שאותה אפשר ללבוש משני הכיוונים. יצאתי החוצה עם חולצה הפוכה שלמזלי זה עוד בערך באופנה ככה שנראיתי איכשהו נורמלי. פתאום הגיעו בערך 1000 ילדים, בלי הגזמה. היה שם איזה כנס של קיטנות או משהו וכולם היו צריכים לעלות על רכבת לראש העין, אז כל התחנת רכבת הייתה מפו-צצת בילדים, הרציף לראש העין היה גם הוא מפוצץ, והיה מלא רעש. מזלי שנסעתי לכיוון ההפוך. אז עליתי לרציף כדי לברוח מהרעש והבלאגן, והיה שם חום מוות, כמעט מתתי. רציתי להתקשר לחברה טובה שלי שתמיד מצליחה להצחיק אותי, אבל גיליתי שיש לי כבר 120 ש"ח בפלאפון. אז ביקשתי ממנה להתקשר אלי אבל היא אמרה שהיא צריכה לאכול והיא תתקשר אליי אחרי זה. עליתי לרכבת, ולא היו מקומות ישיבה אז התיישבתי על המדרגות. ניסיתי להתקשר הבייתה כדי להגיד להם מתי לבוא לאסוף אותי, וגיליתי שאין לי קליטה. כמה שניסיתי, לא הייתה קליטה. גם חברה שלי לא הצליחה להתקשר אליי. אחרי איזה 20 דקות קלטתי שזה בגלל שהפלאפון נרטב ממים, ולמזלי הצלחתי לתקן אותו אבל הוא התקלקל שוב. אז הצלחתי לתקן אותו אבל הצלחתי להתקשר רק לחברה שלי ולא הבייתה, אז ביקשתי ממנה שתודיע לאמא שלי שתבוא לאסוף אותי. היא בטעות אמרה לאמא שלי ´חדרה´ במקום ´פרדס חנה´, ואמא שלי נסעה לחדרה. אז עד שהצלחתי ליצור איתה קשר ואמרתי לה שאני בתחנת רכבת פרדס חנה, לקח המון זמן ואני מחכה שם בשמש... (החזקה!!) איזה דיכאון של יום! וגולת הכותרת... אתמול בלילה לא ישנתי, כי עשיתי דברים אחרים במחשב, עבדתי על האתר וכו´. אז הייתי נורא עייפה וכ-מעט נרדמתי לאורתודנט על כיסא הטיפולים. זאת אומרת, ממש. היא מדביקה קוביה, העיניים של נעצמות, ופתאום נפתחות שוב. זה היה איום. אז חזרתי הבייתה והרגשתי גם נורא חולה. לקחתי כדור ונרדמתי על הספה, והתעוררתי ב-11 בלילה וגיליתי שהפסדתי את הפרק! למזלי מצאתי מישהו שישלח לי את זה...

המממ

New member
../images/Emo32.gif מהפורום... זכרונות מהאורטודנט

או... ליבי ליבי איתך. בעצם רק התחלת את ישור השיניים? (הדבקת קוביות וכאלה). לשמחתי, אני סיימתי עם הגשר המעצבן הזה.. אבל יש לי זכרונות טראומתיים למדי מהטיפולים והכאב. חוץ מהכאב הזה, גם עברו עליך הרפתקאות זוועתיות אחרות ולא ראית את הפרק... אני שולחת אליך עידודים
. יהיה טוב.

mgirl

New member
אוי, זו בדיוק הבעיה...

תראי איך זה היה- בסוף כיתה ה´ רופאת השיניים שלי תקעה את האף שלה בפה שלי והחליטה שאני זקוקה לישור שיניים. עברנו בין כל האורתודנטים באזור. חלקם היו נחמדים, אפילו מאוד, חלקם היו נוראים, ואחת אפילו עמדה לי, ילדה בת 10, מול הפרצוף והודיעה לי שאני ´זקוקה לניתוח דחוף´. האמת, כמעט כולם הסכימו שאני זקוקה לניתוח. חלק אמרו ´אולי´, חלק אמרו ´נקווה שלא´. רופא אחד החליט שהבעיה חמורה, כי כל השיניים העקומות נוצרו מבעיית סנטר-בולט שעברה אליי בתורשה (סבא שלי, אבא של אבא, עבר ניתוח פלסטי בגיל 20 פלוס כדי ´להכניס´ את הסנטר). הוא המליץ שניסע לאוניברסיטת תל אביב, שם המתמחים מטפלים. טוב, נסענו, והרופא שבדק אותי היה מולטי נחמד. עכשיו, באונ´ תלאביב זה עובד ככה- יש בערך 5 ´מומחים´ ויש מתמחים. כל מומחה אחראי על כמה מתמחים. המתמחים מטפלים, והמומחים עוברים מדי פעם לבדוק שזה בסדר. אז זה גם עלה חצי מחיר משאר המקומות, והחלטנו שזה טוב. הדביקו לי רופא יווני בשם סטטיס, ולמזלי אני הייתי אפילו אז מאוד טובה באנגלית לגילי, והיתה לי איכשהו אפשרות לתקשר איתו. המומחה שהדביקו לי היה נו-ראי. שנאתי אותו. הוא הכאיב לי כל פעם שהוא עשה משהו, הוא מתח לי את הפה כמו איזה חתיכת גומי, הוא לא היה רגיש וכל מה שהוא עשה היה לצעוק. בכל אופן, הסתובבתי עם 4 טבעות, אחת בכל צד למעלה ולמטה, בערך חצי שנה. באתי פעם בחודש עם אבא שלי באוטו לתל אביב (שעה מפרדס חנה, שעה וחצי אם הכביש לא לגמרי פנוי) לביקורות וכו´. אח"כ הדביקו לי את הקוביות המקוללות הללו, והייתי באה שוב, פעם בחודש, לא חשוב אם זה היה יום לימודים או לא, להחלפת גומיות, לפעמים חוט. וזה ת-מיד, ת-מיד היה ביום שלישי, כי זה היה היום שאותו מתמחה עובד. מדכא. היום של אי.אר, של משמרת שלישית, ושל החוגי בחירה שאני כל-כך אוהבת, ואני צריכה לעבור טיפולי שיניים. בכל אופן, אז לפני איזה חודש וחצי גיליתי חור מעל אחת הקוביות, פניתי לרופאת השינים שלי שבדקה לי את השיניים וקבעה שיש לי המון חורים, וצריך להוריד לי שלוש קוביות למעלה כדי שהיא תוכל לטפל. אז הלכתי, והם בדקו את השיניים וגילו שיש לי עוד חור למטה. הורידו אותם, חזרתי וגיליתי שהיא אמרה לי בטעות רק שלוש, וצריך להוריד את כולם חוץ מ-3 למעלה. אז חזרתי שוב לתל אביב אחרי שבוע, והורידו גם את האחרות. ואז היה לי תור למרפאת שיניים. עזבתי שיעור ספרות באמצע והלכתי למרפאה שנמצאת במרכז, 5 דקות הליכה מבית הספר שלי. אז הלכתי. המרפאה נמצאת בקניונית קטנה שצמודה למיני מרקט. גיליתי שמישהו ניסה לשרוף את המיני מרקט בליל יום שישי (זה היה יום ראשון) וככל הקניונית הייתה מלאה בפיח. שמעתי שאומרים שזה אותו אדם ששרף גם את חנות הפיצוחים שנשרפה לפני איזה 9 חודשים, שהיא במקרה גם החנות של אבא של חברה הכי טובה שלי. המרפאה נסגרה לשבועיים. כשחזרתי כבר היה חופש. הלכתי, עשו לי את כל הסתימות ואת כל הזריקות ואת כל השאר, ואז חזרתי לאורתודנט אתמול והדביקו הכל מחדש. ובינתיים סטטיס כבר סיים ללמוד, והיתה לי מתמחה חדשה- ליאנה, שלמרות שכשסטטיס טיפל בי בכיתי די הרבה כי הוא לא היה עדין בכלל וזה כמעט תמיד כאב, עם ליאנה לא בכיתי אף פעם... עד אז. בכלל, יש לי טראומה מאורתודנטיה. כשהתחלתי את הטיפול זה נורא כאב, וכשניסו להכניס לי את הטבעות לא הסכמתי. קמתי מהכיסא ולא הסכמתי לעבור את הטיפול, וכמה שניסו לשכנע אותי לא הסכמתי. אז הלכנו הבייתה וכשחזרנו- הסכמתי אבל כל הסיפור בכיתי ויללתי. שלא תחשבו, אני לא איזו בכיינית- זה ממש ממש ממש כאב. הקיצור, אם הילדים שלי יצטרכו ישור שיניים, אני ימצא להם אורתודנט דילקס. הכי טוב שיש. חברות שלי כולם מטופלות אצל אחד בחדרה, ואחת אצל אחד אחר שהיא נורא אוהבת, שמטפל כל יום במקום אחר- יום שלישי בחדרה, יום רביעי בת"א וכו´. היא אומרת שהוא מצוין. הלוואי עלי! אוו זה עדיין כואב. אני הולכת לקחת כדור.

mgirl

New member
אה, עוד שתי דברים-

כשהתחלתי את הטיפול אמרו לי באונ´ שזה יקח שנתיים לכל היותר. אני שם 4 שנים ויש לי עוד לפחות שנה. ומאז גיל 12 אני נוסעת לבד ברכבת ואז באוטובוס לאוניברסיטה- ככה שכל נסיעה גם עולה להורים שלי 70 שקל פלוס.

המממ

New member
אז בעצם זה לא אוף טופיק!

מומחים? מתמחים?- זה הכל קשור לאי אר! לי יש אורטודנט טוב, לדעתי. השיניים שלי לא היו עקומות מדי או משהו, אבל היה לי אוסף של בעיות קטנות שהצטברו להן, ולכן היה צריך לעשות לי גשר. למזלי, האורטודנט הדגיש לי כמה חשוב זה לנקות את השיניים טוב טוב כשיש גשר. ככה נמנעתי מחורים בשיניים ושאר צרות. 3 פעמים ביום צחצחתי שיניים (אחרי כל ארוחה בערך), והעברתי כל ערב חוט דנטלי... המליצו לי להשתמש גם במי פה, אך משום מה לא עשיתי זאת (לא בסדר). גם עכשיו, כשאני בלי גשר אני מצחצחת שיניים 3 פעמים ביום ומשתמשת בחוט דנטלי. זה חובה לכולם!!! למי שרוצה לשמור על שיניו, כלומר... יש לי עכשיו פלטה שקופה. לא רואים בכלל שיש לי משהו בפה. אבל אני לא אגיד שהטיפולים לא היו כואבים. היו כואבים, ללא ספק. בהתחלה בכלל לא יכלתי לאכול... בטח מוכר לך... וזהו. אני אשתוק כי נזכרתי שבעצם זה לא מעניין אף אחד. זה קצת קשור לרפואה בכל זאת... ותשמרו על השיניים שלכם (כדאי ללכת כל חצי שנה לשיננית)! טוב, אני בשקט.

mgirl

New member
זו הבעיה אצלי

המומחה הנ"ל (הרשע) כל מה שהוא עשה כשבאתי עם שיניים לא מצוחצחות, זה לצעוק עליי. אמרו לי להשתמש במברשת המיוחדת, אבל כשהשתמשתי בהתחלה היא שברה לי 2 קוביות, אז הוא אמר לי להפסיק. ואז כשחזרתי לשם שיורידו לי את הקוביות, הוא צעק עליי למה אני לא משתמשת בה. אני בדר"כ מצחצחת פעמיים ביום, אבל עכשיו השיניים שלי כואבות מוות מהטיפול אתמול. אתמול בלילה לא הייתי מסוגלת לצחצח, זה כאב מדי. וגם היום בבוקר. ובקשר למי פה... השיננית נתנה לי בקבוק... אבל כשפתחתי את הפקק והריח עף לי לאף, סגרתי אותם מיד ותקעתי אותם במגרה שלי... (חי חי חי)

אאאררררררררררר............[-(

מחשב טיפש.... המחשב שלי לא מסכים לי לפתוח ת´קובץ.....
את יכולה לשלוח עוד פעם......

mgirl

New member
בטח, הנה..

אגב, שאלה לכולם בקשר לשכתוב של הפיק- האם מתאים לקרטר (ותזכרו שהוא בגיל 16, אנשים משתנים) לתכנן תוכנית עם אחת מהמקובלות של ביצפר כדי שאבי תיפרד מהחבר לשעבר של אותה אחת??) לא הייתי בטוחה אז אני תקועה כרגע... תענו לי בבקשה שאני אוכל להמשיך!

Gloria_Nathan

New member
לא לא לא לא לא!!!!

ג´ון-ג´ון הוא מלאך! הוא בחיים לא היה עושה את זה! אולי א-ו-ל-י תגרמי לג´ון ואותה אחת לדבר והיא תגרור אותו לעשות משהו. (ואז אחרי שהם יפרדו, אבי תהיה עם ג´ון, ואז היא תגלה מה שהוא עשה ותעזוב אותו! חחחח, ממש סרט תיכונים יש לנו פה!)

mgirl

New member
לא...

אבל אולי המעודדת תחליט לעשות את זה לבד, והוא רק ינצל את העובדה קצת... LOL טוב, יש לי רעיון. אני לא מצליחה לפתוח את האייסי אז אני מאתחלת עכשיו וג´ן, חסר לך שאת לא שם!

למעלה