פיק מס' 2 שלי.

SailoR VenuS

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo47.gif

"כי אני שונאת אותך מוות!" חחחחחחח XDDDDDDDD

haunter

New member
חח, פיק לא רע.

רק שכחת להוסיף בסוף את החלק בו היא שולפת את רובה הצלפים שלה ומרססת אותו במעופו.

Houndour

New member
בקורת -לא- בונה ^^ ../images/Emo79.gif

דבר ראשון, זה לא פיק ^__________________^ לרשום משו כמו "יום אחד סאקורה עלתה על מוקש והתפוצצה. שאורן נהיה עצוב" לא נקרא פיק, מה לעשות.. מה זה כן? זה ביטוי של ילדון להראות כמה שהוא מצחיק והוא יודע "להתעלל" בדמויות בכתיבה של טקסט בן כמה שורות ^^ כשהמטרה העקרית היא שמי שאוהב את הזוג סאקורה את שאורן כן יקרא ויתעצבן מכך. כמה אינפנטילי מצדך ^^ דבר שני, אתה באמת מצפה שיתייחסו אל הדבר הזה כמו פיק? אוקיי, אתה בקשת ^^.. העלילה, סלח לי על הביטוי, מטומ.. אההה לא אינטיליגנטית בגרוש ^^. ואני לא אומר את זה מפני שאתה שונא את הזוג ומפריד בין השניים.. להיפך, אם זה היה פיק טוב, מרגש ובנוי היטב שמפריד בין סאקורה ושאורן הייתי אוהב אותו בלי בעיה. אבל זה באמת לא ראוי להתייחסות רצינית, מה שכתבת בחצי דקה. בתור אילתור זה חמוד

אני רואה כאן מוטיב....

לפי מה שראיתי עד עכשיו המטרה היחידה של הפיקים שלך היא לעצבן קוראים ולהעיף את כל הדמויות.... קודם נפטרת מטומויו ועכשיו משאורן.... וההתנהגות של הדמויות שלך לא אופיינית להם... א. טומויו לא הייתה בורחת רק ביגלל שסאקורה קלטה שטומויו מאוהבת בה והיא ממש לא הייתה בוכה. ב. לי אף פעם לא היה אומר" סאקורה בואי להציל אותי" ו ג. סאקורה אף פעם לא תהייה זדונית כל כך.... זה לא באופי שלה לא לרצות להציל מישהוא בדיוק כמו שזה לא באופי שלה לשנוא מישהוא או להיות כל כך זדונית.... בכל מיקרה זה באמת חמוד בתור אילתור והייתי רוצה לדעת את מי אתה עומד להעיף בפעם הבאה... אישית אני ממליצה על טויה

amitasafzabida

New member
../images/Emo123.gifדווקא את טויה אני אוהב.

וחוץ מזה, מאיפה אפשר לדעת שזה לא באופי שלהם? ואולי הם גם השתכרו לילה לפני?..
.

amitasafzabida

New member
../images/Emo123.gifאת טויה דווקא אני אוהב

וחוץ מזה.. איך את יודעת שזה לא באופי שלהם? ואולי הם שתו בקבוק וודקה לפני??

amitasafzabida

New member
מאחר והמצאתי את זה בחצי דקה אתיחס

לשורה האחרונה שבה הודעת שבתור אילתור זה חמוד מאוד.

shui chan

New member
אז מה הרעיון של פירסום הפיק?

אתה לא משקיע מאמץ בכתיבה ואפילו לא מאמץ של להתאים לדמויות את האופי שלהן. אנחנו מתייחסים וקוראים ואתה אפילו לא משקיע בזה קצת? לא מבינה את הרעיון..

limilu

New member
טוב, בואו נגיד ש...

בשביל אלתור זה אכן חביב, אבל חסרה עלילה ותיאורים. אם אתה כותב זה עשה ככה והיא אמרה ככה זה נשמע כמו תקציר. ואני שונאת תקצירים, תקצירים זה לא כיף.

תשמע,

אתה מוציא דמויות עיקריות, וזה קצת הורס. אני לא אהבתי כל כך את הפיק, כי סאקורה מתנהגת בהתנהגות שלא מתאימה לה.

למעלה