פיק חדש!

mgirl

New member
פיק חדש!

קצת לא קונבנציונלי, במחלוקת, בהחלט במחלוקת.. זה פיק אבצ´י, מי שלא יודע מה זה אז לקרוא את הפיק- בהחלט יעזור להבנה!
הפיק ממש נחמד, שלוש עמודים באנגלית, אבל שווה לקרוא! כמובן שזה גם יתן סיפוק לכל אחי הקארבים, וגם לאנשי סוזן-קרטר... (סוטר?) בכל אופן.. Enjoy! ותכתבו לי מה דעתכם!

~*~gaL

New member
נהדר מיכלי!

למרות שהוא דיי מלוצ´י/אבי.. ואת יודעת, דיי קשה לי לדמיין את זה.. :) *איימ אה פראוד קארבי* אהבתי את הרעיון, מקורי! תמשיכי ככה!

~*~gaL

New member
אההה.. דמאט

מחקתי את ההודעה הלא נכונה.. טוב נו.. בקשר למה שאמרת.. אם אני זוכרת נכון.. (בקשר לקידום הפורום זה היה?).. בכל מקרה.. אני אוסיף משהו לחתימה שיעזור :)

mgirl

New member
אני יודעת

שהוא מלוצ´י/אבי (אבצ´י?) וגם אני פראוד קארבי. בהחלט. אבל זה היה מרענן. כולם פה ג´ינצ´י וקארבי וכל זה... אז החלטתי לנסות משהו חדש.

נ-ה-ד-ר

סוף סוף היה לי זמן לקרוא (עד שעברתי את הבגרות בהיסטוריה...) וזה ממש יפה! אני ממש רוצה לקרוא עוד דברים שכתבת... אז תפרסמי פה!

mgirl

New member
הנה אחד חדש!

אני החלטתי לעשות עוד אחד על קשר שלא מקדישים לו המון מחשבה ולא חושבים בכלל שיכול לקרות- רומנו ואליזבת´. ו (אני גאה!) אין אפילו טיפת קארבי בפיק הזה!! סופסוף ניגמלתי! הפיקים שלי תמיד יצאו דפוקים כי הקארבי הסתנן פנימה תמיד. כמו בהוא של אבצ´י (אבימלוצ´י) שהסתנן שם קארבי וזה די תקע אותו... אז עכשיו אני יכולה לכתוב קארבי-פרי פיקס!! אז תגידו לי מה לעשות, טוב?

למעלה