פיק הזוי... ו... הזוי.

ayeletkl 5

New member
פיק הזוי... ו... הזוי.

טוף- זה הניסיון הראשון שלי של פיק הזוי- אז נא לסקול!-_________- _____________________________________________________________________ זה היה בוקר שמשי וחמים, סאקורה דיידוג'י וטומויו קינומוטו הלכו להם בשקט על המדרכה המצופה בעטיפות פלסטיק של ארטיק קרח ממוחשב. אבל אז פתאום טומויו עצרה. "מה קרה?" סאקורה הכניסה את הראש שלה לתיק והעמידה פנים שזה מכשיר קשר, או לכל הפחות פלאפון. "לא, פשוט מצאתי עטיפה סגולה של ארטיק..." היא הרימה את העטיפה, הכניסה אותו לתוך מזוודת הכינור שהיא נשאה בידה והמשיכה בדרכה. אבל אז פתאום סאקורה עצרה. "מה קרה?" טומויו דיברה אל עיפרון גזור-מחק שמצאה בחצר הבית של סבתא של דוד של שון פן, בניסיון להפעיל אותו דרך המחק החצי-גזור. "לא, סתם נפלה לי הבטרייה של הווקי-טוקי," סאקורה התכופפה והרימה פתק קניות מהמכות של ירוחם, הכניסה אותו לתיק והתיישבה על שיח קרוב. "וואו! שיגעון, הספסל הזה מזה רך. רק חבל שהכניסו נעצים בפנים..." היא גיגרה ביאוש ונעלמה פתאום. אז טומויו פשוט פנתה והלכה, אוכלת את קרו בתור תפוח וממהרת אל הבית של סאיוראן, כדי לקנות טפטים :)

ayeletkl 5

New member
עוד אחד...

_____________________________________________________________________ זה היה ערב אפל וקר. סאיוראן לי עמד על המגלשה הירוקה, משקיף על ארגז החול ומאמין בכל ליבו שהוא מלך העולם. בינתיים, אריאול הפך את עצמו לקלף ואז לארנב, ואך לכובע ובסוף הוא נלכד בתור בובת פרווה עם סוכריות במקום נחיריים. "היי! עכשיו אתה יודע איך זה להיות קרו!" צרח סאיוראן לי ממרומי המגלשה, וכמעט נפל לאחור. אבל אז הוא באמת נפל לאחור, וקיבל מכה בראש, וחלם חלום שבו סוכריות ג'לי אוכלות את כל הממלכה שלו. וזהו. &

ayeletkl 5

New member
עוד אחד [רק כי רציתם!!]

זה היה ערב קסום וכחול, קריר מעט אך יהפהפה. טויה קינומוטו נשען על בנין כחול, מצופה כולו בשלג בצבע כתום. הוא ניקה את המעיל [בצבע ורוד] שלו באיטיות, מבריש את הנוצות שמילאו אותו ומחזיר כל דבר למקומו בדיוק רב. [כלומר מלכלך את המעיל שוב]. הוא הרגיש שיש מישהו מאחוריו. הוא החזיק בכיס המכנסיים שלו בחוזקה וניסה לשלוף את התחתונים, מסתובב תוך כדי ואומר "פינגווינים! התקפפפפה!" אבל מסתבר שזה היה סתם פינגווין עם נוצה מבצבצת מהאף, וחיוך ענקי בצבע סגול מרוח לו על כל הפנים. "אה." מילמל טויה, והכניס את התחתונים [הורודים גם] למכנסיים בחוזר תושמת לב. הפינגווין התקרב אליו לאט לאט, הופך במהירות לדג סגול בצבע כתום עם אוזניים ירוקות ובטן אדומה- ואכל את טויה [עם הנעליים הורודות כלפי מעלה], שבכלל חשב שבובת הרבי שלו תוקפת אותו [שוב?!] אולי זה לא כל כך מצחקי או פריקי- אבל זה מה יש!

limilu

New member
דג סגול בצסע כתום?!

חחחח כל הסיפורים ממש מצחיקים קבלי ח"ח

ayeletkl 5

New member
ת'אמת? זה סתם העתקה קטנה מהמציאות.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... כמו שאומרים: #המציאות היא פתגם ערבי#

ayeletkl 5

New member
אין מצף שזה לא הזוי...

אז כן, כנראה שזה הזוי. או שטוהי לובש ורוד- אבל זה לא קשור לעניינו.

למעלה