הי, אני חדשה פה. יש לי חבר שיוצא פעם בשבועיים ואני כבר סיימתי צבא. כרגע לא התראינו כבר שבועיים ואנחנו ניפגש רק עוד שבועיים. יש לי שאלה, איך יודעים שזה שאנחנו ביחד זה אמיתי ושאנחנו לא סתם מושכים את הזמן?
אם את לא בטוחה שזה אמיתי, אז זה כנראה לא זה. את אמורה להרגיש את זה, לרצות את הקשר הזה. לחכות לבן אדם שבוע, שבועיים וגם חודש ויותר אם צריך. אם את לא מסוגלת לזה, אז עדיף לחתוך. חבל שהוא ישלה את עצמו שיש מישהי שמחכה לו.
את צריכה לעשות חושבים עם עצמך. הרי בזמן שהיית בצבא ולא ראית אותו לא אמרת שזה מפריע לך ואילו עכשיו כשהשתחררת יש לך יותר זמן פנוי ואת רוצה כמובן לצאת ולבלות ולהנות, אבל לא עם בנים כי יש לך חבר וכו', תחשבי עד כמה זה רציני.. ותאמיני לי.. יותר טוב לחתוך מאשר להשלות..
גם אם הכי מצויין ונכון לכם ביחד, תמיד יש מצב שתגלי רק עוד כמה שנים שזה לא היה שווה את הציפייה לשיחרור שלו. (אולי לא הבנתי נכון את השאלה שלך, אבל אם הבנתי אז היא לא ממש קשורה לפורום...)
"איך יודעים שזה שאנחנו ביחד זה אמיתי ושאנחנו לא סתם מושכים את הזמן?"... היא התאימה לפורום אהבה וזוגיות יותר, כי תכלס לשאלה כזאת סביר להניח שיש שם יותר אנשים שעברו דברים יותר רציניים (או שעברו אותו דבר לפני כמה שנים) ומתמצים יותר מאיתנו, הצעירות
באהבה וזוגיות זה תמיד אותן העצות...
מה שאני ניסיתי לשאול זה אנשים שעוברים מצב כמו שלי, השאלה שלי לא קשורה ל"אהבה" היא קשורה לאהבה אבל לחייל שאני כמעט ולא רואה...
מקווה שהסברתי את עצמי..
במקרה הזה, כל עוד את עדיין איתו ולא נשברת ועוזבת גם כשאתם רבים, סביר להניח שזה שווה את הזמן שלך... כי אז כנראה יש לך אמונה גדולה בקשר, ושווה לנסות לראות איך יהיה לכם גם אחרי השיחרור.
(גם אם זה בשיחות טלפון) כשאת צריכה אותו - אז אתםביחד, אני מניחה. אם את מדברת איתו ואין לו מושג מה עובר לך בחיים ואין ממש קשר איתו, אולי את באמת מורחת את הזמן. לי נראה שחודש שלם לא להפגש זה סתם זמן מיותר..