פיקניק ליד יקנעם

ק א סי

New member
פיקניק ליד יקנעם

בשישי אנחנו מצפינים ומחפשת נקודה נחמדה לעצירה לפיקניק בוקר באזור יקנעם (אנחנו יוצאים מכביש 6). למישהו רעיון? תודה

dafgol

New member
כן, בקרית חרושת - אלרואי

יש שם מקום שאנחנו עושים שם הרבה פעמים פיקניקים...יש שולחנות וכמה מתקני משחקים לילדים וגם קרון רכבת שהם יכולים לטפס עליו. אם אתם מגיעים מיקנעם לכיוון טבריה?! ז"א נוסעים לכיוון צומת המוביל, אתם עוברים ליד המקום גם ככה... אם תרצי עוד פרטים אשמח לפרט.

dafgol

New member
אוקי אנסה להסביר ואם תהיה בעיה

אסביר לך גם ב
כשאתם עוברים את יקנעם ומגיעים לרמזור בצומת , יש אפשרות להמשיך ישר ברמזור (לכיוון חיפה) או לפנות ימינה בצומת (לכיוון טבעון כפר יהשוע ותכלס זה הכביש שמגיע גם לאלונים ולפניה לצומת המוביל ), אתם כאמור פונים ימינה ונוסעים ישר (יש עוד רמזורון ואתם ממשיכים ישר) , אחרי נסיעה קצרה תגיעו לצומת מרומזר נוסף כשימינה זה לכפר יהושע ורמת דוד, ישר ממשיך לטבעון ושמאלה לאלרואי וקרית חרושת - אתם פונים שם ועולים על כביש מתעקל באמצע השדות....(נדמה לי שיש שם גם שילוט למסעדה , לא זוכרת את השם) ממשיכים את הנסיעה בכביש הזה ונכנסים לשכונה , סעו מסביב למגרש המשחקים - תעקפו אותו כי יש שם אין כניסה....וגם תראו שילוט שמפנה לרכבת העמק, בצד שמאל יש עליה לדרך עפר , עולים ואתם שם, תראו מצד ימין קרון רכבת, ממול מדשאה ומשחקים וגם שולחנות פיקניק. אני יודעת שנקרא מסובך אבל זה קלי קלות, אם תרצי אתן לך את המס' שלי ואסביר לך בדרך. החבר'ה שלי מאוד נהנים כל פעם שאנחנו מפקנקים שם...אחת לשבועיים שלושה , בדרך החוצה אם בא לכם אתם יכולים לקפוץ ולטפס לפסל אלכסנדר זייד ועתיקות בית שערים....להשקיף על העמק שלי
תהנו

dafgol

New member
בכייף ../images/Emo140.gif

הנה כמה תמונות מלפני שבועיים שם

dafgol

New member
יש לנו שם עץ "קבוע" ../images/Emo13.gif

פורסים שמיכה ונהנים מהסטלה והצל. ( פה זה הבנים שלי עם חברים שהגיעו לביקור מולדת מארה"ב, מכל המקומות שטיילו בארץ הם הודיעו לנו ששם זה המקום שהיה להם הכי הרבה כייף
)

dafgol

New member
יש גם כמה שולחנות פיקניק כמובן

לא יותר מידי שולחנות, אבל הם נוחים מוצלים ומול מגרש המשחקים ככה שהילדים יכולים להשתולל במרחק צפייה.

dafgol

New member
ומגרש משחקים כייפי לילדים

כמה נדנדות קרוסלה מגלשות וכו'.... אוקצור...מומלץ

ה דרומי

New member
../images/Emo207.gifון על הזכרון

מצומת מנסורה לצומת תשבי ישר לצומת ג'למי פונים ימינה ואחרי שעוברים במקביל לגשר גלמי'\הקישון ולפני העליה שהיא לכיון טבעון יש שלט לכיון קרית חרושת בהמשך יש גם דמוי קטר איפה באלרואי אם תמשיכו בכאילו מערבה תגיעו בסוף לכפר יהושע במקביל לתוואי רכבת חגאז'{העמק} זה היה רגע של הסטוריה.

המלצה טריה מהיום - תמונות יבואו בהמשך

תחנת הרכבת של כפר יהושע. אתר של המועצה לשימור אתרים. מקסים. יש שם חורשה קטנה לעשות פיקניק ויש את האתר עצמו. לבקשתה של רבקה - עולה 10 שקלים לילד ו15 למבוגר. כולל הדרכה מקסימה על המקום, סרט אורקולי. הדגמה של הרכבת, קרונות, פסים וכו'. לא משהו שכדאי לנסוע במיוחד אבל מקסים על הדרך.

dafgol

New member
../images/Emo45.gif מצטרפת להמלצה

זה בדיוק מהצד השני של הצומת (מהמקום שהמלצתי לקאסי). התחנה בכפר יהושע בהחלט מקסים שם.

למעלה