פיקניק ביזנס

ננסק

New member
פיקניק ביזנס

אנשים יקרים, תזכירו לי שוב (אפשר במסר, ואפילו רצוי) - מי מביא מנגל לפיקניק? ביצה אצל ננסק (מה שאומר, שהמסר הולך לביצה...)

ננסק

New member
ומה לגבי קצת פאן פאן

הרפתקאת הפארנויה "אימת הפנטיום", המיועדת לביגור, תהיה מוכנה וגמורה עד לשעת הכנס. מישהו יהיה מעוניין בפליי-טסט, במהלך הפיקניק?! אפשר יהיה להשתולל באופן קיצוני במיוחד. כמובן שינתן הסבר מעמיק לכל מי שלא מכיר את המשחק. שישה שחקנים מקס', אבל יש מישהו שרוצה בכלל? (בנוסף לביצה, שהרגע הביעה כאן את התלהבותה לעניין) ננסק אצל ננסק

BluePrint

New member
!Game On

לא שיחקתי בקבוצה כמעט 10 שנים, אז אשמח לשחק כל דבר. (ואם מסתכלים על זה כך, אני בעצם שחקן חדש וחסר נסיון)

backdoorslam

New member
הודעה לבאים ברכבי

לכל מי שאמור לנסוע ברכבי. לאחר הפיקניק אני ממשיך לירושלים, שם אני אמור לשהות כחצי שעה אצל חבר. הדבר די דחוף משום שיש לו השפעות ישירות על המשחקים שלי בביגור. אני מקווה שלא יהיה אכפת לכם להמשיך לטייל, וכפי שאמרתי, זה לא אמור לקחת יותר מחצי שעה. אני מקווה שאני לא הורס לכם תוכניות אחרות...

backdoorslam

New member
יש כבר שעה ומיקום סופי?

אני מעדיף כמה שיותר מוקדם, וכמו שאמרתי "חניון הקהילות" נראה בסדר על המפה..

מפה מפה שעל הקיר...

טוב, אז המפה לא מצורפת. זה כל הזמן נתקע... אז הנה הלינק ש-backdoorslam מצא לנו לפני כמה ימים, והספיק לרדת למטה בסולם הפתילים. לינק למפה

BluePrint

New member
10:30?!

אני אקדים את שעת היציאה. (רק בשביל להיות בטוח) דרך אגב, אני מביא איתי מנגל אבל פחמים כנראה שאין לי. (בטח אוכל לארגן כמה קרשים, אבל צריך לחכות שהם "יתגחלו") מנגל קטן, אבל הגודל לא קובע.

backdoorslam

New member
איך שאני רואה את זה..

אם כל אחד מהבאים אמור להביא משהו, צווי על מישהו להביא פחמים.

Larik

New member
יש לי בעיה חברים!!!

BACKDOORSAMED הסכים להקפיץ אותי לפיקניק, אבל אני לא בטוח שהוא יחזיר אותי בחזרה... יש פה מישהו שיכול להתנדב להקפיץ אותי בדרך חזרה לחולון/תל-אביב/ראשל"ץ???

Sargon

New member
there might be a chance. . .

עקרונית גם אני נוסע עם טריקת-דלת-אחורית, אבל ישנו סיכוי שאני יבוא עם אוטו גם כן.

backdoorslam

New member
חברים, הבעיה שלי מתעצמת../images/Emo3.gif

נראה שיש לנו כאן בעיה קטנה... הבטחתי לכמה אנשים נחמדים שאסיע אותם למפגש, אך נראה שאני אצטרך לשהות בירושלים יותר זמן משחשבתי בהתחלה, וזה לא יהיה דבר פשוט לגרור אחרי אנשים... בגלל שהתחייבתי להסיע את האנשים, אבל תיהיה לי בעיה להחזירם לחיק אימם, ננסה לפתור את הבעיה בשתי דרכים: א- אולי סארגון יביא רכב. ב- בכל תנסו למצוא מקום בחזרה לחבר'ה ברכבים אחרים (אני די משוכנע שניתן לעשות זאת). ג-אם לא ימצא פיתרון. אני אוותר על הנסיעה שלי לירושלים, למרות שזה די חשוב (בכל זאת - התחייבתי). מדובר באנשים הבאים: לאריק - יצטרך לחזור לסביבות איזור המרכז (ת"א, ראשון, רחובות). ענבר וחברתו - יצטרכו שניהם להגיע לאזור המרכז (ת"א רמת-גן). בועז (סרגון) - במידה והוא לא יביא רכב, ובמידה והוא יחליט לא להמשיך ולנסוע איתי, הוא גם יצטרך לחזור לאזור המרכז. אני נורא מצטער שצצו לי תוכניות פתאום... במיוחד לאחר התחיבתי בפני כל אלה. אנא - אמצו נוסע בחזרתכם!

ננסק

New member
כל מי שצריך לחזור לראשון, עלי!

לא יכול לעזור לכם להגיע, אבל יכול לעזור לחזור לעיר האהובה ראשון לציון, ואם ישדלו אותי בטובות הנאה, בטח גם עד לרחובות. תקראו לי "האנטי-תזה של Backdoorslam" או משהו כזה.

DDN

New member
אבל אתה לא חוזר לראשון.

אתה חוזר לתל אביב, למפגש הצנונית.

למעלה