פיקולו

KeNNy7

New member
פיקולו

בהתחלה כשפיקולו נלחם נגד נאפה הוא היה אמור לקרוע אותו הרי אז אחרת הוא לא היה יכול להתמודד גם עם נייל בתוכו נגד פריזה

Taker Sucks

New member
לא ממש הבנתי את השאלה..

אתה בעצם אומר שפיקורו היה אמור לנתח את נאפה...כי עכשיו הוא מתמודד עם נייל בתוכו ונייל מאוד חזק? אם זה מה שאתה אומר - אז רק שתדע שבלי נייל פיקורו הגיע לנאמק עם pl של 200,000 ועם נייל הגיע 880,000 .

Piccolo

New member
איפה נאמר בסידרה שהכוח שלו מגיע..

ל 880,000? תביא לי פרינט סקרין איפה שזה כתוב, אני לא זוכר שזה נאמר.. אולי אני טועה.. ואם ראית את זה באתר אז קשה לקחת את זה כאמין כי זה סתם ניחושים של מעריצים

Taker Sucks

New member
אתה טועה

עד סוף סאגת פריזה יצאו רמות כוח מדויקות ע"י אקירה טויימרה בדיהזרו(לא זוכר איך קואים לספר הזה)...ושם רשמו את זה.

Piccolo

New member
אני יודע שיצאו.. השאלה איפה זה..

נאמר בדיוק... ואל תגיד לי שראית באתר.. תגיד לי איך אלה באתר יודעים בדיוק אם זה לא מצויין בפרק.... ויש סיכוי שזה כתוב בפרקים ואני פשוט לא זוכר.. בגלל זה אני שואל כאן.. אבל אם אתה לא יכול להראות הוכחה של זה, אז איך אפשר לתפוס את זה כהודעה אמינה? =\

Piccolo

New member
למרות שאני עדיין לא קיבלתי את..

התשובה לשאלה ששאלתי - איפה זה מופיע בפרק ואם זה מאתר,אז איך הם יודעים... אני בכל זואת מאמין שעל פוג'ו אפשר באמת לסמוך.. וכנראה שזה נכון..

Taker Sucks

New member
רשמתי את ההודעה הקודמת מהר...

לא שמתי לב לכל השאלה ... בכל מקרה לא זוכר לי זה מופיע בפרק , אני חושב(לא בטוח) שיש אתר רשמי של אקירה שרשום שם את כל ה pl הרשמיים. בכל מקרה יש ספר כזה ביפנית... ופוג'ו רשום בכמה מקומות שיש לו שכנים יפנים שעזרו לו לתרגם.

digiash

New member
מה?? לא הבנתי...

אתה שואל איך זה שפיקולו הפסיד נגד נאפה אבל ניצח את פריזה? (הוא ניצח את פריזה??? O.ם)

KeNNy7

New member
אמרתי ככה

פיקולו היה בקרב נגד פריזה 200,000 אז איך זה שהוא עלה כל כך הרבה מאז הקרב נגד נאפה (וחוץ מ'זה התכוונתי שהוא התמודד בכבוד לא ניצח)

KeNNy7

New member
דבר ראשון

הוא בקושי התאמן דבר שני גם אם הוא התאמן איך הוא עלה מ1000(בערך) ל200,000 הרי הגרביטציה בכוכב של קינג קאי זה 10 פעמים גרביטציה נורמלית וגוקו התאמן ב100 פעמים גרביטציה נורמלית אז איך זה שהם באותו כוח(בערך)?

digiash

New member
איזה אותו כוח?!?

גוקו הרבה יותר חזק! וחוץ מזה גוקו לא התאמן בגרביטציה 100 במשך כל הטיסה... נראה לי שהוא היה ב100 רק ביום האחרון או ביומיים האחרונים... ודבר שלישי... גוקו היה בחללית 6 ימים ופיקולו היה בכוכב של קאיו איזה חודש או משהו כזה...

Kyen

New member
ההבדל בין הכוח של גוקו לכוח של

פיקולו - גם כשגוקו לא סופר סאיין, הוא עצום

Goggeta

New member
הוא התאמן הרבה זמן אצל קינג קאי וגם

רמת הכוח שלו עלתה שהוא מת.........

KeNNy7

New member
אבל רק סאיינים

מתחזקים אחרי שהם מתים/נפצעים וחוזרים או שלא??

נצל"ש

אתם יודעים מי לדעתי הדמות הכי טובת-לב בסדרה? לא גוקו, לא גוהאן, לא גוטן, לא טראנקס, לא נייל, לא גורו, לא דנדה, לא אובו, לא בובת-החרסינה וגם לא סבא גוהאן (כן, אני יודעת שהוא לא מופיע בסדרה) ולא כל הדמויות ה"מתוקות והנאיביות" האלה. אלא פיקולו. תגידו את האמת, הוא לא מתוק? הנחמדות שלו לא מדהימה אתכם? לא מדהים אתכם מה שהוא עושה למען החברים שלו וכמה שהוא עוזר להם, ולא מאינטרסים אישיים? והוא כל-כך אבהי ואמפתי! הוא ממש מאמץ לבנים את גוהאן ודנדה ומכשיר אותם לעולם הגדול! ממש אי-אפשר להאמין שיש לו קשר דם כלשהו לפיקולו דמייאו! אם כולם בעולם היו חכמים, יפים ונחמדים כמו פיקולו היה לנו עולם... היה לנו גן-עדן! אם אני אתחתן, זה יהיה רק איתו! אתם יודעים מי הדמות הכי מרשעת בסדרה? לא רדיטס, לא פריזה, לא גארליק ג'וניור, לא ד"ר ג'רו, לא סל ולא בו. אלא וג'יטה. הוא אף-פעם לא הופך לטוב, רק לפחות מניאק. אני מחבבת אותו בגלל החוצפה והגאווה שלו, אבל קשה לי להבין איך אחרי 14 שנה בבית של בולמה וטראנקס, הוא נשאר רשע והורג חפים-מפשע בלי שום בעיות! הוא ההפך הגמור של פיקולו. פעם, לפני כמה חודשים, חשבתי שהם דומים, אבל עכשיו (מאז לפני שלושה חודשים בערך) אני לא מעריכה את האישיות של וג'י עד-כדי-כך שאני אמצא בה רמזים לפיקולו'ש שלי. גם הגזעים שלהם הם הפכים גמורים: הסייאנים הם מטבעם 100% רעים, בנוסף לכוח האדיר שלהם, והנאמקים הם מטבעם 100% טובים, בנוסף לכוח הגדול שלהם. תגידו את האמת, פיקולו הוא לא מתוק?

Shinobi

New member
תגידי, בכלל מעניין אותך האקשן בסדרה

? או רק מי רשע ומי לא?

דבר ראשון, מזל-טוב

סופסוף למדת לנצל"ש, ברוך השם! 2. אני אודה לך מאוד אם תפסיקי לקרוא לצ'אוזו "בובת-חרסינה". את יכולה להגיד בתור בדיחה שהוא דומה לזה או משהו, אבל אל תכתבי את זה בתור השם שלו, כי אם אני אכתוב כל הזמן "המכוערת" במקום השם שלך זה לא יהיה לך נחמד, נכון? 3. שינובי צודק לגמרי. את ממש דפוקה את יודעת את זה?

למעלה