נצל"ש
אתם יודעים מי לדעתי הדמות הכי טובת-לב בסדרה? לא גוקו, לא גוהאן, לא גוטן, לא טראנקס, לא נייל, לא גורו, לא דנדה, לא אובו, לא בובת-החרסינה וגם לא סבא גוהאן (כן, אני יודעת שהוא לא מופיע בסדרה) ולא כל הדמויות ה"מתוקות והנאיביות" האלה. אלא פיקולו. תגידו את האמת, הוא לא מתוק? הנחמדות שלו לא מדהימה אתכם? לא מדהים אתכם מה שהוא עושה למען החברים שלו וכמה שהוא עוזר להם, ולא מאינטרסים אישיים? והוא כל-כך אבהי ואמפתי! הוא ממש מאמץ לבנים את גוהאן ודנדה ומכשיר אותם לעולם הגדול! ממש אי-אפשר להאמין שיש לו קשר דם כלשהו לפיקולו דמייאו! אם כולם בעולם היו חכמים, יפים ונחמדים כמו פיקולו היה לנו עולם... היה לנו גן-עדן! אם אני אתחתן, זה יהיה רק איתו! אתם יודעים מי הדמות הכי מרשעת בסדרה? לא רדיטס, לא פריזה, לא גארליק ג'וניור, לא ד"ר ג'רו, לא סל ולא בו. אלא וג'יטה. הוא אף-פעם לא הופך לטוב, רק לפחות מניאק. אני מחבבת אותו בגלל החוצפה והגאווה שלו, אבל קשה לי להבין איך אחרי 14 שנה בבית של בולמה וטראנקס, הוא נשאר רשע והורג חפים-מפשע בלי שום בעיות! הוא ההפך הגמור של פיקולו. פעם, לפני כמה חודשים, חשבתי שהם דומים, אבל עכשיו (מאז לפני שלושה חודשים בערך) אני לא מעריכה את האישיות של וג'י עד-כדי-כך שאני אמצא בה רמזים לפיקולו'ש שלי. גם הגזעים שלהם הם הפכים גמורים: הסייאנים הם מטבעם 100% רעים, בנוסף לכוח האדיר שלהם, והנאמקים הם מטבעם 100% טובים, בנוסף לכוח הגדול שלהם. תגידו את האמת, פיקולו הוא לא מתוק?