פיקולו VS פיקולינו?

פיקולו VS פיקולינו?

הגדול (5 ורבע) ביקש שנקנה פיקולינו "כמו בגן"- גם ככה אני מחפשת משחקיים משפחתיים
בביקור בחנות גיליתי שיש פיקולינו- ליצנים ופיקולו- ספירת פירות למספר 5
הנטייה שלי היא למשחק הספירה עם הפירות, אולי יהייה לו יותר קשה אבל על הדרך יתרגל ספירה וחיבור, וגם כדי שלא יתישן מהר.
אבל, מאחורה בראש צריך לזכור שיש גם בת 4 במשפחה הזאת

מה אתן אומרות? על איזה מהם ללכת?

אני ראיתי בשבוע שעבר ב45

אבל אני לא מצליחה להיזכר איפה
גם 50 זה סבבה

סו ורד

New member
בסטימצקי מול כיתן

היה מבצע 25 אחוז על המשחקים ועוד 40 אחוז על משחק שני

כל ראשון לחודש המבצעים שם משתנים.

דווקא היה שם 50 אחוז על משחקי הטריוויה חודש שעבר, רצתי השבוע בהתלהבות לקנות משחק טריוויה עם 500 שאלות שאמור לעלות 60 ש"ח והיה במבצע ב-30 ש"ח, פספסתי :(
והמוכרת הסבירה לי שהמבצעים מתחלפים בתחילת כל חודש.
אז עכשיו יש שם לחודש הקרוב 50 אחוז על צעצוע שני, לא ממש משתלם כי המחירים שלהם גבוהים מראש.

מה שכן במבצעי קופה יש להם מנקלה ב34 ש"ח אז מייד קניתי.
יש גם "נחש מי" לנסיעות ב34 או 39 ש"ח, נראה לי משתלם למי שיש לו ילד בגיל המתאים, בשביל הבן שלי זה כבר לא ממש מאתגר.

משחק עץ עם גולות\אבנים כאלו

אני זוכרת שלפני המון שנים דוד שלי הביא את המשחק הזה מאפריקה או מאיזו ארץ רחוקה, הייתי בערך בת 20 ואני זוכרת שזה משחק שדרש מחשבה ושנהננו מאד לשחק איתו.
בשנים האחרונות הוא הגיע לארץ ושמעתי עליו המלצות, היה נראה לי מוזר שזה מומלץ לילדים בגיל של הילדים שלנו, אבל שמעתי עליו המלצות והוא היה במחיר טוב אז קניתי, עוד לא פתחנו אז עוד לא קראתי את ההוראות, אני רק זוכרת שהיה לי כייף לשחק בו לפני יותר מ-10 שנים, הבן שלי מאד אוהב אתגרים כאלו של מחשבה וראיה מרחבית, זה משחק שצריך לתכנן בו כמה מהלכים מראש אם אני זוכרת נכון.

נוRית

New member
מנקלה

היה אצלנו בגן, והילדים אהבו לשחק, אז קניתי גם לבית (כי זה משחק שאפשר לשחק גם בגילאים מבוגרים בהרבה)
אכן - משחק שצריך בו לתכנן מהלכים מראש, ואפשר עם הזמן להעלות רמת קושי (להתחיל עם 4 או אפילו 3 אבנים בכל גומה, ועם הזמן להוסיף עוד ועוד אבנים).
זה אכן משחק שמפתח חשיבה ואטרטגיה, כמו גם לימוד (בגילאים הצעירים) שמותר גם להפסיד במשחקים והעולם לא מתמוטט.....

סו ורד

New member
ברור שפיקולו

אצלנו אותו הסיפור -ביקש פיקולינו כמו בגן, בן 5.5
קנינו פיקולו (הפיקולינו עם הליצנים קצת תינוקי וגם ככה זה משחק פשוט)- והפיקולו הוא הצלחה מסחררת, חורש על זה בלי סוף וזה קצת יותר מאתגר אותו מהפיקולינו.

שירהד1

Member
מנהל
עונה כמרפאה בעיסוק-

לפעמים בחיים לא חייבים לבחור "או" "או". לפעמים אפשר "גם" ו"גם". זה אחד המקרים.
שני המשחקים אמנם מכילים כביכול דברים דומים- קלפים ופעמון, אבל כל אחד מהם מפתח יכולות אחרות לחלוטין ומיועד לגילאים אחרים.
שניהם משחקים מעולים, איכותיים, שילדים אוהבים מאוד, ובינינו- לא יקרים.
לכן ההמלצה שלי היא לרכוש את שני המשחקים. פשוט מאוד.
(היה פה איזשהו שרשור קודם על שטויות שהורים קונים לילדים על-פי אופנות מתחלפות ושעולים במצטבר הרבה כסף. לכן מצפוני נקי כאשר אני ממליצה לרכוש את שני המשחקים....).

נוRית

New member
חתחתול

משחק קלפים חביב ביותר:
יש קלפים עם ציוראים של חתולים ושל עכברים ולכל קלף יש מספר בין 0 ל- 9
המטרה לאסוף קלפים עם ניקוד נמוך ביותר. ככל שמשחקים יותר אנשים זה יותר כיף אבל גם יותר מאתגר....
החוקים מעט מורכבים (צריך לקרוא) אבל זה משחק שלא רק אתה שולט בקלפים שלך (יש קלף שמאפשר, למשל, להחליף קלף שלך עם קלף של שחקן אחר, ועוד הפתעטת...).
משחק ממש חביב...

אגב - יש משחק קלפים שנקרא "משחקי ה-100"שזו חפיסה של 100 קלפים מסומנים במספרים בין 1 ל- 100, ויש בעצם כמה משחקים שונים (חוקים שונים* שניתן לשחק עם הקלפים האלה.
המשחק הקל ביותר הוא כזה על כל קלף בקופה אפשר לשים קלף שיש בו ת אחת הספרות כמו הקלף שעל השולחן, למשל על 24 אפשר לשים כל קלף שיש בואת הספרה 2 ו/או 4. זה מלמ את הילדים להכיראת הספרות ואת המספרים השונים.
אני לא בטוחה שיש אותו בחנויות.
http://www.mycento.com/he/#cento

למעלה