פיקוח

rama69

New member
פיקוח

שלום לכולם אני חדשה בפורום נחמד זה מרגישים כמו בבית לכן אשתף אתכם במשהו, ואשמח לקבל תגובות אני עובדת מס´ רב של שנים כגננת ותמיד המפקחות מאוד העריכו אותי, היו מביאות אלי לגן מפקחות ממגזרים שונים לראות את פועלי בגן, היו דואגות שהיוזמות המיוחדות שלי יוצגו במרחב, מאז שיש לנו את המפקחת הנוכחית אני כאילו לא קיימת היא פשוט לא מחוברת אלי, לא מגיעה אלי לגן, לא יודעת מה אני עושה ואיך, לא מגיעה לגן להגיד שנה טובה בתחילת שנה כבכל הגנים כלום, נדה, כאשר אני פונה אליה בנושא היא אומרת שהתפקיד שלה לדאוג להשתלמויות של הגננות ולא לבקר בגנים, ואם יש בעיה אז היא מתערבת, טפו, טפו טפו, במשך כל שנות עבודתי לא היו לי בעיות עם הורים, גננות סבב, ילדים ועוד אז אני קיר לבן שלא רואים כי אין למה לבוא, אני מרגישה בנושא זה מאוד גלמודה, מאוד זקוקה שיכנס מישהו ויגיד, ויעיר, זה נותן כוח, אמביציה, תמיד מי שמכיר אותי אומר שכדי שאני אטיל ביצי זהב צריך להגי לי מילה טובה, לעודד, לשבח, ותאמינו ליש יש על מה, (אני לא משתחצנת), היתי רוצה לשמוע מכן האם גם אצלכם המפקחת לא נכנסת מה המדיניות, ומה אתם הייתן עושים בנדון, ועוד משהוא כאשר יש ישיבה אצלי בגן עם כל הגננות היא לא מתייחסת לגן המעניין שלי, לא אומרת תודה בסיום האסיפה כאילו אני מובנת מאיליו. אז תודה למי שתאיר את דרכי.

gili111

New member
לדעתי-...

תקבעי לשיחה בארבע עיניים עם המפקחת או, תעשי מה שאני עשיתי כשהייתה לי בעייה פניתי למפקחת הקודמת והבעייה..........נפתרה

rama69

New member
לצערי

היא כבר לא עוסקת כמפקחת ואין לנו קשר איתה, ובארבע עיניים שוחחתח כפי שכבר כתבתי אז אם יש עוד תגובות אשמח

susitas

New member
מבינה לליבך, ויחד עם זאת

יש כאן הזדמנות לצמוח ולהיגמל מהצורך בחיזוקים.עם הילדים אנחנו הרי שואפות להגיע למצב בו החיזוק שלהם יהיה פנימי-זה נכון גם לגבינו.המפקחת הרי מקבילה לאמא- כלומר, משמשת עבורינו כדמות אם,וכשהסגנון שלה הוא להרבות בחיזוקים חיוביים אנחנו מפתחים כלפיה תלות, וכשאלה נלקחים מאיתנו-אנחנו מרגישים כאילו הפסקנו להתקים. מכאן,תהליך הגמילה מהצורך בהכרה הוא חלק מההתבגרות שלנו(שנמשך כל החיים).החיזוק האמיתי הוא התוצאות והתהליכים שקורים בגן.

gili111

New member
תראי אני מבינה ללבך...

אבל , אולי פשוט לא תסכימי לארח אצלך יותר גננות...ואם המפקחת תבקש אז תאמרי לה מדוע, ואל תקחי יותר מידי ללב...יש אנשים כאלה... תהני ממעשייך, תהני מחיזוקי ההורים והילדים, תהני מחיזוקי חברותייך ומשפחתך, ועזבי את המפקחת למעשיה... אולי תגרמי גם לנו החברות הגננות בפורום זה להנות ממעשי ידייך.? ניכר כי הנך גננת ותיקה, ובטח עשירה בנסיון מקצועי, האם יש לך רעיונות להעשיר אותנו? למשל, לכבוד חנוכה- ראי עניין קודם... או דקלום נחמד? ראי פיסקה שנייה קודמת

טלגל

New member
שלום לך וברוכה הבאה, אני דוקא מאד

מסכימה עם ההרגשה שלך, ולא חושבת שצריך להגמל ממנה ובכלל מחיזוקים חיוביים. אחת הסיבות שהביאו אותי להקמת הפורום זו בדיוק ההרגשה הזו שאנו מתפקדות לבד בגן, ולעיתים לא היה לי ברור בכלל אם אני עושה דברים נכון, או במה עוד ניתן להתחדש. אני שתמיד הייתי בגן פרטי דוקא קינאתי בחברותיי הגננות העירוניות שיש להם השתלמויות ומגע עם מפקחות. (אמנם ניגמלתי מכך כשניסיתי לצאת לשוק משרד החינוך וראיתי את המפקחות שבאיזור שלי ואיזה רמה......) מה שאני מנסה לומר שחיזוקים ומשוב הם דבר חשוב לעבודה תקינה, ויותר מדי אנחנו מקבלים דברים טובים כמובן מאליו ושוכחים לציין זאת. אבל עם בעיות אנו מתעסקים בלי סוף. אני בהחלט בעד שיחה נוספת עם המפקחת הנ"ל ועם זה לא יעזור אולי תתאגדו כמה גננות שאת איתן בקשר ופשוט מדי פעם שבו לשוחח על הנעשה בגן, העבירו מידע, שוחחו על הבעיות וקטרו על המפקחת.......סתם אנחנו פה בכל אופן נשמח מאד לארח אותך וכמו שאת רואה אנו נעזרות אחת בשניה לתמיכה והעברת מידע. תמשיכי להנות מהעבודה זה הכי חשוב.......

למעלה