פיקדון!!!

tomerp2

New member
פיקדון!!!

חברים, מי שמבין בזה באמת... איך יכול להיות שאני לא אוכל להשתמש בכספי הפיקדון ללימודי רפואה משלימה? לקורס ברמנים כן... לבניית ציפורניים כן... שאלה לימודי תעודה.. גם רפואה משלימה הם לימודי תעודה.. אבל למה אי אפשר? אם מישהו יודע מיהו הגוף ש"משחרר" לי את הכסף... מי אחראי? אני יודע שאני ניגש לבנק ומגיש את הטפסים החשובים. אבל הבנק אמור לבדוק איכשהו אם ניתן למשוך למטרת הלימודים המסוימים הללו. האם יש פה עוד אנשים שניסו להשתמש בכספי הפיקדון וללא הועיל? אני מעוניין להגיש מכתב חריף בתחום לשר החינוך כי זה כסף שהוא שלנו... שנצבר מהמשכורת הצבאית החודשית... בלי שאנחנו רוצים אפילו.. אם הוא לא היה מופרש לשם אז היינו מקבלים אותו כל חודש... זה פיקדון חכם מאוד אבל יש מישהו ששולט ובוחר בשבילנו לאילו לימודים אני כן יכול להשתמש... וזה מרתיח! אם למישהו יש תשובה הגיונית בשבילי, אנא כתבו!

orend123

New member
פשוט מאוד

המוסד צריך להיות מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה, אם אכן הוא כך תוכל לבקש מהם טופס הכרה, ואיתו לגשת לבנק, בסעיף מוסד הלימודים לסמן "אחר" ולצרף את האישור... כשהבנק יאשר תקבל צ'ק בנקאי לפקודת אותו מוסד, או לחילופין יחתימו את ספח התשלום במידה וניתן לשלמו בבנק. ההחלטה הנ"ל לא נועדה כדי לעשות לך דוקא ושתלמד רק באוניברסטאות מסויימות אלא נועדה להגן עליך מפני חאפרים, ראה ערך מכון אלבאום (נדמה לי) שביום אחד פשט רגל ולא החזיר כסף לאף אחד... ומה יעזור מכתב לשר החינוך? מי שאחראי על הנושא הזה הם הקרן והיחידה להכוונת חיילים משוחררים במשרד הביטחון.

tomerp2

New member
אבל פה לא מדובר במכללה שמחר תתקפל

מדובר במכללות שכבר שנים מלמדות והן הכי טובות בתחום הזה. כלומר, אין סיבה לחשש. קשה לי להבין בכל זאת...

למעלה