פיצ'רים של AI שעובדים בכל סמארטפון.

לוייםLEVIM

Well-known member
1) מי שרוצה למחוק אובייקטים מתמונה יכול לעשות זאת דרך הפיצ'רים בגוגל PHOTOS.
כל חשבון GMAIL מקבל עשר אפשריות בחודש לשימוש עם "מחק הקסם", פותחים עוד חשבון גוגל ומקבלים עוד עשר שימושים בחודש.
אפשרות לחבר כמה תמונות סטילס יחד ולהפוך אותם לסרטון וידאו.
אפשרות להפוך תמונת סטילס לאנימציה.
אפשרות לערוך קבצי וידאו לקצר ולהחליף רקעים.

2) מי שרוצה להגדיל או להקטין תמונה: יכול לעשות זאת באמצעות צילום מסך >> מגדילים או מקטינים את התמונה >> מבצעים צילום מסך.
אפשר להשתמש בגוגל PHOTOS גם באופציה של "חיתוך" התמונה.

3) מסנני תמונות יש בגוגל PHOTOS.


4) מי שרוצה לקבל פרטים על מוצר בדף אינטרנט מסוים יכול לבצע זאת דרך גוגל LENS אפשר להתקין בכל טלפון מגוגל פליי.
ברגע שנמצאים בדף אינטרנט, לוחצים רציף במסך על האובייקט או התמונה ונפתחת חלונית שנותנת אופציה בכדי להשתמש עם הLENS.
לא רק בדף אינטרנט גם בתמונה רגילה מהאלבום בטלפון לוחצים על התמונה מקישים על "שיתוף" בוחרים ב"LENS" ומיד מתבצע חיפוש באמצעות סימון עם האצבעות של טקסט או אובייקט מתוך התמונה או של כל התמונה.



5) תמלול הודעות קוליות.
אפשר לתמלל הקלטת הודעות קוליות בעברית מלאה.
מורידים מגוגל פליי את האפליקציה Google keep.
מקישים במסך בצד שמאל למטה על האייקון +, מקישים ברשימה שיש שם על "אודיו" וישר הקלטת הדיבור מתחילה, מדברים "ברצף" מה שרוצים תוך כדי הדיבור האפליקציה מתמללת על המסך את כל ההקלטה לעברית ברורה ותקינה, לסיום ההקלטה פשוט מפסיקים לדבר וההקלטה נעצרת.
בשלב זה לוחצים על המסך בצד ימין למעלה על האייקון < וההודעה המוקלטת שתומללה לעברית נשמרת באפליקציה.


6) תמלול שיחות מוקלטות נתמך בעברית רק בדגמי S24/S25 של סמסונג (יתמוך בעתיד בפיקסל ואייפון).


7) גוגל גימיניי LIVE בעברית אפשר להתקין בכל טלפון מגוגל פליי.
לוחצים בצד שמאל למטה על האייקון וישר מתחילים לשוחח עם הגימיניי.
אפשר לשאול שאלות גם דרך הצ'אט הרגיל במלבן למטה.


8) צ'אט GPT בעברית מלאה ניתן להוריד מגוגל פליי.
אפשר להתייעץ איתו בנושאים שונים ומשונים.
 
נערך לאחרונה ב:
למעלה